Vulturii au început săptămâna cu o primă victorie importantă la Jocul de Recompensă. S-au bucurat de timp petrecut pe catamaran și au savurat o masă copioasă. Cu moralul la cote înalte, reveniți în tabără, membrii echipei s-au mobilizat, au discutat și au pregătit strategiile pentru o altă seară în care să poată triumfa. Aseară, pe un traseu extrem de dificil, cu o căldură tot mai aprigă, Vulturii și Tigrii au dat totul pentru a câștiga Imunitatea.

Jocul a început perfect pentru Vulturi, după ce aceștia l-au revăzut pe CRBL, care părea pregătit să reintre în competiție. În ciuda slăbiciunii resimțite, acesta nu a cedat și a luptat pentru fiecare punct. Pentru a doua seară la rând, echipele au ajuns la ștafetă, iar rezultatul a fost același: Vulturii au învins cu 8 la 7. Dezamăgiți, Tigrii s-au văzut nevoiți să se remonteze rapid la lupta pentru Imunitatea Individuală, unde câștig de cauză au avut Oana Ciocan și Alex Nedelcu.

Consiliul a început cu o veste incredibilă: CRBL a fost nevoit să părăsească competiția, din cauza problemelor de sănătate. În ciuda dorinței lui de a continua, starea nu îi permite să meargă mai departe. ”Corpul meu nu a fost astăzi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine din lume. Nu pot să-mi imaginez că a fost ultima mea intrare pe traseu”, a declarat fostul membru al echipei Vulturilor, înainte de a părăsi show-ul.

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:30 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.2 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 13.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:53, aproape 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe o seară extrem de dură a celui mai puternic sezon Survivor România!

Astăzi, jocul merge mai departe! Iar un alt concurent se va întoarce în țară. TJ Miles, Relu Pănescu și Mari Fica așteaptă rezultatul votului telespectatorilor pentru a afla cui i se va stinge flacăra la Survivor România!

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! Fosta concurentă din tabăra Vulturilor, Mihaela Stan, îi va va fi alături!

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.