Din 17 noiembrie, la Antena 1 se întorc în bucătărie rețetele ingenioase, emoțiile, competiția acerbă și poveștile frumoase de la Chefi la cuțite. Cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu sunt pregătiți pentru un nou sezon încărcat de adrenalină.
Marea premieră a sezonului 14 Chefi la cuțite vine cu farfurii surprinzătoare, cu demonstrații de forță ale celor patru jurați pentru cele mai râvnite amulete, dar și cu pasionați de bucătărie dornici să revoluționeze arta gastronomică, în arena audițiilor pe nevăzute. Printre cei care pășesc în platoul show-ului culinar pentru a participa în competiție se numără Giovanni Santarpia, unul dintre cei mai buni pizzaiolo din Italia
”Mi-am dorit să vin la Chefi la cuțite pentru a trăi experiența de a-i cunoaște pe cei patru jurați și de a fi evaluat atunci când îmi prezint produsul culinar. Am pregătit ceva special, într-o variantă reinterpretată de mine. Sunt pizzaiolo de 37 de ani. Pizza pentru mine înseamnă dragoste, pasiune și fantezie. Faptul de a atinge aluatul cu mâinile, de a simți mirosurile și aroma făinei, fiecare detaliu și pas din pregătire fac parte pentru mine din poezia care se coace în jurul pizzei”, a declarat Giovanni Santarpia, care nu se află pentru prima dată în România. Mai mult, el are deja o istorie gastronomică de succes pe meleaguri românești: a dus o pizzerie din Iași în Top 50 al celor mai bune pizzerii din Europa. Ce a gătit Giovanni Santarpia pentru cei patru Chefi, care este întreaga lui poveste și ce verdict a primit din partea juraților telespectatorii vor descoperi în noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera duminica aceasta la Antena 1. Show-ul culinar va fi difuzat în fiecare duminică de la ora 20:00 și luni, marți și miercuri, de la 20:30.