Și-au dorit să fie cunoscuți și au reușit. Rombi și Bombi, cele două personaje animate au lansat single-ul de debut „Rom Bim Bom”. Rombi, vulpea portocalie, și Bombi, pisica neagră, au cucerit deja TikTok-ul, dar și țări precum Rusia, Armenia, Ucraina, Belarus și Kazahstan. Mai mult, „Rom Bim Bom”, a adunat peste 1 milion de clipuri făcute de fani, se regăsește in fruntea playlist-urilor de pe TikTok, dar și în topurile de specialitate din Rusia.

Piesa cu beat-uri fun și versuri super catchy este însoțită de un videoclip animat fresh, în care Rombi și Bombi își dezvăluie în premieră mișcările „secrete” de dans. Cu muzica și versurile compuse de către Arsenie Todiraș, „Rom Bim Bom” este un single cool, cu beat-uri pop dance ce rămân întipărite în minte încă de la prima ascultare.

Rombi & Bombi este proiectul cântărețului și compozitorului moldovean Arsenie Todiraș. Cunoscut astăzi sub numele de scenă Arsenium, artistul a creat personajele animate Rombi & Rombi în 2020, devenind un hit internațional prin intermediul platformei TikTok. Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” și „De ce plâng chitarele”. În 2006, a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesă „Loca”, iar în 2008 lansează „Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria. În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină și câștigă premiul pentru „Best Performer”. De-a lungul timpului, artistul a lansat piese precum „Love Me… Love Me”, „Porque te amo”,„Bella Bella”, „Bon ami”, (alături de Mianna și Heren) și „Depresie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.