O ediție impresionantă ne oferă duminica aceasta, de la 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D.  Echipa “Asta-i România!” ajunge la Zărnești, la sanctuarul urșilor, pentru a afla  și a ne oferi, prin intermediul emisiunii, povestea ursoaicei Ina, animalul care a impresionat o țară întreagă din cauza traumelor care i-au rămas, după ce a stat închisă într-o cușcă, timp de 20 de ani. Deși acum e în semilibertate, și are la dispoziție hectare întregi de pădure pe care să le exploateze, animalul nu știe să facă asta, spun îngrijitorii. Se învârte în cerc, într-o cușcă imaginară; în mintea ei gratiile încă există, și îi limitează mișcările. Impresionați de povestea Inei, oamenii s-au grăbit să vină la Zărnești să vadă cu ochii lor ursoaica. La circ a început și viață Inei, care mai apoi a stat 20 de ani într-o cușcă îngustă a unei grădini zoologice, în condiții jalnice, fapt care a marcat-o pe viață. Poate și acum ursoaica s-ar fi aflat după gratii dacă cineva nu ar fi sesizat ceea ce se întâmplă acolo. Ursoaica Ina a împărțit cu sora ei, Anca, un singur țarc, un singur bazin de apă, un singur bârlog și un singur teren „de plimbare”, deși ursoaicele erau două. După ani buni de sesizări, Asociația „Milioane de Prieteni” a înduplecat autoritățile să facă dreptate.

 

Ștefan Cristian, bebelușul neiubit de mama, dar iubit de Dumnezeu

 

Tot duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!” aflăm, în exclusivitate, povestea tulburătoare a bebelușului abandonat de mamă, într-o pungă, pe stradă. Așa a fost găsit în ajunul Crăciunului un bebeluș nedorit de cea care i-a dat viață. Este o minune, spun medicii de la Spitalul Marie Curie, care l-au salvat și i-au dat un nume – Ștefan Cristian.

Ce mamă poate fi aceea care își aruncă pruncul în stradă și îl condamnă la chin, în loc să-l țină la piept?! Răspunsul halucinant al femeii îl aflăm duminica aceasta, într-o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.