O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în decembrie?

🎅 SERIALE 🎅

  1. The Holiday Movies That Made Us – S1/ 1 decembrie -> Descoperă poveștile adevărate din spatele emblematicelor blockbustere de Crăciun, cu ajutorul interviurilor cu actorii și echipa, dar și al filmărilor din culise.
  2. Do Do Sol Sol La La Sol – S1/ 3 decembrie -> O pianistă bogată pierde totul în afară de zâmbet, dar stele strălucitoare o călăuzesc spre un orășel unde găsește speranța, un cămin și dragostea.
  3. Private Lives (Vieți expuse) – S1/ 3 decembrie -> Într-o lume în care informațiile nu mai sunt private, câțiva escroci dau în vileag un teribil sistem de supraveghere condus de guvern și de o corporație avidă.
  4. Bhaag Beanie Bhaag – S1/ 4 decembrie
  5. Big Mouth (Gură bogată) – S4/ 4 decembrie -> Clasa a opta stă să înceapă, iar gașca se luptă cu chinurile taberei de vară, dubluri dubioase, noi frontiere amoroase și un nou personaj dificil.
  6. Selena: The Series – Miniserie/ 4 decembrie -> Cântăreața mexicano-americană Selena și familia ei muncesc din greu pentru a-și face un nume în lumea muzicii tejano, înfruntând împreună toate obstacolele de pe parcurs.
  7. Detention – S1/ 5 decembrie -> O studentă cu probleme descoperă niște secrete sumbre în liceul ei izolat, iar viața îi este dată complet peste cap de trădări și de o întâlnire paranormală.
  8. Mr. Iglesias (Dom’ profesor Iglesias) – Partea 3/ 8 decembrie -> Gabe începe o nouă relație și își îndeamnă elevii să-și înfrunte fricile, să aibă țeluri înalte și să creadă în ei înșiși, lecții pe care încearcă să le urmeze și el.
  9. Alice in Borderland – S1/ 10 decembrie -> Un tânăr obsedat de jocuri video se trezește într-o versiune bizară a orașului Tokyo, unde el și alți vizitatori concurează în jocuri mortale pentru a supraviețui.
  10. The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas/ Haosul din urma ta) – S1/ 11 decembrie -> O profesoară începe un nou job la un liceu, dar e bântuită de moartea suspectă care a avut loc cu câteva săptămâni înainte. Curând, ea începe să se teamă pentru viața ei.
  11. Start-Up – S1/ 13 decembrie
  12. Tiny Pretty Things (Micuțele balerine) – S1/ 14 decembrie -> O elevă eminentă de la o școală de balet de elită din Chicago este scoasă din schemă, iar înlocuitoarea ei intră într-o lume a minciunii, trădării și competiției acerbe.
  13. Song Exploder (Song Exploder: Dincolo de piese) – Volumul 2/ 15 decembrie -> The Killers, Natalia Lafourcade, Dua Lipa și Nine Inch Nails ne împărtășesc experiența lor cu privire la compoziția muzicală într-un nou sezon dedicat artiștilor.
  14. How To Ruin Christmas: The Wedding (Cum să distrugi Crăciunul: Nunta) – S1/ 6 decembrie -> Fiica risipitoare Tumi revine acasă de sărbători și îi zădărnicește planurile de căsătorie surorii sale. Acum, ea trebuie să îndrepte lucrurile până nu e prea târziu.
  15. Vir Das: Outside In – The Lockdown Special – S1/ 16 decembrie
  16. Home for Christmas (Un iubit de sezon) – S2/ 8 decembrie -> Johanne se bucură de o relație promițătoare, dar nu scapă de certuri cu noii vecini, foști iubiți și propria-i familie, care are și ea cusururile ei.
  17. Sweet Home (Casă, dulce casă) – S1/ 18 decembrie -> Niște monștri cumpliți terorizează și amenință omenirea, iar acest adolescent cu probleme și demoni interiori devine singura speranță de supraviețuire a vecinilor.
  18. Bridgerton – S1/ 25 decembrie -> Bazat pe romanele de succes, serialul urmărește opt membri apropiați ai familiei Bridgerton, care caută iubirea în înalta societate londoneză din timpul Regenței.
  19. Best Leftovers Ever! (Cele mai delicioase resturi) – S1/ 30 decembrie -> O competiție culinară extremă, în care cei mai buni chefi amatori vor folosi resturi de mâncare pentru a crea o experiență gastronomică legendară, în trei runde.
  20. Equinox – S1/ 30 decembrie -> În 1999, tânăra Astrid a fost martora dispariției unui autobuz plin de elevi. În 2020, ea încearcă să elucideze misterul, dar ajunge să schimbe trecutul.
  21. Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) – Partea 4/ 31 decembrie -> Sabatul înfruntă pericole terifiante, iar toate duc la… Abis. Vrăjitoarele pornesc un război, iar Nick încearcă să o recucerească pe Sabrina. Oare e prea târziu?

