Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

Las Fierbinți a revenit în forță la PRO TV cu un sezon fresh, iar noile episoade au descrețit frunțile românilor în fiecare săptămână. Serialul este în continuare lider de audiență, fiind în topul preferințelor românilor.

 

Atât marți, cât și aseară, Las Fierbinți a fost lider de audiență. Aseară, producția a înregistrat o medie de 10 puncte de rating și 26.9% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7,3 puncte de rating și 19,6% share. Peste 2 milioane de români au urmărit aseară serialul, la nivel național.

 

Actorii din Las Fierbinți sunt bucuroși să vadă că personajele lor aduc veselie în casele a milioane de români,  în fiecare săptămână.

 

„Pentru mine e important că lumea iubește acest serial și personajul meu. Asta mă bucură și mă responsabilizează – să fiu serios și să fac cât de bine pot, în continuare, fiecare secvență. Fac tot ce pot să nu dezamăgesc, nici colegii și nici spectatorii. Câteodată îmi iese, câteodată mai puțin, dar eu fac tot ce pot.” Adrian Văncică

 

Săptămâna aceasta ne-am amuzat alături de fierbințeni și am urmărit cum simpaticul Celentano și-a descoperit un nou hobby: cântatul la mandolină, despre care el susține că este…cobză. Urmează noi și noi situații amuzante și glume care mai de care, ce, atenție, au ca efect secundar…hohote de râs.

 

Nu ratați porția de comedie săptămânală! Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.