Sâmbătă, 13 februarie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 11,00, Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul        „Lampio şi grăuntele de lumină”, o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii de Victoria Pătraşcu, în regia lui Tony Adam, scenografia Cristian Marin, coregrafia Ioana Macarie.

În distribuţie vă veţi reîntâlni cu : Lampio – Alexandru Ivănoiu, Stela – Stefania Dumitru, Luciano – Tudor Cucu-Dumitrescu, Zâna – Crina Matei / Irina Cărămizaru, Noctilunga – Cosmin Vasile, Pasărea Hope – Cristina Marin Neagu, Spot – Andrei Dogaru, Flash – Florentin Muntean, Ray – Alexandru Obretin, Țup – Alexandra Dogaru, Zdup – Denisa Ispir, Yup – Silvia Maurițiu

Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață.  Dragi copii de toate vârstele, veniți să îl vedeți pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toții cele mai importante transformări.        Alături de Lampio, îi veți întâlni și pe alți licurici, fiecare cu daruri și calități surprinzătoare, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten Lampio trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. Lampio și grăuntele de lumină inspiră, înalță și schimbă. Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoaștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor.
”Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

 

Biletele se pot cumpăra : www.mystage.ro

http://www.mystage.ro/spectacole/lampio-si-grauntele-de-lumina-871

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.