🎅 FILME 🎅

  1. Angela’s Christmas Wish (Dorința de Crăciun a Angelei) – 1 decembrie -> Duritatea își descoperă latura delicată în figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care disecă la scenă deschisă decepțiile în dragoste.
  2. Fierce (Ostra) – 2 decembrie -> O cântăreață talentată devine faimoasă după ce participă la un spectacol popular de talente. Dar scopul ei este să-i câștige dragostea tatălui său, membru al juriului.
  3. Break – 3 decembrie -> După un accident grav, Lucie încearcă să se redescopere ca dansatoare și îl întâlnește pe Vincent, un breaker talentat, care se confruntă cu propriile-i complexe.
  4. Just Another Christmas (Tudo Bem No Natal Que Vem/ Totul va fi bine Crăciunul care vine) – 3 decembrie -> Blocat într-o buclă temporală unde e mereu Crăciun, un familist convins care urăște sărbătoarea învață lecții importante despre ceea ce contează cu adevărat în viață.
  5. Bombay Rose (Trandafirul din Bombay) – 4 decembrie -> În agitația unui oraș fascinant și polivalent, iubirea înfiripată între doi visători este pusă la încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.
  6. Christmas Crossfire (Wir Können Nicht Anders/ Crăciun în bătaia puștii) – 4 decembrie ->Un bărbat oprește o tentativă de crimă, iar apoi fuge de ucigași împreună cu potențiala victimă, în timp ce o femeie pe care a cunoscut-o recent încearcă să dea de el.
  7. Leyla Everlasting (Leyla cea cu 9 vieți) – 4 decembrie -> O casnică tenace, soțul ei și terapeuta lor de cuplu sunt atrași într-un triunghi amoros toxic și ajung implicați în complotul furtului unui manuscris antic. 
  8. MANK – 4 decembrie -> Scenaristul alcoolic Herman J. Mankiewicz ne oferă o perspectivă plină de umor caustic asupra Hollywoodului anilor ’30, în timp ce încearcă să termine „Cetățeanul Kane”.
  9. Rose Island (L’Incredibile storia dell’Isola Delle Rose/ Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor) – 9 decembrie -> Un inginer excentric își clădește propria insulă în largul coastei italiene și o declară „națiune”, atrăgând atenția întregii lumi și a guvernului.
  10. Canvas (Pânza) – 11 decembrie -> După o pierdere cruntă, un bunic îndurerat, care încearcă să-și recapete pasiunea pentru pictură găsește inspirația necesară pentru a crea din nou.
  11. The Prom (Balul) – 11 decembrie -> Un grup de vedete fără succes de pe Broadway dau peste cap viața locuitorilor dintr-un orășel din Indiana, susținând o adolescentă care vrea să-și aducă iubita la bal.
  12. A California Christmas (Crăciun în California) – 14 decembrie -> Nedorind să renunțe la o viață luxoasă, un bogătan fermecător se dă drept grăjdar pentru a o convinge pe proprietara unei ferme să-și vândă terenul înainte de Crăciun.
  13. Ma Rainey’s Black Bottom – 18 decembrie -> În 1927, „mama bluesului” și trupa ei se adună într-un studio de înregistrări din Chicago, unde tensiunile încep să crească. Un scenariu după piesa lui August Wilson.
  14. The Midnight Sky (Cerul de la miezul nopții) – 23 decembrie -> După o catastrofă globală, un om de știință singuratic încearcă să contacteze o echipă de astronauți care se întorc pe Pământ. George Clooney e regizor și protagonist.
  15. Your Name Engraved Herein (Îți port numele cu mine) – 23 decembrie -> În Taiwanul anului 1987, legea marțială ia sfârșit și doi studenți se îndrăgostesc în ciuda așteptărilor impuse de societate.
  16. Grandma’s Last Wishes (El testamento de la abuela/ Testamentul bunicii) – 25 decembrie -> În această continuare a filmului „Nunta bunicii”, fosta mireasă decide că a venit timpul să-și pună ordine în afaceri, iar familia se ceartă pe cine îi va moșteni casa.
  17. Cops and Robbers (Hoții și vardiștii) – 28 decembrie -> Acest scurtmetraj animat este bazat pe un clip creat pe 6 mai 2020, în care este recitată o poezie ca reacție la adresa uciderii lui Ahmaud Arbery.

