Asculta aici #Errbody: https://umusic.lnk.to/LilBabyErrbodyPR

La o zi distanţă de ziua lui de naştere, Lil Baby lansează două track-uri noi: „Errbody” si „On Me”.  Pentru a încheia un an deja remarcabil, Lil Baby a împărtășit două piese noi ca parte a unei lansări surpriză care vine la ziua de nastere a rapperului. Piesele sunt ambele însoțite de noi videoclipuri – „Errbody”, în regia lui Edgar Estevez, Daps și Christian Breslauer și „On Me”, în regia lui Lil Baby & Keemotion.

Prin duritatea piesei „Errbody”, Lil Baby își declară pe bună dreptate rangul ca fiind mai „zburător” decât „errbody”. Cu „On Me”, el oferă o piesă preferată de fani, foarte așteptată, care a fost inițial tease-uită ca un fragment pe pagina sa de Instagram.

Ascultă aici „On Me”: https://umusic.lnk.to/LilBabyOnMePR

Aceste noi single-uri au fost lansate nu numai pentru a sărbători ziua de naștere a lui Lil Baby, ci și pentru un an complet dominant și plin de recorduri. Cu o listă nesfârșită de hit-uri în 2020, Lil Baby a ajuns acum pe locul 1, in lista Billboard Hot 100 Songwriters. Albumul său, „My Turn” a obţinut dublu disc de Platină în septembrie, făcându-l primul și singurul artist din 2020 care a atins acest record, la acea vreme. Albumul este cel mai bine vândut și cel mai ascultat material pe platformele de streaming, din SUA, din acest an, ajungând la 4 miliarde de ascultări până în prezent, catalogul său atingând 21 de miliarde de stream-uri. „My Turn” a petrecut 5 săptămâni pe locul 1 in topul Billboard 200, revenind pe locul 1, la trei luni de la lansare. Single-ul „The Bigger Picture”, profund emoționant și în acelasi timp util, a consolidat rolul lui Lil Baby ca voce incontestabilă și autentică a culturii tinerilor. Interpretarea sa a piesei din cadrul evenimentul Rap Life Live de la Apple Music a fost în sine un moment remarcabil al anului 2020.

În ultimele 12 luni, Lil Baby a atins o serie de etape care, în sine, ar produce o carieră impresionantă pe tot parcursul vieții. Cu „The Bigger Picture”, piesa nominalizată pentru cea mai bună melodie rap și cea mai bună interpretare rap pentru a 63-a ediție a premiilor Grammy, Lil Baby a mai adaugăt pe lista premiilor din cariera, lista Forbes pe 30 sub 30 de ani și a câștigat premiul „Voice Of Impact” al Variety pentru „The Bigger Picture”. In plus, a fost desemnat artistul cel mai performant artist hip-hop de pe Vevo din 2020, numit MVP pe Rap Caviar, iar la a doua ediție anuală a Apple Music Awards a câștigat premiul artistul anului.

Cu o creștere atât de rapidă și un numar inegalabil de hituri, Lil Baby este, fără îndoială, una dintre cele mai mari și mai importante povești de succes din muzică. Rapperul din Atlanta este de neoprit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.