ARIA debutează în muzică cu „Dimineți și nopți”, o piesă despre regăsire și demoni, așa cum declară tânăra artistă. ARIA, pe numele real Ana-Maria Ștefan, știe că doar muzica îi aduce satisfacție, iar după mulți ani în care aceasta a compus piese pentru artiști mari din România, ea își dorește să ajungă la inimile oamenilor chiar cu melodiile sale.

Tânăra artistă născută în București, a început să meargă pe drumul muzicii încă de la o vârstă fragedă, participând la diverse concursuri și competiții de voce. După terminarea liceului, ARIA a avut un singur gând în minte: trebuie să facă muzică. Iar acum visul ei s-a materializat în realitate, totul cu ajutorul ADDEI, care i-a fost un mentor.


„Nu m-am gândit niciun moment că drumul meu în muzică va începe cu o piesă atât de fragilă, una atât de sinceră, însă mă bucur. Mă bucur în primul rând de toată susținerea și ajutorul din partea echipei Baladda Records din care fac și eu parte, dar îi mulțumesc în special ADDEI. «Dimineți și nopți» este despre demonii iubirii care stau la pândă încontinuu pentru a-ți reaminti că trebuie să uiți tot ce a durut în timpul unei relații. Sper ca această melodie să ajungă exact acolo unde trebuie, să străpungă inimi și apoi să le vindece. Eu sunt ARIA și aceasta e povestea mea, îmi doresc să o ascultați și dimineața și noaptea”, declară artista în vârstă de doar 23 de ani.

Piesa „Dimineți și nopți” a fost produsă la Baladda Records și lansată în colaborare cu Cat Music. Versurile au fost compuse de ARIA, iar la muzică a fost ajutată de ADDA și Theo. Producția muzicală a fost realizată de Theo și de ProducăDoru, piesa fiind în final armonizată de chitara înregistrată de Costin Dănăilă. Clipul a fost realizat de Alex Nita, iar de concept și scenariu s-au ocupat Flavius Simion, ADDA și ARIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.