Se poate spune despre Cătălin Moroșanu, unul dintre cei 12 Faimoși care s-a aventurat în competiția “Survivor România”, care începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, că s-a pregătit încă din copilărie, “anticipând” parcă ceea ce îl aștepta la maturitate, una dintre cele mai intense și dificile provocări din viața lui. Cel supranumit “Moartea din Carpați” a avut parte de o copilărie în mijlocul sălbăticiei, a crescut în pădure, alături de părinți, împrejurimile casei și codrii i-au devenit rapid  teren de joacă și de antrenament pentru ceea ce avea să devină acesta, mai târziu, unul dintre cei mai redutabili luptători în ring.

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi  cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iașiului, am o curte foarte mare…”, a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Plecat să dovedească lumii că poate fi adevăratul „Supraviețuitor”, pe Cătălin Moroșanu îl așteaptă acum jungla dominicană, acesta își va testa limitele fizice și psihice, în cea mai antrenantă și dificila provocare a vieții sale. Cum va face față Faimosul Cătălin Moroșanu lipsurilor și dorului de casă, traseelor sportive și cum va gestiona munca în echipa veți putea afla urmărindu-l în reality-ul „Survivor România”.

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” începe sâmbătă această, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Reamintim cei 12 concurenți care formează echipa Faimosilor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Nu pierdeți premiera celui de-al doilea sezon Survivor România, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.