🎅 DOCUMENTARE 🎅

  1. Alien Worlds (Lumi extraterestre) – 2 decembrie -> Un serial care aplică legile traiului pe Pământ în restul galaxiei, îmbinând știința și ficțiunea pentru a ilustra ipotetic viața extratereștrilor pe alte planete.
  2. Emicida: AmarElo – É Tudo Para Ontem – 8 decembrie -> În culisele concertului susținut la Theatro Municipal din São Paulo, rapperul și activistul Emicida relevă moștenirea bogată a culturii oamenilor de culoare din Brazilia.
  3. The Surgeon’s Cut (Chirurgi vizionari) – 9 decembrie -> Sunt filosofii, povestitorii și pionierii domeniilor în care profesează. Un serial documentar care inspiră, despre viața și cariera a patru chirurgi de excepție.
  4. Giving Voice (Avem o voce) – 11 decembrie -> Studenți din toată SUA participă la audiții pentru un loc la Concursul de monologuri August Wilson, care culminează cu o rundă finală captivantă pe Broadway.
  5. Anitta: Made In Honorio (Anitta: Din Honório în toată lumea) – 16 decembrie -> Un documentar intim și profund, în care Anitta, regina pop din Brazilia, ne vorbește despre faimă, familie, etica profesională și viața din spatele reflectoarelor.
  6. BREAK IT ALL: The History of Rock in Latin America – 16 decembrie
  7. Rompan Todo: La Historia del Rock en América Latina (Rompan Todo: Istoria muzicii rock în America Latină) – 16 decembrie -> Prin interviuri, filmări de arhivă și multe hituri muzicale, acest serial prezintă povestea rock-and-rollului și a culturii adolescentine din America Latină.
  8. The Ripper (Spintecătorul din Yorkshire) – 16 decembrie ->Anchetatori și martori își amintesc de versiunea modernă a lui Jack Spintecătorul, care a terorizat nordul Angliei la sfârșitul anilor 1970.
  • ARASHI’s Diary Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) – Episoadele 18 – 20/ decembrie -> La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te muzicienilor într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și darurile către lume.

🎅 ANIME 🎅

  1. Transformers: War For Cybertron Trilogy (Transformers: Războiul pentru Cybertron – Trilogia) – Capitolul 2: Nașterea Pământului/ 30 decembrie -> Optimus Prime și autoboții caută răspunsuri în spațiu și își întâlnesc creatorii. Din păcate, aceștia se dovedesc a fi niște dușmani mai periculoși decât decepticonii.

🎅 COMEDII 🎅

  1. Natalie Palamides: Nate – A One Man Show – 1 decembrie -> Duritatea își descoperă latura delicată în figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care disecă la scenă deschisă decepțiile în dragoste.
  2. Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic (Ari Eldjárn: Scuzați-mi islandeza) – 2 decembrie -> Un spectacol special în limba engleză, în care comedianul Ari Eldjárn ironizează rivalitățile nordice, imaginea lui Thor la Hollywood, ifosele copilașilor și altele.
  3. Hazel Brugger: Tropical – 2 decembrie -> Un spectacol special de stand-up în care comediana Hazel Brugger ne spune ce crede ea despre gâște gălăgioase, ginecologi vorbăreți, împrumuturile din Germania și altele.
  4. London Hughes: To Catch a D*ck (London Hughes: Vrăjeli și lipeli) – 22 decembrie -> Un nou program special de stand-up de la comediana britanică London Hughes.
  5. Best of Stand-Up 2020 (Cele mai bune momente de stand-up din 2020) – 31 decembrie -> O antologie cu cele mai amuzante glume spuse de comedieni din Statele Unite, Canada, Australia și Noua Zeelandă și interpretate în spectacole speciale lansate în 2020.

