Axel F și Crazy Frog formează un duo iconic încă din 2009. Astăzi, Crazy Frog revine cu un nou videoclip pentru filmul Beverly Hills Cop: Axel F, cu Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylor Paige, Judge Reinhold, John. Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot și Kevin Bacon. Tema originală Beverly Hills Cop a fost compusă de Harold Faltermeyer.

 

Cunoscuta melodie nu poate sugera decât un singur lucru: Axel s-a întors în Beverly Hills. La patruzeci de ani după ce filmul original a stabilit un record la box-office, a trimis coloana sonoră plină de hituri în topul clasamentelor, a pus bazele genului comediei de acțiune și a cimentat statutul de superstar al lui Eddie Murphy, îndrăgitul personaj revine într-o comedie spumoasă și palpitantă. Alături de personajele familiare ale francizei care revin pe ecran, apar si altele noi, care oferă noi valențe poveștii nonconformistului polițist din Detroit, ce se dezlănțuie pe terenul celor bogați și faimoși.

 

DESPRE BEVERLY HILLS COP: AXEL F

Regizat de: Mark Molloy

Bazat pe personajele create de: Danilo Bach și Daniel Petrie, Jr.

Poveste de: Will Beall

Scris de: Will Beall și Tom Gormican & Kevin Etten

Produs de: Jerry Bruckheimer, p.g.a., Eddie Murphy, p.g.a., Chad Oman, p.g.a.

Co-produs de: Melissa Reid

Producători Executivi: Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster, Lorenzo Di Bonaventura

Cu: Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot și Kevin Bacon

Sinopsis: Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.