Astăzi, 1 decembrie, este o zi specială atât pentru istoria țării, cât și pentru cea a televiziunii. Iar în fiecare an, PRO TV a marcat această zi și le-a oferit telespectatorilor o nouă interpretare a Imnului României, iar într-un an total diferit, propunerea este la fel de specială: modernul din online se împletește cu tradiționalul! PRO TV PLUS lansează varianta acapella a Imnului alături de unii dintre artiștii și vloggerii cu care a colaborat în ultimul an.

 

Printre cei care au acceptat provocarea se numără: Alex Daragiu, prezentatorul emisiunilor Întrebarea Mesei Rotunde și Trending Review, Aquene, cea care ne învață How to TikTok, Emanuel Cîrstea, pasionatul de gătit care ne oferă Share în bucate, A-Kollo, gamer-ul alături de care Facem Level și Cătălina Oprea, care ne-a învățat să facem sport în Home Workout. Nu lipsesc, însă, nici Irina Rimes, artista alături de care a fost pregătit primul concert exclusiv online, Liviu Teodorescu care a compus melodia sezonului 2 Viața bate vlog-ul, Mark Stam, îndrăgitul cântăreț sau Connect-R, cel care își lansa în urmă cu puțin timp unul dintre hituri pe platformele online.

 

Inițiativa propusă de Sebastian Tomulescu, Digital Producer PRO TV, a fost una rapid acceptată de vedetele care colaborează cu protvplus.ro, iar rezultatul poate fi deja ascultat de către toți românii pe platforma online! În plus, colaborarea cu TikTok România continuă și pe acest proiect, varianta urmând să fie disponibilă pe platforma de social media.

 

Încântat de noul proiect, Alex Daragiu a declarat: ”Sunt foarte mândru că fac parte, alături de cei mai tari artiști și vloggeri din România, din acest proiect unic, după parerea mea. Congrats, protvplus.ro și Flower Pie. La mulți ani, România! La mulți ani, PRO TV!”

 

Și Mark Stam consideră versiunea lansată de protvplus.ro ca fiind o nouă reușită: “România a devenit, în ultimii ani, a doua mea casă, iar acesta este un vis împlinit pentru mine. De aceea sunt onorat să cânt imnul țării care m-a primit cu brațele deschise și mi-a devenit casă. Laud inițiativa PRO TV și mă bucur că fac parte din acest proiect frumos. La mulți ani, România! La mulți ani, PRO TV!”

 

O zi specială, o versiune specială a Imnului României! Nu ratați ocazia de a asculta varianta acapella pregătită de artiștii protvplus.ro, dar și de a urmări edițiile speciale de 1 decembrie ale show-urilor care scriu istorie în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.