Plecați din străvechea vatră moldavă, de la poalele Ceahlăului, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, au plecat pe urmele răzeșilor, până în fascinanta țară a Dornelor și își invită telespectatorii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să le fie alături într-un periplu de neuitat în Bucovina, acolo unde îi așteaptă o sumedenie de experiențe noi, culinare și nu numai.

Frumusețea din tot locul și ospitalitatea gazdelor fac din zilele de iarnă petrecute pe aceste meleaguri unele de poveste. Plimbarea până la borcut, cum frumos îi spune pe-aici izvorului de apă minerală, e ceva ce Răzeșul propune tuturor oaspeților săi, așa că de toate acestea se vor bucura și telespectatorii, de o plimbare de basm, până la… Izvorul Fericirii.

Preparate delicioase și sănătoase îi așteaptă pe-ai noștri spre cumpătata desfătare pentru ca apoi George și Andreea să pornească spre inima codrilor de la poalele Călimanilor, în căutarea celor mai sălbatice și frumoase locuri pe care le-a zămislit natura.

Vin fiert cu merișoare, tocană de afumături fine și-un balmoș răzășesc – toate își vor da ultimul clocot și vor împrăștia aburii parfumați pe buturugile cu limbi de foc, în inima pădurii, la izvor, acolo unde călătorii noștri rămân la binemeritat popas.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, pentru a fi parte dintr-o nemaipomenită experiență, un spectacol al locului dar și unul al preparatelor culinare tradiționale, în Bucovina, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.