După un 2020 plin de încercări și momente dificile, în ciuda condițiilor speciale de filmare și producție, presa de peste ocean anunță un 2021 plin de noutăți, un an pentru care noile protocoale au dat peste cap programul obișnuit de premiere, vacanță și hiatusUn subiect sensibil dacă e să aducem în discuție cinematografia, însă luna ianuarie se anunță a fi una bogată în titluri şi premiere pentru fanii şi publicul îndeosebi de peste ocean dar, așa cum ne-am obișnuit în ultima perioadă, multe dintre aceste proiecte ajung şi la noi, în regim săptămânal ori de sezon complet la finalizarea difuzării din US. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon, respectiv premiere de serial, cu o categorie specială pentru titlurile care revin zilele acestea din ‘pauză’.
Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare, o scurtă descriere pentru titlurile noi – pentru trailere și mai multe materiale promoționale, click pe titlul serialului de la descriere.

❄️ REVENIRI SERIALE ON-AIR ❄️

1.01: Doctor Who: Revolution of the Daleks (episod special)
6.01: Chicago Med – S6B ❄️ Chicago PD – S8B ❄️ Chicago Fire – S9B
14.01: Superstore – S6B
21.01: Grown-ish – S3B
22.01: The Blacklist – S8B
24.01: Euphoria (episod special #2)
26.01: Black-ish – S7B

❄️ PREMIERE SEZON NOU ❄️

1.01: Cobra Kai – S3
3.01: Last Man Standing – S9* ❄️ The Rookie – S4
5.01: Zoey’s Extraordinary Playlist – S2
8.01: Dickinson – S2
9.01: A Discovery of Witches – S2
10.01: American Gods – S3
12.01: The Resident – S4 ❄️ Prodigal Son – S2 ❄️ Two Sentence Horror Story – S2
15.01: Servant – S2 ❄️ Disenchantment – S3
17.01: Batwoman – S2
18.01: 911: Lone Star – S2 ❄️ All American – S3 ❄️ 911 – S4
20.01: Nancy Drew – S2 ❄️ Riverdale – S5
21.01: Legacies – S3
24.01: Charmed – S3
25.01: Snowpiercer – S2
26.01: Mixed-ish – S2

❄️ PREMIERE SERIALE NOI ❄️

3.01: Call Me Kat (Fox) ❄️ The Great North (Fox) ❄️ The Watch (BBC America)
7.01: Coyote (CBS All Access) ❄️ Mr. Mayor (NBC)
13.01: Call Your Mother (ABC)
15.01: WandaVision (Disney+)
21.01: Walker (The CW)
22.01: Fate: The Winx Saga (Netflix)
24.01: Bridge and Tunnel (Epix)
27.01: Resident Alien (SyFy)

❄️ DESPRE… ❄️

Call Me Kat: Având la bază seria britanică MirandaCall Me Kat o readuce în atenția publicului pe Mayim Bialik în rolul lui Kat, o femeie de 39 de ani aflată într-o luptă constantă cu societatea și preconcepțiile mamei sale, pentru a arăta că în viață NU poți avea tot ce îți dorești și să rămâi fericit. Cu această mentalitate și hotărând ce își dorește de la viitorul său, Kat folosește banii pe care părinții i i-au strâns pentru o posibilă nuntă, și își deschide o cafenea în Louisville.

The Great North: O nouă animație în line-upul special Fox, alături de The Simpsons, Family Guy & Co., The Great North spune povestea familia Tobin și a aventurilor acestora din Alaska. Beef este un tată singur care încearcă să își țină copiii aproape, pe măsură ce aceștia cresc și încep a se îndepărta de afacere familiei – barca de pescuit cu care își asigură traiul. În frunte cu Judy și visurile sale artistice, îl avem pe Wolf și pe logodnica acestuia, pe Ham și pe Moon, mezinul familiei. Neputând fi înțeleasă de familie așa cum și-ar dori, Judy apelează pentru sfaturi materne la șefa sa, Alyson dar și la prietena sa imaginară, Alanis Morissette.

The Watch: Dramă în opt părți, The Watch este un thriller punk rock inspirat din cunoscutele romane Discworld, ce îi are protagoniști pe polițiștii neadaptați creați de Sir Terry Pratchett care se luptă a salva Ankh-Morpork, un oraș înrădăcinat într-un trecut al nelegiurilor și un viitor care pare la fel de sumbru.

