În luna iubirii, Bya B lansează „Inima”, un single pentru toți cei care au crezut în dragoste iar acum au inimile frânte. Compusă de către Loredana Cavasdan, „Inima” este o piesă ce transmite emoție și mai ales regretul despărțirii de persoana iubită. Prin versurile piesei, artista dezvăluie că indiferent de cât de puternici suntem, atunci când inima este rănită, putem simți cum întreaga lume se destramă, iar durerea pierderii este una greu de suportat.

„Până la «Inima»,  am înregistrat doar piese în spaniolă. M-am amuzat copios la filmări cu echipa, mai ales la scenele filmate pe șosea, când a început ploaia. Viața nu e despre a aștepta să treacă furtuna, ci despre a învăța să dansezi pe durata ei. Vă invit să îmi descoperiți «Inima», pusă pe portativ. Noi ne-am întors deja în studio și înregistrăm următoarele creații pentru album”, spune Bya B.

A studiat voce, chitară și dansuri, iar în 2018 Bya B (Bianca Elena Ifrim) și-a început cariera muzicală. De-a lungul timpului a colaborat cu Morris pentru „Habb le” , iar în urmă cu trei luni a lansat  „Tu Amor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.