🎅 COPII ȘI FAMILIE 🎅

  1. Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday (Chico Bon Bon și Crăciunul delicios) – 3 decembrie -> Brigada Repară Tot încropește un plan de a ajunge rapid la toate casele pentru a livra fursecuri fructate și a evita un dezastru festiv înainte ca orașul să se trezească.
  2. Captain Underpants Mega Blissmas (Căpitanul Chilot: Megafericiunul) – 3 decembrie -> Crăciunul devine ciudat… extrem de ciudat după ce George și Harold se întorc în timp pentru a schimba câteva dintre tradițiile îndrăgitei lor sărbători.
  3. Mighty Express: A Mighty Christmas (Mighty Express: O aventură de Crăciun) – 5 decembrie -> Flota Mighty Express îi urează bun venit unui nou tren și înfruntă o furtună pentru a livra cadourile de la Moșul și a salva Crăciunul copiilor din Valea Șinelor.
  4. Spirit Riding Free: Ride Along Adventure (Spirit: Cu sufletul liber – Călărind printre aventuri) – 8 decembrie -> Alătură-i-te lui Lucky și prietenilor ei într-o misiune de salvare a iepei Maricelei, Mister, răpită de niște tâlhari care o țin captivă alături de niște cai sălbatici.
  5. Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers (Supermonstruleții: Ajutoarele lui Moș Crăciun) – 8 decembrie -> Moșul are nevoie de ajutor serios cu pregătirea cadourilor, așa că Supermonstruleții își folosesc magia monstruoasă pentru a se asigura că fiecare cadou e livrat la timp!
  6. Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas (Ashley Garcia: Genială și îndrăgostită: Crăciun) – 9 decembrie -> Este cea mai frumoasă perioadă a anului! Până când, în Ajunul Crăciunului, Ashley e bântuită de imaginile unui viitor nu foarte festiv.
  7. The Big Show Show: Christmas (Show-ul lui The Big Show: Crăciun) – 9 decembrie -> Un accident îl împiedică pe Big Show să-și ducă la îndeplinire îndatoririle de Moș. Pentru a menține viu spiritul sărbătorilor, Cassy devine Doamna Crăciun.
  8. A Trash Truck Christmas (Crăciunul cu Hank și camionul de gunoi) – 11 decembrie -> Moșul să prăbușește la groapa de vechituri chiar în Ajunul Crăciunului, așa că Hank, Camionul de gunoi și amicii lor blănoși fac tot posibilul să salveze sărbătoarea.
  9. Hilda – S2/ 14 decembrie -> Hilda explorează noi locuri și ascunzători de pe lângă Trolberg, dar pasiunea ei pentru aventură și un sentiment de independență riscă să o bage în bucluc.
  10. Rhyme Time Town Singalongs (Orășelul Rimelor: Cântecele) – 22 decembrie -> Cântă alături de prietenii din Orășelul Rimelor și vezi cum își folosesc imaginația și talentul pentru a rezolva probleme pe ritmuri și cântecele absolut fabuloase.
  11. Fast & Furious Spy Racer: Sahara (Furios și iute: Cursa spionilor – Sahara) – S3/ 26 decembrie -> Dra Nicăieri și Gary sunt dispăruți în Sahara, iar Echo îi conduce pe spioni într-o misiune prin care încearcă să găsească și să prindă niște inamici din trecut.
  12. Go! Go! Cory Carson (Tit-Tit! Matei Mașinescu) – S3/ 26 decembrie -> Mașinuța-băiețel Matei Mașinescu revine cu un nou sezon animat și te invită să îl însoțești în aventurile cu familia și prietenii prin orașul Bumperton.
  13. The Magic School Bus Rides Again In the Zone (Din nou la drum cu autobuzul magic: Fusurile orare) – 26 decembrie -> În ajunul Anului Nou, profesoara Frizzle și elevii ei călătoresc înapoi în timp, oră cu oră, pentru a-și salva îndrăgitul autobuz!

