Doar o săptămână a trecut de la lansarea sezonului #unusiunu Românii au talent și deja am avut ocazia să ne bucurăm de momente de neuitat, de voci care ne-au fermecat, de dansuri care ne-au purtat în lumi de poveste și de acrobații care ne-au lăsat fără respirație. Mâine, cel mai iubit show de divertisment revine cu o nouă ediție spectaculoasă!

A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată. ”Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, va declara Smiley, după ce se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Andi Moisescu le va fi alături de la distanță, dar va comenta și va trăi împreună cu ei magia spectacolului.

”Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi. Cu toate acestea, juratul s-a declarat fericit să vadă încântarea lui Smiley: ”Mă bucur că a trăit aceste momente”. Care vor fi primele reacții ale noului jurat și cum se va descurca Pavel singur în culise, aflăm mâine seară!

O concurentă de 87 ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: ”Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine.

În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise mari. ”Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea”, va spune o puștoaică de doar 10 ani.

Și de această dată, cei de acasă pot fi alături de spectacolul de la TV! Dacă vor comenta pe Facebook, Twitter sau Instagram, iar textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, mesajul ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii! Nu ratați o nouă ediție Românii au talent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.