Duo-ul Las Olas lansează cel de-al patrulea single în această formulă și a doua piesă pe anul 2021: „La Manera”. Compusă de către cei doi artiști, DJ SAVA și MD DJ, împreună cu Cătălin Tamazlicaru, „La Manera” este o piesă dance pop, cu versuri în limba spaniolă, ce are la bază o poveste de dragoste împlinită. „La Manera” este și prima colaborare a celor doi DJs ce formează Las Olas cu Ikarus și Caitlyn, artista ce a lansat de-a lungul timpului piese precum „J’ai compris” sau „Arrive”.

Clipul single-ului „La Manera” redă în imagini povestea de iubire a doi îndrăgostiți ce a început la un apus de soare, iar din acel moment, fiecare răsărit l-au petrecut împreună. De multe ori iubirea este imprevizibilă, dar atunci când apare, fiecare clipă este trăită cu plăcere. Fiecare vers al piesei reprezintă o declarație pentru persoana iubită și o dezvăluire sinceră a sentimentelor.

Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.


MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good„ (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.