Bow Anderson lanseaza EP-ul „New Wave”, pe care putem gasi single-ul omonim, dar si track-uri precum „Black Heart” sau primele piese lansate – „Sweater” si „Island”.

Materialul „New Wave” vine sa o pozitioneze pe Bow in lista artistilor pop. Track-ul cu acelasi nume este un mix de gospel pop cu R&B, care vorbeste despre „inceputuri si despre renuntarea la oamenii negativi din viata ta. New Wave este despre a-ti cunoaste valoarea si de a fi fericit cu tine insuti. Amintiti-va vremurile bune, dar mergeti mai departe cu o gandire pozitiva.”, a declarat Bow.

Pe EP se regaseste si melodia „Black Heart”, care imbina influentele anilor 60 cu vocea puternica a lui Bow, despre care artista a adaugat: „Este atat de usor sa privesti din exterior si sa simti cand cineva nu este demn de a fi prieten cu tine, dar sa explici acest fapt nu e atat de usor. „Black Heart” este despre momentele cand trebuie sa fii prezent si sa ajuti persoana respectiva sa mearga mai departe”.

Intr-o perioada extrem de dificila pentru noii artisti, Bow Anderson se exprima si se prezinta intr-un mod ferm, evidentiat prin forta materialul sau de debut – „New Wave”. Artista isi ia viata in maini si o transforma intr-un pop de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.