Cântărețul și compozitorul LilHuddy, aka Chase Hudson, lansează primul single din carieră – „21st Century Vampire”. Melodia vine după apariția lui LilHuddy in filmul muzical „Downfalls High”, lansat de către Machine Gun Kelly.

LilHuddy își face debutul în muzicală printr-un stil cultivat din anxietatea și neliniștea adolescenței din era post-internet. Muzică sa este un hibrid perfect de pop, punk și alternative, cu un mesaj ce încurajează autenticitatea și acceptarea. Piesă „21st Century Vampire” a fost co-scrisă de Chase, Nick Long, Jake Torrey și Andy Selzter.

LilHUDDY a declarat că: „Este foarte ușor să fii diferit. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit prin melodie. Eu am fost neînțeles ca adolescent în multe feluri. Oamenii nu știu adevărata mea poveste de viață. Întotdeauna mi-am dorit să fiu eu pe deplin. Muzică face tocmai acest lucru, vorbește despre povestea mea.”

Regizat de către Joseph Kahn, videoclipul îl prezintă pe artist într-o postura inedită, că un vampir înghețat la tinerețe.
Plictisit, izgonit și incapabil să se conecteze cu nimeni, videoclipul îl urmărește pe LILHUDDY în timp ce încearcă să navigheze în viața sa nemuritoare și singuratică. În cele din urmă, el se găsește pe scenă, printre alte persoane, unindu-i printr-o interpretare a imnului power punk.

Crescând în orașul Stockton din nordul Californiei, LILHUDDY (alias Chase Hudson) și-a descoperit puterea vocii la o vârstă fragedă. Tatăl sau cânta la chitară, ukelele și banjo, în timp ce mama sa mergea la facultate cu o bursă de muzică, iar sora lui cea mare cânta în cor. În ciuda timidității copleșitoare, Chase a cântat împreună cu familia sa, acasă.
În același timp, a dezvoltat o pasiune pentru o gamă largă de influențe, de la blink-182, My Chemical Românce, All American Rejects, Pierce The Veil și Black Sabbath până la Bruno Marș, One Direction și 5 Seconds of Summer. În cele din urmă, și-a găsit drumul spre Tik Tok. Începând un cont doar de distracție, LILHUDDY a postat conținut într-un ritm prolific, adunând peste 1.000 de videoclipuri și generând peste 1,5 miliarde de aprecieri până în prezent. Tatuat, vopsit cu unghiile și întotdeauna flexând modă de ultimă oră, Chase atrage imediat atenția cu o prezență inconfundabilă. După ce a construit o audiență de 40 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale, pur și simplu fiind el însuși, LILHUDDY amplifică aceeași autenticitate prin muzică sa viitoare, dezvăluindu-se în cele din urmă fără filtru și cu multă pasiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.