DJ Project colaborează pentru prima dată cu Roxen, iar în curând vor lansa Parte din tine, o piesă cu un mesaj profund, al cărei clip are la bază cele șapte arte. Piesa va fi lansată în momentul în care va atinge pragul de 5000 presaves pe platformele digitale – https://snd.click/parte-din-tine.

O casă veche distrusă, praf, nisip bătut de vânt, geamuri sparte, sculpturi, picturi vechi și instrumente muzicale distruse fac parte din decorul care construiește povestea clipului. Roxen este muza, inspirația artiștilor din trecut, care apare pretutindeni sub forma unei picturi, a unei sculpturi sau prin note muzicale. Gino Manzotti și DJ Maxx simt prezența artistei și o caută prin întreaga încăpere peste care timpul și-a pus amprenta.

 

Roxen este o artistă cu foarte mult potențial și ne bucurăm că am putut colabora pentru piesa Parte din tine. Conceptul clipului redă perfect mesajul melodiei, iar filmările au fost o surpriză plăcută, pe care ne dorim să o repetăm de fiecare dată. Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei”, au spus membrii DJ Project.

 

“Mă onorează colaborarea cu DJ Project. Iubesc tot ce înseamnă artă, mă regăsesc în orice formă a ei, iar piesa Parte din tine și clipul reprezintă acest lucru. Filmările au fost o bucurie, chiar dacă era destul de răcoare, ne-am și distrat, am râs mult și am intrat rapid în povestea care ilustrează piesa. Sunt extrem de încântată de rezultat și abia aștept să putem împărtășim cu voi acest proiect frumos”, a declarat Roxen.

 

În curând se va lansa piesa Parte din tine și o colaborare care marchează începutul acestui an, DJ Project feat. Roxen.

 

DJ Project și Roxen au încheiat anul 2020 cu câte trei piese în top 100 Media Forest, care au fost în heavy rotation la radiouri și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.