Vera lanseaza prima piesa din acest an – “Ma arunci spre nori”. Asa cum ne-a obisnuit, artista din Republica Moldova pune povesti de dragoste pe note muzicale si transmite sentimente puternice prin intermediul muzicii.

Muzica si versurile sunt realizate de catre Vera, impreuna cu Vlad Isac si Vasile Turcanu, iar de productie s-a ocupat tot Vlad Isac, cel cu care Vera colaboreaza pentru piesele sale. Clipul este regizat de Andrei Stroie si produs alaturi de TIMFILM.


Pentru Vera, anul 2020 a fost unul prolific si a lansat numeroase piese compuse in timpul lockdown-ului din primavara. Noul an l-a inceput in forta cu prima piesa “Ma arunci spre nori”, insa pregateste multe piese noi si surprize pentru fani.
Vera este o artista originara din Republica Moldova. Prima sa iubire este actoria, insa muzica este visul pe care il urmeaza in acest moment. A studiat la Academia de Teatru si Arte Plastice din Chisinau, Facultatea de Actorie si a lucrat in radio timp de 3 ani, unde a inteles ca poate schimba lumea prin muzica. A participat la Eurovision Moldova, X Factor Romania si la Canta cu mine, dar a fost si prima moldoveanca ajunsa la Vocea Turciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.