🎅 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE 🎅

  1. Star Trek: Discovery – S3/ vineri (începând cu 16 octombrie) -> În acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani în viitor. Iar Federația a trecut prin câteva schimbări.
  2. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți

🎅 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX 🎅

  1. 21 Bridges (21 de poduri) – 1 decembrie
  2. Andre and His Olive Tree (Chef Andre și măslinul său) – 1 decembrie
  3. Angel Has Fallen (Cod Roșu în Serviciile Secrete) – 1 decembrie
  4. Countdown – 1 decembrie
  5. Day One – Concert for No One (No Festival) – 1 decembrie
  6. Dragoste 2. America – 1 decembrie
  7. Eagle Eye (Ochi de vultur) – 1 decembrie
  8. Eurotrip (Vacanță în Europa) – 1 decembrie
  9. Hugo – 1 decembrie
  10. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones și regatul craniului de cristal) – 1 decembrie
  11. Jack Reacher (Jack Reacher. Un glonț la țintă) – 1 decembrie
  12. Jexi (Într-o relație cu telefonul meu) – 1 decembrie
  13. Knives Out (La cuțite) – 1 decembrie
  14. Lara – Aribelle si mana destinului – 1 decembrie
  15. Marie Antoinette – 1 decembrie
  16. Ni de coña (Nici gând!) – 1 decembrie
  17. Second Act (A doua șansă) – 1 decembrie
  18. Superfly – 1 decembrie
  19. The Operative (Agenta) – 1 decembrie
  20. The Sunlit Night (Noaptea însorită) – 1 decembrie
  21. The Wife (Soția) – 1 decembrie
  22. Think Like a Dog (În pielea câinelui) – 1 decembrie
  23. Vendetta (Condamnat la răzbunare) – 1 decembrie
  24. War of the Worlds (Războiul lumilor) – 1 decembrie
  25. Year One (Anul unu) – 1 decembrie
  26. You Got Served (Ritmul străzii) – 1 decembrie
  27. The Curse of La Llorona (Blestemul femeii care plânge) – 2 decembrie
  28. U-Turn (Viraje periculoase) – 2 decembrie
  29. Venom – 2 decembrie
  30. Between Maybes (Între dragoste și acasă) – 3 decembrie
  31. Must Be… Love (Rătăcind prin dragoste) – 3 decembrie
  32. The Secret: Dare to Dream (Secretul: Îndrăznește să visezi) – 3 decembrie
  33. Kalel, 15 – 9 decembrie
  34. She’s the One (Aleasa) – 10 decembrie
  35. Replicas (Copii perfecte) – 15 decembrie
  36. The Worst Marriage In Georgetown – 15 decembrie
  37. Crulic – Drumul spre dincolo – 16 decembrie
  38. Muntele Magic – 16 decembrie
  39. Pet Sematary (Cimitirul animalelor) – 18 decembrie
  40. Rhys Nicholson Live At The Athenaeum – 20 decembrie
  41. Assassination Nation (O națiune asasină) – 21 decembrie
  42. Cardinalul – 21 decembrie
  43. Fals tratat de mantuire a sufletului – 21 decembrie
  44. Funeralii fericite – 21 decembrie
  45. Poarta Alba – 21 decembrie
  46. Pokémon Detective Pikachu – 23 decembrie
  47. Anastasia – 24 decembrie
  48. Godzilla: King of the Monsters (Godzilla II: Regele Monștrilor) – 30 decembrie
  49. Bridget Jones’s Diary (Jurnalul lui Bridget Jones) – 31 decembrie
  50. Call Me by Your Name (Strigă-mă pe numele tău) – 31 decembrie
  51. Dracula Untold (Dracula: Povestea nespusă) – 31 decembrie
  52. E.T. the Extra-Terrestrial (E.T. Extraterestrul) – 31 decembrie
  53. Hulk (Hulk uriașul) – 31 decembrie
  54. Mr. Peabody & Sherman (Dl. Peabody și Sherman) – 31 decembrie
  55. O Brother, where art thou? (Marea hoinăreală) – 31 decembrie
  56. Ouija – 31 decembrie
  57. The Emoji Movie (Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților) – 31 decembrie
  58. The Flintstones (Familia Flintstone: Aventuri în Epoca de Piatră) – 31 decembrie
  59. Tower Heist (Jaf… la turnul mare) – 31 decembrie
  60. White Chicks (Două pupeze albe) – 31 decembrie

 

    • LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar – S2/ 1 decembrie
    • Super Wings – S1-3/ 1 decembrie
    • The Guest – S1/ 1 decembrie
    • Kings of Joburg – S1/ 5 decembrie
    • 100 Days My Prince – S1/ 7 decembrie
    • Masameer Classics: Masameer – S4/ 9 decembrie
    • Super Wings – S1 & S2/ 10 decembrie
    • Timmy Time – S2/ 22 decembrie
    • Transformers Rescue Bots Academy – S2/ 23 decembrie
    • Gameboys – S1/ 30 decembrie
    • Little Singham – S2/ 30 decembrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.