DIVA România continuă tradiția de Winterfest dedicată filmelor romantice de iarnă și în acest an, luna ianuarie aducând actori îndrăgiți în noi povești de iubire.

—-

❄️ Hearts of Winter ❄️
(ro. O iubire hibernală)
Designer de interior, Bethany decide să facă un nou pas în carieră atunci când apare la televizor pentru a-și promova metoda patentată, dar și pentru a anunța concursul pus la cale, în urma căruia câștigătorul va fi fericitul unui proces întreg de redecorare a casei. Apariția sa televizată atrage atenția unei fetițe care îi scrie o scrisoare emoționantă despre familia sa, Bethany selectând pentru concurs tocmai casa celei mici – bineînțeles, fără să cunoască faptul că tatăl nu știa nimic de scrisoare ori de vreun concurs, până când nu s-a văzut la ușă cu o întreagă echipă de filmare. O situație incomodă, o casă plină de amintiri ale soției defuncte și a unui cămin odată plin de iubire și fericire, chimia celor doi ajunge să se facă simțită chiar și la televiziune, însă atât Bethany cât și Grant se vor vedea puși în fața unei decizii privind viitorul lor împreună, dar și individual și profesional.

Distribuție: Victor Webster, Jill Wagner
Colecție: Winterfest 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 3.01 – 16:00 ❄️ 6.01 – 21:00 ❄️ 8.01 – 23:40


❄️ SnowComing ❄️ 
(ro. Prima zăpadă, prima iubire)
În viață nu obținem întotdeauna ce ne dorim, iar acest lucru pare a trăi și Samantha, care de la pasiunea pentru literatura YA, ajunge să editeze și să lucreze la cărți culinare și de bucate. Netrecând în totalitate peste vechea sa relație cu Jake, este convinsă în cele din urmă să revină în orașul natal pentru sărbătoarea tradiționalului SnowComing, dar și pentru petrecerea de pensionare a tatălui său, profesor de sport și un îndrăgit antrenor local. La rândul său, Jake nu poate rata onorarea primului său antrenor și a celui ce a avut suficientă încredere punându-i temelia viitorului său ca sportiv de performanță, astfel că la rândul său, revine și el în micul oraș de provincie. Un festival local, un obiectiv de salvat, o iubire adolescentină reaprinsă și dorința unei reinventări profesionale, SnowComing are toate ingredientele Hallmark pentru un film cosy de după-amiază.

Distribuție: Trevor Donovan, Lindy Booth
Colecție: Winterfest 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 10.01 – 16:00 ❄️ 13.01 – 21:00 ❄️ 16.01 – 18:00 ❄️ 17.01 – 14:00


❄️ Frozen in Love ❄️
(ro. Dragoste pe gheață)
Magia PR-ului pare a fi de această dată zâna poveștii de dragoste dintre Mary și Adam, un jucător profesionist de hochei cu o reputație nu tocmai plăcută pentru echipă și de altfel recent suspendat, și Mary, proprietara unei librării puse în fața crudului consumerism și dezinteres față de comerțul cu amănuntul și ei bine, cititul ca sport ori plăcere. Apelând la serviciile aceleași firme de PR, cei doi sunt puși să facă echipă astfel încât fiecare să beneficieze de imaginea celuilat – pentru Mary, celebritatea lui Adam îi poate crește vânzările, iar pentru Adam, un proiect local de interes pentru comunitate și antrenarea echipei de juniori, îi poate restabili reputația de odinioară. De la individualism la adevăratul spirit de echipă, de la a rămâne stingher în vechile obiceiuri și până la a accepta și evolua odată cu noile provocări, cei doi trec împreună prin situații care îi ajută să își reamintească cine sunt și ce își doresc cu adevărat.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Niall Matter
Colecție: Winterfest 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 17.01 – 16:00 ❄️ 20.01 – 21:00 ❄️ 23.01 – 18:00 ❄️ 24.01 – 14:00


❄️ A Winter Princess ❄️
(ro. Prințesa zăpezii)
Atunci când lucrurile nu decurg așa cum ai plănuit, apelezi pentru ajutor la prieteni și cunoscuți. Acesta este și cazul lui Carly, angajată la resortul de ski Snowden Peak care este rugată de șefa și prietena sa, să organizeze Balul de iarnă, după ce echipa care se ocupa a renunțat în ultimul moment. Fără să o poate refuza, Carly decide să o ajute pe aceasta, ba mai mult, este dispusă să lucreze alături de Jesse, fratele prietenei sale. Cum lucrurile nu erau suficient de alerte și de stresante, în stațiune sosește și fratele său geamăn, nimeni altul decât Prințul Landorei, venit să îi reamintească lui Carly de promisiunea făcută regelui și să o ia acasă pentru a-și putea îndeplini îndatoririle regale. O stațiune montană cu probleme financiare, prinți, prințese, secrete și o nouă iubire de ce înfiripă, A Winter Princess este povestea cu prințese într-un decor feeric.

Distribuție: Natalie Hall, Chris McNally
Colecție: Winterfest 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 24.01 – 16:00 ❄️ 27.01 – 21:00 ❄️ 30.01 – 16:00 ❄️ 31.01 – 14:00


❄️ One Winter Weekend ❄️
(ro. Un weekend de iarnă)
Nimeni nu a zis că scena întâlnirilor ori că viața celibatarilor este ușoară, motiv pentru care Cara decide să ia o pauză de la toată această aventură urbană și să plece alături de prietena sa într-un weekend de relaxare la munte. Atunci când rezervarea le este încurcată, cele două ajung să împartă cabana cu doi prieteni, care și ei la rândul lor au venit în căutarea unei scurte detașări de cotidianul și obligațiile curente. În ciuda timpului petrecut și a poveștii ce se înfiripă între aceștia, e destul de greu să păstrezi secrete atunci când împarți acoperișul cu două jurnaliste.

Distribuție: Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard, Dewshane Williams
Colecție: Winterfest 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 31.01 – 16:00


❄️ One Winter Proposal ❄️
(ro. O cerere de iarnă)
Anul care a trecut de când s-au întâlnit prima dată, a fost destul de plin pentru Cara care și-a publicat propriul roman, dar și pentru Ben care și-a înființat propria companie. Cu succesul unei cariere la orizont, Ben dorește să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe Cara și unde mai bine dacă nu în stațiunea montană unde s-au întâlnit în urmă cu un an. Un nou weekend la munte este și scuza perfectă pentru a-i readuce din nou împreună pe Megan și Sean, cei doi abandonând relația din cauza programelor încărcate. Noi surprize la orizont pentru cele două cupluri, Ben și Cara redescoperă pasiunea care i-a făcut să se îndrăgostească, iar Megan și Sean reanalizează ceea ce își doresc cu adevărat în viață.

Distribuție: Taylor Cole, Jack Turner, Rukiya Bernard, Dewshane Williams
Colecție: Winterfest 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 31.01 – 18:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.