O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în ianuarie?

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 SERIALE Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Dream Home Makeover (Casa de vis pentru orice buzunar) – S2/ 1 ianuarie -> Shea și Syd McGee păstrează viu visul familiilor aflate în căutare de spații pline de stil, indiferent dacă este vorba despre o cabană confortabilă sau de un mare conac.
 2. Headspace Guide to Meditation (Ghidul Headspace pentru meditație) – S1/ 1 ianuarie -> Headspace oferă o perspectivă animată, prietenoasă și utilă asupra meditației și asupra efectelor ei. Fiecare episod se încheie cu o meditație ghidată.
 3. Monarca – S2/ 1 ianuarie -> Frații Carranza au de-a face cu un nou inamic, verișoara lor Sofía, iar acțiunile trecutului amenință să distrugă viitorul imperiului Monarca.
 4. History of Swear Words (Istoria înjurăturilor) – S1/ 5 ianuarie -> Un nou serial obscen și gălăgios, care analizează originile, utilizarea în cultura pop, aspectele științifice și impactul înjurăturilor asupra societății.
 5. ¡Nailed It! México (La fix! Mexic) – S3/ 5 ianuarie -> Torturi strâmbe, aluaturi lăsate și copii nereușite ale lui Pancho Villa și Einstein pun presiune asupra patiserilor amatori care speră să câștige un mare premiu în bani.
 6. Inside the World’s Toughest Prisons – S5/ 8 ianuarie -> După ce a petrecut mulți ani în închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o, Raphael Rowe intră de bună voie după gratii în Filipine, Groenlanda și Africa de Sud.
 7. Lupin – Partea 1/ 8 ianuarie -> Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, hoțul gentilom Assane Diop vrea să-și răzbune tatăl, victimă unei nedreptăți provocate de o familie bogată.
 8. Bling Empire (Imperiul succesului) – S1/ 15 ianuarie -> În acest reality-show în serial, asiatici și americani de origine asiatică bogați din L.A. își fac de cap la petreceri, având parte de strălucire și de drame intense.
 9. Disenchantment – Partea 3/ 15 ianuarie -> Printre conspirații, mistere obscure, instabilitatea regelui Zøg și temerile legate de viitorul domnitor peste Dreamland, Bean trebuie să arate că e o prințesă autentică.
 10. Daughter From Another Mother (Madre solo hay dos/ Doar două mame ai) – S1/ 20 ianuarie -> Două femei foarte diferite formează o familie ciudată după ce descoperă că, din greșeală, copiii lor care au acum 6 luni au fost inversați la naștere.
 11. Spycraft (Secretele spionajului) – S1/ 20 ianuarie -> Acest serial prezintă gadgeturile utilizate de-a lungul istoriei în marile cazuri de spionaj, oamenii care le-au conceput și agenții care le-au folosit.
 12. Call My Agent! (Zece la sută) – S4/ 21 ianuarie -> În acest al patrulea sezon, agenții de la firma de top ASK din Paris revin cu Andrea în frunte, în timp ce agenția se află într-o situația dificilă.
 13. Blown Away (Suflă sticla cât e caldă) – S2/ 22 ianuarie -> Atelierul fierbinte s-a deschis! O nouă serie de artiști sticlari au parte de 10 provocări dinamice, întrecându-se între ei și luptând cu căldura și cu cronometrul.
 14. Busted! (Tu ești vinovatul!) – S3/ 20 ianuarie -> Detectivi celebri rezolvă cazuri mai puțin importante, care conduc la un mister mai amplu în sezonul 3 al acestui hibrid între reality-show și emisiune-concurs.
 15. Fate: The Winx Saga (Soarta: Saga Winx) – S1/ 22 ianuarie -> O zână adolescentă învață să stăpânească arta magiei în timp ce își face prieteni, se îndrăgostește, se luptă cu monștri și își caută adevărata identitate.
 16. The Uncanny Counter (Vânătorii de demoni) – S1/ 31 ianuarie -> După ce ziua trudesc într-un restaurant local, noaptea vânătorii de demoni își folosesc abilitățile speciale pentru a urmări spiritele malefice care atacă oameni.
 • 50M2 (50 m²) – S1/ ianuarie-> După ce-și trădează șefii, un asasin plătit se ascunde într-o croitorie abandonată. Acolo este confundat cu fiul fostului proprietar, a cărui identitate și-o asumă.
 • Bonding (Apropiere) – S2/ ianuarie -> Fără bani și excluși din toate temnițele plăcerilor din New York, cei doi buni prieteni Tiff și Pete încearcă să-și refacă reputația în cadrul comunității.
 • Cobra Kai – S3/ ianuarie -> După conflictul dintre dojo-uri, Daniel caută răspunsuri, Johnny, iertare, iar Kreese își manipulează elevii. Sezonul acesta, miza e chiar soarta elevilor și a senseilor.
 • The Netflix Afterparty – S1/ ianuarie -> Aceasta este o emisiune săptămânală de comedie, unde comedianții, distribuțiile și creatorii vin să discute despre cele mai spectaculoase show-uri și filme. Gazdele emisiunii sunt David Spade, Fortune Feimster și London Hughes.

