Distribuirea actriței în vârstă de 30 de ani în acest rol a fost intens criticată. Când a fost anunțată alegerea ei, a existat un val de reacții dure pe Twitter.

Nici măcar nu seamănă!”, au scris cei mai mulți utilizatori. „Nu puteați să găsiți o actriță britanică?”, „Diana era întruchiparea eleganței, în timp ce Kristen nu este așa”, ”Kristen Stewart în rolul prințesei Diana este o decizie greșită din toate punctele de vedere”, au fost doar câteva dintre cele mai des întâlnite comentarii pe rețeaua de socializare.

Valul de reacții negative de pe Twitter l-a forțat atunci pe regizorul Pablo Larraín să-și apere decizia: „Kristin este una dintre cele mai bune actrițe de astăzi”.

„Kristen poate transmite atât de multe în același timp. Poate fi misterioasă, foarte fragilă, dar și foarte puternică. Combinația acestor elemente m-a făcut să mă gândesc la ea. Modul cum a reacționat la scenariu și felul cum abordează acest personaj e ceva foarte frumos de privit. Cred ca va fi uimitoare și interesantă în același timp”.

Kristen Stewart o va juca pe Prințesa Inimilor în filmul lui  Pablo Larraín, „Spencer”

Filmările pentru „Spencer” vor avea loc în Germania și în U.K., iar lansarea peliculei ar putea avea loc în toamna anului 2021.

Acțiunea este setată într-un weekend din decembrie 1991, când prințesa Diana s-a alăturat familiei regale pentru Crăciunul la Sandringham — și a decis să renunțe la mariajul ei fracturat cu prințul Charles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.