Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, pentru a sărbători aniversarea de 8 ani de la debutul grupului! Happy Cinema invită fanii români ai trupei care a făcut furori să fie alături de spectatorii din cele peste 110 țări în care va fi difuzat concertul în cinematografe. Spectatorii se vor bucura de toate momentele palpitante ale spectacolului care marchează o premieră pentru un grup feminin de K-POP. Astfel, BORN PINK poate fi urmărit miercuri, 31 iulie, sâmbătă 3 august și duminică 4 august la cinematografele Happy Cinema din București (Lucefărul și Grădina de Vară Herăstrău), Bacău, Botoșani, Bistrița și Buzău.

 

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din întreaga lume!

 

Având pe fundal decorul iconic ‘Hanok’, ce a fascinat fanii și presa la nivel mondial, concertul evidențiază o producție de amploare fără precedent, prezentând versiuni exclusive   ale hiturilor BLACKPINK, imagini din spectacolul de la Gocheok Dome din Seul, cât și din alte orașe ale turneului global.

 

Despre trupa BLACKPINK

 

BLACKPINK este un grup de fete sud-coreean format de YG Entertainment, compus din patru membre: Jisoo, Jennie, Rosé și Lisa. Ele sunt asociate stilistic cu conceptul „girl crush” în K-pop, care explorează teme de încredere în sine și empowerment feminin. Sunt considerate o forță lider în valul coreean și au atras o mare bază de fani globală, rezultând în diverse publicații care le citează drept „cel mai mare grup de fete din lume”.

 

Blackpink a doborât numeroase recorduri de-a lungul carierei lor; turneul lor mondial Born Pink (2022–2023) a devenit cel mai profitabil turneu de concerte al unui grup feminin și al unui act asiatic; primul act asiatic care a fost cap de afiș la celebrul festival american Coachella. Canalul lor de YouTube este canalul de artist cu cei mai mulți abonați și sunt cel mai urmărit și cel mai ascultat grup de fete pe Spotify. Distincțiile Blackpink includ mai multe Premii Golden Disc, Premii MAMA, Premii People’s Choice și Premii MTV Video Music; au devenit primul grup de fete care a câștigat titlul de Grupul Anului la ultimele premii în secolul 21. În afara muzicii, au obținut contracte de sponsorizare în diverse industrii și încorporează intens moda în imaginea lor publică. Pentru munca lor legată de conștientizarea schimbărilor climatice, componentele grupului au fost investite ca Membri Onorifici ai Ordinului Imperiului Britanic (MBE) în 2023. Blackpink a fost primul grup de fete care a intrat în Forbes’ 30 Under 30 Asia și a fost numit Entertainerul Anului de către Time în 2022. Grupul a fost clasat printre primele locuri în lista Forbes Korea Power Celebrity 40 și recunoscut de fostul președinte sud-coreean Moon Jae-in pentru răspândirea K-pop și a culturii coreene la nivel mondial.

Cu imagini exclusive din Seul și alte locații iconice, Happy Cinema te invită să trăiești fiecare moment alături de mii de BLINKS din toată lumea! 🌍❤️ Fii parte din experiența cinematografică a verii la Happy Cinema și rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.