Ești un romantic incurabil? Ai o pasiune pentru filmele romantice? Sau le urmărești doar pentru că vrea iubi? Ei bine, indiferent din care categorie simți că faci parte, putem cădea de acord că Ziua Îndrăgostiților este o super ocazie pentru a petrece quality time alături de persoana iubită, în confortul locuinței, într-o atmosferă relaxantă. Și, pentru că știm cât de diferite sunt gusturile fiecăruia dintre noi, ți-am pregătit o listă cu cele mai îndrăgite producții de dragoste.

Poți alege dintre Firefly Lane, povestea unor prietene de nedespărțit, bazată pe romanul omonim de Kristin Hannah, cu Katherine Heigl în rolurile principale; Malcolm & Marie, un film de Sam Levinson, cu și despre dragoste, cu Zendaya și John David Washington în rolurile principale; You, un thriller psihologic care șterge granițele dintre iubire și obsesie sau The Last Kingdom, un serial de care vă puteți îndrăgosti amândoi.

Mai mult, dacă ești în căutare de și mai multe titluri de explorat, poți folosi aceste coduri „secrete”. Sunt foarte ușor de utilizat: introdu netflix.com/browse/genre/ [adaugă codul aici] în browser-ul tău web și lasă diferitele povești de dragoste să curgă:

● Filme romantice reconfortante – 35714
● Seriale TV despre prietenie între fete – 1143288
● Reality TV despre dragoste și relații – 81233168
● Dragostea doare – 2708690
● Filme romantice LGBTQ+ – 3329
● Filme pentru romantici incurabili – 81495
● Filme de dragoste excentrice – 36103
● Drame romantice bazate pe cărți – 7940
● Filme romantice preferate – 502675
● Filme romantice cu triunghi amoros – 76385
● Melodrame romantice – 9257
● Comedii romantice cu adolescenți – 3186
● Povești de dragoste senzuale – 29281
● Iubire încurcată – 81236278

Acestea fiind spuse, îți dorim un weekend moderat în bomboane și dulcegării, dar plin cu producții pe gustul tău!

Sweet:

● Alex Strangelove
Liceanul Alex Truelove intenționa să-și piardă virginitatea în brațele adorabilei Claire, însă totul o ia însă razna când îl întâlnește pe la fel de adorabilul Elliot.
DISPONIBIL ACUM

● Firefly Lane – Firefly Lane
Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.
DISPONIBIL ACUM

● Love Guaranteed – Dragoste garantată
O avocată surmenată (Rachael Leigh Cook) decide să ajute un client fermecător (Damon Wayans Jr.) să dea în judecată un site matrimonial care garantează găsirea dragostei.
DISPONIBIL ACUM

● Never Have I Ever – Niciodată nu am…
Un serial de comedie inspirat de copilăria lui Mindy Kaling, despre maturizarea unei adolescente moderne de etnie indo-americană din primă generație.
DISPONIBIL ACUM

● Sweet Magnolias – Dulcile magnolii
Maddie Townsend are multe pe cap, printre care trei copii, un soț care o înșală și un pețitor neașteptat despre care vorbește tot orașul.
DISPONIBIL ACUM

● Squared Love – Dragoste la pătrat
Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.
DISPONIBIL ACUM

● The Half of It – Nici n-ai idee
Ellie, o elevă de nota 10, dar timidă, îl ajută pe Paul, un fotbalist stângaci, să cucerească o fată foarte populară. Însă prietenia lor neașteptată se complică atunci când Ellie își dă seama că s-a îndrăgostit de aceeași fată.
DISPONIBIL ACUM

● Virgin River – Virgin River
Dorindu-și un nou început, o asistentă medicală se mută din Los Angeles într-un oraș izolat din nordul Californiei și este surprinsă de ce găsește acolo.
DISPONIBIL ACUM

● To All the Boys: Always and Forever – Tuturor băieților: A ta veșnic
Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Ce-i așteaptă în viitor pe Lara Jean și pe Peter?
12 FEBRUARIE

Steamy:

● Bridgerton – Bridgerton
Bazat pe romanele de succes, serialul urmărește opt membri apropiați ai familiei
Bridgerton, care caută iubirea în înalta societate londoneză din timpul Regenței.
DISPONIBIL ACUM

● Emily in Paris – Emily în Paris
Emily, o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din
Chicago, primește jobul ideal în Paris, unde o așteaptă o viață plină de aventuri.
DISPONIBIL ACUM

● Love is Blind – Dragoste pe nevăzute
Poate o legătură emoțională să fie mai puternică decât atracția fizică? Persoane singure încearcă să-și găsească perechea și să se îndrăgostească fără să se vadă la față.
DISPONIBIL ACUM

● Malcolm & Marie – Malcolm & Marie
Tensiunea acidă și dezvăluirile dureroase dintre un cineast și iubita lui după premiera filmului creat de el îi vor obliga să-și reevalueze relația și sentimentele.
DISPONIBIL ACUM

