Serialul original german TRIBURILE EUROPEI se lansează exclusiv pe Netflix pe 19 februarie. Creatorul Philip Koch: „TRIBURILE EUROPEI” este un tribut adus genului science fiction. Serialul descrie o lume captivantă care se redresează și, în cele din urmă, aduce un nou început plin de speranță pentru continent.” Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster și Ana Ularu fac parte din distribuție. Aventura uimitoare Sci-fi a fost realizată de producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, precum și de Maximilian Vetter de la W&B Television.

Sinopsis

  1. După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.

 

 

  • O aventură sci-fi uimitoare și palpitantă în Europa anului 2074
  • Serialul original german Netflix are 6 episoade și se lansează pe 19 februarie pe Netflix
  • O producție W&B Television: Producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann și Maximilian Vetter
  • Creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv)
  • Regizorul episoadelor 3,4 și 5 este Florian Baxmeyer
  • Din echipa de scenariști fac parte și Jana Burbach și Benjamin Seiler
  • Distribuție: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Robert Finster și Ana Ularu.

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.