În luna decembrie, TV Paprika ne introduce treptat în atmosfera Crăciunului, aducând telespectatorilor – prin bucate alese special pentru această perioadă, povești de iarnă spuse de gazdele emisiunilor și invitați de seamă – tot farmecul ce învăluie sărbătorile. Fiecare nouă zi aduce emisiuni dedicate acestei sărbători, în care veți descoperi – ca într-un calendar de Advent – noi și noi surprize culinare, o atmosferă familială și inspirație în pregătirea Crăciunului. Sub titlul „Christmas Specials”, TV Paprika programează din 1 decembrie emisiuni tematice de sărbători, zilnic de la orele 17:15 și 20:30.

Selecția TV Paprika este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor. Astfel, îi veți putea urmări în cadrul „Christmas Specials” pe cei mai îndrăgiţi chefi din lume – Jamie Oliver, Nigella, James Martin, Gordon Ramsey, Gino D’Acampo, Mery Berry, Lorraine Pascale, Rachel Allen şj Justine Schofield.

Un maraton cu episoadele emisiunii-concurs „Great British Bake Off” sezonul 6, e programat în fiecare seară de la 23:15 și în reluare de la ora 16.

În luna decembrie nu vor lipsi nici premierele la TV Paprika! Pe 5 decembrie se lansează „Gordon, Gino şi Fred: Crăciun în Maroc”, de la ora 18:30. Călătoriți alături de gazdele emisiunii în acest ținut exotic, unde veți avea parte – alături de descoperirea bucătăriei locale – de cumpărături în bazar, întâlnirea cu un îmblânzitor de șerpi, experiența unei ferme de șofran și… o baie turcească.

Sala de lupte culinare a lui Jamie și Jimmy – Crăciunul”, cu premiera tot pe 5 decembrie, aduce de la ora 21 un invitat al cărui nume are o rezonanță puternică în rândul cinefililor, dar și al iubitorilor muzicii – actorul Taron Egerton care l-a interpretat pe Elton John în musicalul biografic Rocketman. Actorul va da o mână de ajutor în pregătirea festinului perfect de Crăciun.

Gerti Kapusi prepară bunătăți care pot fi oferite cadou pentru fiecare zi în așteptarea Crăciunului, iar Anita le împachetează creativ, garantând că pregătirile de Crăciun vor fi de neuitat în show-ul „Calendarul de Advent TV Paprika”, ce debutează pe 1 decembrie, cu difuzări de la orele 14:15 și 23.

Tot luna aceasta, cu începere din 28 decembrie, de la ora 21, Jamie Oliver ne învață ingenioase metode pentru a folosi „comorile” din cămară și ingredientele de bază rămase în congelator, în show-ul „Jamie: Pandemie în bucătărie”. Vom afla și cum putem înlocui ingredientele din rețetă dacă ne lipsește ceva și nu putem da fuga până la magazinul din colț. Că doar e pandemie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.