Nascut in Chisinau, Cristian Porcari, fost concurent X FACTOR Romania, a lansat un nou single „Danseaza cu mine” – O piesă emotionanta cu un videoclip pe masura, ce are in spate o poveste de dragoste care se sfarseste intr-un mod tragic.

Dupa succesul inregistrat cu piesa „Bolnavi de amintiri” care a adunat peste 2,3M vizualizari, Cristian Porcari lanseaza single-ul follow-up denumit „Danseaza cu mine”. Aceasta balada este despre o dragoste pasionala, neimplinita, plina de emotii puternice. Vibe-ul piesei parca rezoneaza cu perioada grea prin care trecem din punct de vedere social dar si cu anotimpul in care ne aflam.

„La fel ca Bolnavi de Amintiri ideea acestei noi piese am compus-o la chitara, intr-o versiune acustica, fiind inspirata tot dintr-o experiență proprie, apoi, alaturi de echipa mea The One Records (Dael Damsa & Claudiu Doru) am lucrat ideea care a prins viata intr-o forma finala, transformandu-se in ceea ce este astazi „Danseaza cu mine”, povesteste Cristian Porcari.

Povestea videoclipului vine in completarea subiectului piesei, aducand un plus de dramatism. În cadrele videoclipului „Danseaza cu mine”, protagonistii sunt prezentati in paralel in 2 dimensiuni principale, avand in centru Ultimul Dans (trecut vs. prezent, iubirea sugerata prin dansul pasional al celor doi vs. durerea exprimata prin singuratatea pe care o resimte acest cuplu, despartit intr-un mod atat de tragic, aceste planuri imbinandu-se intr-un mod artistic cu cadrele in care este prezentata povestea accidentului).

In urma accidentului de masina, el moare, dar pentru ca cei doi se iubesc foarte tare si de ambele parti exista regrete si mustrari de constiinta, el nu se poate desparti de lumea fizica, materiala si ramane captiv intre cele doua lumi. Ea il cheama mereu in mintea si in sufletul ei si nu il lasa sa plece, imaginandu-si ca acesta inca traieste si danseaza cu ea. Acest Ultim Dans pe care ea si-l imagineaza ca il danseaza impreuna este de fapt o eliberare prin care incearca să oprească timpul, ca ei sa ramana pentru totdeauna impreuna.

La fel ca si videoclipurile precedente lansate de Cristian Porcari  „Danseaza cu mine poartă semnătura echipei talentate de la Mau Creative.

Aceasta piesa de dragoste, radio friendly, „Danseaza cu mine” este cel mai recent proiect muzical propus de The One Records, noul label fresh fondat de producători care au produs până în prezent singleuri pentru artiști importanti precum: Andra, Voltaj, Otilia, Celia, ‪Faydee, Deepside Deejays, Andreea D, Andrei Leonte, Anna Lesko, ‪Cleopatra Stratan, Eneli, Dominique dar si pentru artisti si vloggeri din noul val printre care Denis Midone, Andreea Bostanica, Bianca Adam (Tequila) etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.