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 FILME Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. What Happened to Mr. Cha? (Ce s-a întâmplat cu domnul Cha?) – 1 ianuarie -> Un actor cu cariera de multă vreme în declin se agață de gloria sa trecută. Dar ceva îl trezește brusc la realitate și-l forțează să se confrunte cu ceea ce a devenit.
 2. Asphalt Burning (Børning 3/ O cursă nebună 3) – 2 ianuarie -> Nunta lui e pusă pe pauză, așa că Roy acceptă provocarea unui nou inamic de a concura pentru mireasa lui în legendarul circuit de curse auto Nürburgring din Germania.
 3. Pieces of a Woman (Frânturi de femeie) – 7 ianuarie -> După o naștere tragică acasă, o femeie izolată de partenerul și de familia ei printr-o adâncă adâncă prăpastie creată de durere se luptă cu urmările emoționale profunde.
 4. Stuck Apart (Azizler/ Dilema lui Aziz) – 8 ianuarie -> Cuprins de criza vârstei mijlocii, dar încercând să pară normal, Aziz își caută alinarea în slujba sa banală, în prietenii singuratici și în familia sa gălăgioasă.
 5. The Heartbreak Club – 14 ianuarie-> O cafenea în pragul falimentului se trezește la viață când proprietarul întâlnește dragostea, dar aceasta nu durează. Să fie o inimă frântă exact ceea ce-i trebuia?
 6. Double Dad (Pai Em Dobro/ Tată la pătrat) – 15 ianuarie -> În timp ce mama ei este plecată din țară, o tânără de 18 ani care a trăit toată viața într-o comunitate hippie se strecoară în lumea reală, sperând să își găsească tatăl.
 7. Outside the Wire (Zonă mortală) – 15 ianuarie -> În viitorul apropiat, un pilot de drone trimis într-o zonă de război se trezește în echipă cu un ofițer android într-o misiune menită să împiedice un atac nuclear.
 8. So My Grandma’s a Lesbian! (Salir del ropero/ Confesiuni ) – 22 ianuarie -> Bunica ei decide să se mărite cu cea mai bună prietenă a sa pe nume Celia, iar Eva este îngrijorată de ce ar putea gândi logodnicul ei și familia sa conservatoare.
 9. The White Tiger (Tigrul alb) – 22 ianuarie -> Angajat de o familie bogată, un șofer indian ambițios își folosește inteligența și viclenia ca să scape de sărăcie și să ajungă antreprenor. Bazat pe un roman de succes.
 10. We Can Be Heroes (Vom fi eroi) – 22 ianuarie -> Invadatori extratereștri îi capturează pe supereroii de pe Pământ, iar copiii lor trebuie să învețe să colaboreze pentru a-și salva părinții și planeta.
 11. Below Zero (Bajocero) – 29 ianuarie -> O mașină cu prizonieri este atacată pe un drum întunecat, iar singurul polițist care supraviețuiește trebuie să-i împiedice pe infractori să termine ceea ce au început.
 12. Finding ‘Ohana (‘Ohana: Comoara ascunsă) – 29 ianuarie -> Doi frați din Brooklyn își petrec vara pe insula Oahu și găsesc un jurnal despre o comoară pierdută, care îi poartă într-o aventură extraordinară alături de prieteni noi.
 13. The Dig (Situl) – 29 ianuarie -> Aând o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei, cei doi fac o descoperire care schimbă istoria.
 • June & Kopi – ianuarie

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 DOCUMENTARE Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. The Minimalists: Less Is Now (Minimalismul: Mai puțin înseamnă acum) – 6 ianuarie -> Au transformat minimalismul într-o adevărată mișcare. Prieteni de-o viață, Joshua Fields Millburn și Ryan Nicodemus ne arată că viața poate fi mai bună cu mai puțin.
 2. Surviving Death (Supraviețuind morții) – S1/ 6 ianuarie -> Ce se întâmplă după moarte? Acest documentar explorează povești personale și cercetări despre experiențele la limita morții, reîncarnarea și fenomenele paranormale.
 3. Tony Parker: The Final Shot (Tony Parker: Ultima aruncare) – 6 ianuarie -> Acest documentar analizează trecutul și cariera lui Tony Parker, devenit unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ai Franței datorită determinării sale.
 4. Pretend It’s a City (Să zicem că e un oraș) – 8 ianuarie -> Scriitoarea Fran Lebowitz discută despre viața la New York din perspectiva cititoarei și observatoarei incisive a schimbărilor din oraș și din cultura contemporană.
 5. CRACK: Cocaine, Corruption & Conspiracy (Crack: Cocaină, conspirație și corupție) – 11 ianuarie -> În timpul unei recesiuni apare un drog puternic și ieftin, care provoacă o panică morală, alimentată de rasism. Urmărește istoria complexă a cocainei din anii ’80.
 6. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Ucigașul nocturn: Căutarea unui criminal în serie) – 13 ianuarie -> Sub strălucirea însoritului Los Angeles din 1985 pândește un criminal în serie neobosit și malefic. Doi detectivi sunt hotărâți să nu cedeze înainte de a-l captura.
 7. We Are: The Brooklyn Saints (Noi suntem Brooklyn Saints) – S1/ 29 ianuarie -> Serialul urmărește viața unor tineri jucători de fotbal și a antrenorilor lor care se luptă să supraviețuiască în condițiile unor șanse extrem de reduse.