Coyote: Coyote îi aduce pe micul ecran pe Juan Pablo Raba și Michael Chiklis, noul titlu CBS All Access spunând povestea lui Ben Clemens care, după 32 de ani ca agent de frontieră se vede forțat să lucreze pentru însuși oamenii pe care a luptat atâția ani să îi țină departe de America. Expus la viața de dincolo de zid, Ben începe a pune sub semnul întrebării percepția asupra a ce este bine și rău, alb și negru, dar și unde stă cu adevărat loialitate sa.

Mr. Mayor: Nu a durat mult de la finalul The Good Place până ca Ted Danson să revină pe micul ecran, de această dată în rolul unui afacerist pensionat care candidează la primăria Los Angelesului, pentru a arăta că încă poate. Odată ce câștigă alegerile, el trebuie să își dea seama care îi sunt obiectivele politice, să își refacă relația cu fiica sa adolescentă, dar și să câștige respectul celui mai mare critic al său.

Call Your Mother: De la echipa The New Adventures of Old Christine, Call Your Mother o are protagonistă pe Jean Raines, o mamă care se întreabă cum de a rămas singură, în timp ce copiii săi își trăiesc viața departe de casă. Hotărând că acest lucru trebuie să înceteze iar locul său este alături de familie, Jean găsește noi modalitați de a interveni în viața acestora, la rândul lor și ei realizând că au, poate mai mult decât ar fi crezut, nevoie de mama lor.

WandaVision: Plasat tot după ultimul film Avengers, serialul îi va reuni pe Wanda Maximoff/ Scarlet Witch și pe Vision, cel din urmă fiind readus la viață după evenimentele din Avengers: Infinity War (2018). Pentru moment, este planificat un sezon compus din 6 episoade.

Walker: Reimaginarea a titlului omonim cu Chuck Norris în rol principal, noul remake al celor de la CW ni-l aduce în rolul lui Cordell Walker pe Jared Padalecki, acesta finalizând recent cele 15 sezoane ale celui mai longeviv serial fantasy, Supernatural. După o misiune sub acoperire ce a durat doi ani, văduv și tată a doi copii, Cordell revine în acasă doar pentru a realiza cât de grea este viața în Austin (TX) dar și cât de mult s-a îndepărtat în acest timp de propria familie. Dorind să își repună viața pe picioare aici, încearcă să se reconecteze cu copii săi – un fiu cu fire artistică și empatică, și o fiică adolescentă, rebelă și încăpățânată, dar și să facă pace cu familia sa – cu fratele său mai mic Liam, nou promovat în funcția de asistent al procurorului districtual care a avut grijă de nepoții săi în lipsa lui Cordell, cu mama și, nu în ultimul rând cu tatăl său, un fermier al cărui valori tradiționale și conservatoare nu pot fi schimbate. (…)

Fate: The Winx Saga: Reimaginare live-action a desenelor animate Winx Club create de Iginio Straffi, Fate: The Winx Saga spune poveste a cinci zâne studente ale Colegiului Alfea, un internat școlar plasat în Lumea Cealaltă în cadrul căruia trebuie să învețe să-și stăpânească puterile. Pare ușor, însă nu și atunci când trebuie să găsești un echilibru, să păstrezi prietenii și să te aperi de monștrii care îți amenință însăși existența.

Bridge & Tunnel: O dramedie în șase părți cu acțiunea plasată în anii ’80, noul titlu Epix are protagoniști un grup de proaspăt absolvenți ajunși în Manhattan în căutarea succesului. Acomodarea la noua realitate durează ceva, aceștia încă ținând la familiaritatea vieții din Long Island specifice clasei muncitoare.

Resident Alien: O poveste încâlcită și plină de umor, Resident Alien îl are protagonist pe Harry, un extraterestu prăbușit pe pământ care preia identitatea unui doctor de provincie. Încet-încet, el începe să pună sub semnul întrebării moralitatea misiunii sale secrete și să se întrebe dacă omenirea merită cu adevărat să fie salvată.

—-

*final de serial

Surse: 1234


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Pentru mai multe noutăți despre proiectele original Marvel/ Disney, vă invităm pe grupul Disney+ România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.