Dragoș Petrescu, fondatorul grupului City Grill, este cel de-al treilea leu care intră în Imperiul Leilor. Cu o experiență de peste 30 de ani în mediul de afaceri, el va căuta în cel de-al doilea sezon al show-ului tineri antreprenori care au curaj, perseverență și asumare.

 

Dragoș Petrescu este leul care nu va accepta jumătăți de măsură, va analiza cu precizie fiecare propunere și va trage concluzii care-i vor putea duce pe antreprenori în punctul de a primi o investiție sau, dimpotriva, de a-i trezi la realitatea pe care nu au văzut-o niciodată înainte de a păși în Imperiul Leilor.

 

Și-a descoperit vocația pentru afaceri în anii ‘90, atunci când România nu știa ce înseamnă antreprenoriat. A vândut ziare pe treptele Universității la Revoluție, însă a studiat foarte mult în țară și-n străinătate, la universități de prestigiu, iar acum a ajuns să conducă cea mai mare rețea de restaurante din România: grupul City Grill și unul din primii 5 jucători de pe piața de delivery din Capitală – City Grill Delivery.

 

Despre prezența în cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, Dragoș Petrescu spune că a venit pentru a-i inspira pe tinerii antreprenori și a-i convinge că acest mediu este sigur: ”Traversăm o perioadă dificilă, dar ce m-a determinat să accept să intru în sezonul 2 a fost dorința mea de a ajuta antreprenorii, de a-i inspira, de a-i convinge că meseria de antreprenor nu este una rușinoasă sau nesigură. Evident, există un risc, însă în situația în care reușești și poți avea un sprijin, și nu neaparat material, ci unul de mentorat de la oricare din leii din panel, acest lucru te poate ajuta să reușești. Acesta este principalul motiv pentru care sunt aici”.

 

Într-o perioadă în care domeniul în care activează a fost afectat de pandemie, Dragoș Petrescu a reușit să se reinventeze, să găsească noi linii de dezvoltare utilizând oportunitatea din piață pe zonele de delivery si retail: ”În acest an am învățat cât de importantă este modestia și cât de ușor poți să ajungi de sus jos și înapoi. Așa este viața în antreprenoriat: nu știm cum și în ce fel vor veni provocările. Important e să consolidezi compania, să fii echilibrat în decizii, să acționezi rapid, în așa fel încât să depășești aceste provocări. Câștigătorii se vor vedea la finalul pandemiei, atunci se va vedea și cine a fost suficient de bine pregătit. E extrem de important să descoperi oportunitate aflată în spatele oricărei crize și să beneficiezi de ea pentru a-ți mări cota de piață în fața competitorilor tăi”, a spus Dragoș Petrescu.

 

PRO TV pregătește noul sezon Imperiul Leilor, show-ul adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat, va fi în curând, la PRO TV.

 

Despre Imperiul Leilor

Imperiul Leilor este o emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori au șansa să-și prezinte ideile și afacerile în fața unor investitori de calibru. Emisiunea are la bază un format de televiziune produs cu succes în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel. Peste tot, această emisiune a revigorat lumea antreprenoriatului și a transformat visele în realitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.