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 ANIME Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. The Idhun Chronicles (Cronicile din Idhún) – Partea 2/ 8 ianuarie -> În partea a doua a acestei trilogii, Jack, Victoria și Kirtash au crescut și au problemele lor. Oare ține în continuare de destinul lor să schimbe soarta Idhúnului?

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 COPII ȘI FAMILIE Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Gabby’s Dollhouse (Casa de păpuși a lui Gabby) – 5 ianuarie -> Pisici drăgălașe, creații ciudate și magie colorată! Gabby, o fetiță care adoră pisicuțele, și Panda Mâț, amicul ei, te invită în echipa lor pusă pe aventuri animate.
 2. Mighty Little Bheem: Kite Festival (Micuțul Bheem: Festivalul Zmeilor) – 5 ianuarie -> Lăsând iarna în urmă, Bheem și locuitorii din orășelul lui întâmpină cu bucurie un nou anotimp însorit așa cum le place în timpul festivalului Makar Sankranti.
 3. Carmen Sandiego – S4/ 15 ianuarie -> În cele mai recente aventuri, din Himalaya, până la piramidele din Egipt, Carmen și prietenii săi încearcă să fie mereu cu un pas înaintea celor de la VILE.
 4. Hello Ninja (Salut, ninja!) – S4/ 19 ianuarie -> În sezonul 4, Wesley, Georgie și Covrigel își continuă aventurile amuzante, dezleagă mistere și primesc importante lecții de viață.
 5. Jurassic World: Camp Cretaceous (Jurassic World: Tabăra cretacică) – S2/ 22 ianuarie -> Fugind în continuare de dinozauri, adolescenții din tabără speră că și-au găsit salvarea atunci când întâlnesc un grup de turiști. Dar lucrurile nu sunt așa cum par.
 6. Go Dog Go – 26 ianuarie

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – S2/ 26 ianuarie (marti) -> Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.
 3. Riverdale – S5/ 21 ianuarie (joi) -> Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.
 4. Star Trek: Discovery – S3/ vineri (începând cu 16 octombrie) -> În acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani în viitor. Iar Federația a trecut prin câteva schimbări.
 5. The Blacklist (Lista neagra) – S8 (revenire după 22 ianuarie)

Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Snowflake on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Blade Runner 2049 – 1 ianuarie
 2. Caisa – 1 ianuarie
 3. Endless Love – 1 ianuarie
 4. Full Out 2: You Got This! – 1 ianuarie
 5. Julie & Julia – 1 ianuarie
 6. Love Story – 1 ianuarie
 7. Midway – 1 ianuarie
 8. Squadron 303 – 1 ianuarie
 9. TEEN SPIRIT – 1 ianuarie
 10. The Creative Brain – 1 ianuarie
 11. The Smurfs – 1 ianuarie
 12. The Walk – 1 ianuarie
 13. Touch Me Not – 1 ianuarie
 14. Av: The Hunt – 2 ianuarie
 15. Tanda Tanya – 4 ianuarie
 16. Goosebumps 2: Haunted Halloween – 7 ianuarie
 17. Wonder Park – 9 ianuarie
 18. Amateur Night – 15 ianuarie
 19. Bombshell – 15 ianuarie
 20. Eye in the Sky – 15 ianuarie
 21. Falcon Rising – 15 ianuarie
 22. Looking Glass – 15 ianuarie
 23. Rocketman – 16 ianuarie
 24. Accomplice – 27 ianuarie
 25. Annabelle Comes Home – 28 ianuarie
 • Abby Hatcher – S1/ 1 ianuarie
 • Homeland – S8/ 1 ianuarie
 • Power Rangers Beast Morphers – S2/ 1 ianuarie
 • Fukrey Boyzzz – S1/ 4 ianuarie
 • Brooklyn Nine-Nine – S6/ 10 ianuarie
 • Dawson’s Creek – S1-6/ 15 ianuarie* (disponibil fără subtitrări în limba română)
 • Suits – S8B (ep.11-16)/ 23 ianuarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.