Dan Negru, prezentatorul quiz show-ului „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lansează un apel catre telespectatorii Kanal D. În ediția de astăzi, difuzată la ora 22:30, cinci concurenți se vor întrece pentru a găsi cuvintele corecte la enunțurile și definițiile prezentate de gazda emisiunii. Iar gazda emisiunii ii invita pe cei din fata micilor ecrane sa se implice, sa exerseze Jocul cuvintelor.

Luați-vă la trântă cu invitații mei din seara asta! Cei de acasă, reușiți să îi învingeți?”, întreabă Dan Negru, invitând publicul să se implice activ în concursul de cuvinte și să-și testeze cunoștințele alături de participanți.

Câștigă cel mai bun, cel care are mintea cea mai ageră și reușește să depisteze cuvintele…”, adaugă el, făcând apel si la competitivitatea și spiritul de observație al telespectatorilor.

În concurs intră în această seară un tipograf, un mecanic auto, un manager, o elevă si un pensionar.

Nu ratați această ediție captivantă și antrenantă a „Jocului cuvintelor”, diseară, la ora 22:30, pe Kanal D. Fiecare editie a emisiunii reprezintă o ocazie unică pentru telespectatori de a-și îmbunătăți abilitățile lingvistice, învățând și distrându-se în același timp alături de Dan Negru și de concurenți pasionați de limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.