R3HAB îmbină încă o dată genurile și culturile muzicale și își unește forțele cu rapperul american Smokepurpp și cu starul rus Rakhim, pentru un remake al single-ului Fendi, care a devenit viral pe TikTok. Piesa reprezintă una dintre cele mai îndrăznețe producții de până acum ale lui R3HAB.

Melodia începe cu un ritm puternic și accente de hip-hop, cu versuri rap și binecunoscutul titlu, în timp ce Smokepurpp și Rakhim îmbină limba engleză cu cea rusă, făcând din Fendi un single surprinzător, care ține ascultătorii prezenți. În cel de-al doilea vers, fanii vor recunoaște trecerea subtilă, dar încrezătoare, la stilul lui R3HAB.

Povestea din spatele piesei a început cu o postare pe contul de Instagram R3HAB, în care DJ-ul îi propunea lui Smokepurpp să facă echipă pentru un remake. Răspunsul rapperului american a venit rapid și de aici au început colaborarea.

“Sunt întotdeauna dornic să lucrez cu artiști care au culturi muzicale diferite și să învăț de la ei. Colaborarea cu Rakhim și Smokepurpp, doi artiști extrem de talentați și cu experiență în muzică, a fost o adevărată explozie. Rezultatul colaborării noastre este modern și sparge multe bariere de gen”, a spus R3HAB.

 

“Când am creat piesa Fendi, mi-am dorit să devină hit internațional. Iar atunci când R3HAB și Smokepurpp mi-au propus să lucrăm împreună, mi-am dat seama că este încă un pas spre îndeplinirea țelului meu. Sunt convins că această colaborare, cu doi artiști atât de cool, îi va da piesei o nouă viață și o va duce la următorul nivel. O să vă placă la nebunie!”, a declarat Rakhim.

 

“Aveam în plan multă muzică EDM / house pentru 2021. Sunt entuziasmat și încântat că pentru prima piesă am lucrat cu R3HAB și împreună am colaborat cu Rakhim. Am foarte mulți fani în Rusia și în Europa de Est și este fantastic să pot avea astfel de colaborări cu artiști de acolo. Sper că vom reveni cu toții la normal în curând și vom putea cânta live această piesă”, a declarat Smokepurpp.

 

DJ-ul și producătorul de origine olandezo-marcană R3HAB, Fadi El Ghoul, și-a construit drumul prin muzica dance în ultimul deceniu. De la remixul său remarcabil pentru piesa Give me everything – Afrojack & Pitbull & Ne Yo, până la imnurile sale dance, precum All around the world (La La La) și Lullaby, care a strâns pentru 600 de milioane de streamuri, și la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Timmy Trumpet și muți alții, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați și vizionari artiști din industrie. În 2016, și-a fondat label-ul CYB3RPVNK, care a trecut de un milion de streamuri în catalogul său în primii doi ani de la lansare. R3HAB continuă să se dezvolte și își diversifică sound-ul lucrând cu diferiți artiști din întreaga lume, experimentând diverse genuri, de la hip-hop la pop, în toate colaborările sale. Acesta își continuă călătoria în muzică și se folosește în permanență de talentul său artistic înnăscut și de atitudinea inovatoare. De curând, R3HAB a urcat în clasamentul DJ Mag Top 100, cel mai important clasament de profil din lume, și ocupă locul 13 în topul celor mai apreciați și ascultați DJi din lume.

 

Rakhim Abramov este artist hip-hop, iar într-un an și jumătate de când și-a început cariera în muzică a lansat șapte piese, dintre care două au devenit hit-uri în Rusia & CIS. De asemenea, artistul are succes atât în Statele Unite, cât și în Europa, prin intermediul TikTok și al topurilor Spotify și Apple Music. Muzica lui Rakhim este unică și datorită ei a reușit să-și mărească rapid publicul și să cucerească inimile ascultătorilor.

 

Omar Jeffery Pineiro, Smokepurpp, este un rapper american, cântăreț, songwriter și producător. Și-a început cariera ca producător muzical, iar succesul pe care l-a avut în timp pe Soundcloud i-a adus un contract cu Alamo Records și Interscope Records. Pineiro a lansat mai apoi single-ul său de debut, Audi. Piesa a devenit rapid cel mai mare single al său, cu peste 78 milioane de play-uri pe Soundcloud și 173 milioane de stream-uri pe Spotify. A fost urmat de lansarea albumului său de debut, Deadstar, care a inclus colaborări cu artiști precum Chief Keef, Juicy J și Travis Scott și a ocupat locul 42 în topul Billboard 200 albums. În 2018, Smokepurpp a lansat încă două single-uri din viitorul său album Bless Yo Trap: 123 și Do not disturb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.