Oameni de afaceri puternici și-au asumat în acest an un rol important în show-ul Imperiul Leilor, acela de a reaprinde speranța și de a arăta că dificultățile în business pot fi depășite dacă deciziile sunt luate la timp și cu tact. Cel mai tânăr investitor care le va arăta concurenților ce înseamnă perseverența, curajul și asumarea este Bogdan Micu.

 

Bogdan Micu este un exponent al noii generații de investitori. La doar 36 de ani, vine cu o altă filosofie de business și arată că nu trebuie întotdeauna să fii focusat numai pe profit, ci și pe impactul social și de mediu al afacerii. Bogdan e un tânăr antreprenor care a reușit să se impună în domeniul energiei verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa. S-a implicat activ în mișcări de voluntariat, cum ar fi descrierea arhitecturii aplicației ”Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

 

A investit în companii care activează în 13 sectoare diferite, printre care energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport. La 36 de ani, conduce un business extins pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari.

 

Despre participarea în show-ul Imperiul Leilor, Bogdan crede că este un mod eficient de a promova antreprenoriatul în România prin exemplul propriu, dar și prin cel al concurenților. ”Principala mea motivație pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta. Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr. Atunci când ești tânăr ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!”, a spus Bogdan Micu.

 

În sezonul 2 Imperiul Leilor, Bogdan spune că vrea să descopere afaceri conduse de leaderi determinați să reușească: ”Caut o afacere cu un fondator determinat să reușească și care are calitățile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată și care a făcut niște pași să demonstreze ceea ce spune. Asta e foarte important! Nu te poți baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susții în fața noastră”.

 

PRO TV pregătește noul sezon Imperiul Leilor, show-ul adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat, va fi în curând, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.