Îndrăgitul bucătar-șef Ainsley Harriott pornește într-o călătorie plină de savoare pe Mediterană, la bordul unui catamaran echipat cu o bucătărie excelentă, desigur. De-a lungul călătoriei sale va găti o mulțime de bucate, care mai de care mai gustoase. 

 

Atunci când auzim de Mediterană, ne gândim la bucătăriile gustoase și sănătoase din Spania și Italia, dar Ainsley Harriott are planuri mai mari de atât. Pe lângă aceste două țări, el va explora și cele mai delicioase rețete din Maroc și Iordan, pentru a demonstra că bucatele mediteraneene, care provin din trei continente diferite, sunt mult mai variate, dincolo de paste și paella. Seria are 10 părți și îi va purta pe spectatori pe insule precum Corsica și Sardinia, în munții din Iordan și în souk-uri marocane. 

 

În martie anul trecut, Harriott a lansat și o carte de bucate numită „Ainsley’s Mediteranean Cookbook”, care include toate rețetele din show-ul „Bucate Mediteraneene”. 

 

Ainsley Harriott este un britanic multitalentat. A studiat artele culinare la Londra și are o carieră bogată în televiziune, de aproape trei decenii. Pe lângă asta, el a apărut în seriale britanice de comedie și a făcut parte din duo-ul muzical The Calypso Twins, care au avut parte de un hit în clasamentele britanice în 1990. 

 

Tot în luna februarie, îndrăgitul Jamie Oliver le ține companie telespectatorilor de luni până vineri, de la ora 21.00, cu câte un show diferit în fiecare seară – „Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie”, „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute”, „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie”, „Jamie: Pandemie în bucătărie”, „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy” și „Preparate vegetariene cu Jamie”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.