One True Singer continuă cu un nou val de lansări, odată cu cel de-al patrulea episod al show-ului. ADI, rares, Julian, Robert James Quinn, Erika, Dreea și Rose sunt concurenții ale căror piese sunt lansate în această nouă săptămână de OTS.

Numărul concurenților continuă să scadă de la un episod la altul, în show fiind evidențiați doar cei mai buni artiști, astfel că tensiunea crește cu fiecare probă.

În cel de-al patrulea episod totul este despre dans. Provocările vin din partea a doi dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi din România – Emil Rengle și Cristian Miron. Emil provoacă tinerii concurenți să reproducă una dintre coregrafiile lui, iar Cristian îi introduce în lumea K-POP-ului, unul din cele mai fresh curente din muzica mainstream globală. Artiștii OTS au fost împărțiți, formând trupe de fete și băieți nevoite să cânte și să danseze în sincron.

În drumul lor spre a câștiga titlul de artistul anului, concurenții din casa One True Singer au fost izolați timp de 2 luni, timp în care au avut șansa să colaboreze cu unii din cei mai importanți producători și compozitori din familia Global Records.

ADI x OTS – Cea Mai Dulce Durere
rares x Julian x ADI x OTS feat. Robert James Quinn – Flori Si Alcool
Erika x OTS – Rockstar
Dreea x OTS – Another Love
Rose x OTS – Deja Vu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.