Vlad Sterescu se alătură echipei de știri Focus ca head of news și va coordona echipa de știri de la Prima TV. Acesta are o experiență vastă în zona de televiziune și știri. El a mai coordonat în trecut atât programul de știri de la Prima TV cît și alte producții de televiziune. „Mă simt onorat să mă reîntorc în familia Prima TV. Practic 90% din viața mea profesională este legată de Prima TV. Pe 17 decembrie 1997 eram reporter la Focus și am intrat live în prima zi și primul jurnal Focus din existența Prima TV. Au trecut anii și am pus umărul la mutarea Primei TV de pe vechiul sistem cu casete Beta pe sistemul de newsdesk online. Până în acest punct am trecut pas cu pas prin toate provocările profesionale pentru că am fost: reporter, producător package, producător general la Focus, producător și realizator de formate reality și Director de Știri. Mă reîntorc acum la o echipă dragă, de care mă leagă prietenii și amintiri, dar și alături de noua „forță de foc” a știrilor Prima TV. O echipă tânără, motivată, unită și profesionistă cu care ne dorim să ne adresăm direct oamenilor. Știrile vor fi realizate dacă sunt de interes pentru publicul nostru și nu vom face știri doar pentru că există informații în piață, fără utilitate directă pentru oameni. Cel mai important pas va fi să trecem la următorul nivel și vom folosi în interesul telespectatorilor puterea unui departament de știri corect și motivat. Ne vom implica în campanii sociale pentru a ajuta cu adevărat acolo unde este nevoie… și, din păcate, în România este nevoie aproape în orice domeniu. Nu vom putea să susținem toate cauzele, dar vom începe pas cu pas. Știrile Focus nu vor mai fi doar un program de știri, vom trece dincolo de ecranele televizoarelor și ne vom implica direct în viața socială și economică a românilor din țară și de pretutindeni.“, spune Vlad Sterescu.

Odată cu relansarea știrilor Focus misiunea declarată a acestora este de a spune poveștile autentice ale oamenilor care fac lucruri cu pasiune și de a aduce in fața telespectatorului povești exemplare ale oamenilor extraordinari de fiecare zi.

 

Cu noua emisie HD, Prima TV te așteaptă în fiecare seară, de la ora 18.00, la principalul jurnal de știri Focus, prezentat de Andreea Berecleanu, de luni până joi și de vineri până duminică de Marius Saizu  dar si cu știrile Focus de la ora 15.00, prezentate de Livia Graur si știrile Focus de la ora 23.00, prezentate de Ioana Maria Moldovan. Telespectatorii nu trebuie să rateze știrile sportive Focus, prezentate de către Florin Căruceru și Anca Serea, cei care vă aduc știrile despre cele mai importante evenimente sportive care se desfașoară atât în România cât și în lume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.