● Outlander – Outlander
Această epopee adaptată după cunoscuta serie de romane de dragoste fantastice ale Dianei Gabaldon prezintă drama a doi iubiți din vremuri diferite.
DISPONIBIL ACUM

● The Kissing Booth – The Kissing Booth
Primul sărut al lui Elle naște o poveste de dragoste interzisă cu cel mai arătos băiat din liceu și o posibilă ruptură între ea și prietenul său de suflet.
DISPONIBIL ACUM

● The Last Kingdom – The Last Kingdom
Răpit de o căpetenie vikingă după ce tatăl lui este ucis în luptă, tânărul Uhtred duce o viață de nordic până ce noua lui familie este lovită de tragedie. The Last Kingdom este primul roman istoric din The Saxon Stories de Bernard Cornwell.
DISPONIBIL ACUM

● The Prom – Balul
Un grup de vedete fără succes de pe Broadway dau peste cap viața locuitorilor dintr-un orășel din Indiana, susținând o adolescentă care vrea să-și aducă iubita la bal.
DISPONIBIL ACUM

Quirky:

● Always Be My Maybe – Poate pentru totdeauna
Reuniți după 15 ani, celebra chef Sasha și Marcus, muzician în orașul lor natal, simt iarăși puterea atracției, dar trebuie să se acomodeze cu noile lor universuri.
DISPONIBIL ACUM

● Love Wedding Repeat – Iubește, căsătorește-te, repetă
În timp ce trăiește diferite versiuni ale aceleiași zile, Jack se confruntă cu oaspeți dificili, haos deplin și posibile iubiri, totul la nunta surorii lui.
DISPONIBIL ACUM

● Riverdale – Riverdale
La Riverdale High, Betty, Archie, Jughead și noua apariție, Veronica, se luptă cu dorințe copleșitoare, în timp ce trebuie să facă față morții tragice a unui coleg.
DISPONIBIL ACUM

● The Babysitter – Bona
În loc să doarmă, Cole rămâne treaz și află că superba lui bonă face parte dintr-un cult satanic gata de orice pentru a-l reduce la tăcere.
DISPONIBIL ACUM

● The Boys in the Band – Băieții din trupă
La o aniversare din New York-ul anului 1968, un musafir-surpriză și un joc la beție îi ajută pe șapte prieteni gay să înfrunte sentimente nerostite și adevăruri îngropate.
DISPONIBIL ACUM

● The Wrong Missy – Cealaltă Missy
Crezând că a invitat-o pe femeia visată într-o vacanță în Hawaii, Tim își seama prea târziu că, din greșeală, a chemat pe cineva cu care avusese o întâlnire de coșmar.
DISPONIBIL ACUM

● When We First Met – Când ne-am cunoscut
Trimis de o cabină foto fermecată înapoi în timp, Noah retrăiește la nesfârșit seara în care a întâlnit-o pe Avery, încercând s-o facă să se îndrăgostească de el.
DISPONIBIL ACUM

Red Flags:

● Dark Desire – Dorință întunecată
Alma, care este căsătorită, petrece departe un weekend plin de pasiune care se sfârșește tragic, făcând-o să pună sub semnul întrebării adevărul despre cei apropiați.
DISPONIBIL ACUM

● She’s Gotta Have It – Nola Darling
Nola Darling se luptă să se definească pe sine și să-și împartă timpul între prietenii, jobul și cei trei iubiți. O nouă abordare a filmului lui Spike Lee, în 10 episoade.
DISPONIBIL ACUM

● Someone Great – O fată pe cinste
După o despărțire venită din senin, Jenny, o jurnalistă de muzică, se pregătește de un nou început, dar și de o ultimă aventură cu prietenele sale apropiate.
DISPONIBIL ACUM

● Too Hot to Handle – Atenție, frige!
Single-urile din acest sezon se întâlnesc oficial și își fac planuri pentru un refugiu aburit.
Între timp, o gazdă de înaltă tehnologie se pregătește să arunce o bombă serioasă.
DISPONIBIL ACUM

● Toy Boy
După șapte ani de pușcărie în Málaga, un stripper este eliberat, urmând a fi rejudecat, și vrea să demonstreze că amanta i-a înscenat uciderea soțului ei.
DISPONIBIL ACUM

● Valeria
O scriitoare aflată într-o criză maritală și de creație își găsește refugiu și sprijin în cele trei bune prietene ale ei. Bazat pe romanele lui Elisabet Benavent.
DISPONIBIL ACUM

● YOU
Când un strălucit administrator al unei librării întâlnește o scriitoare aspirantă, răspunsul devine clar: orice. O iubire încântătoare și ciudată devine rapid o obsesie, iar el elimină în liniște orice obstacol care îi stă în cale.
DISPONIBIL ACUM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.