Amanda este o voce fresh și versatilă pe scena muzicii românești care de-a lungul timpului a explorat diverse genuri muzicale, dar a dezvoltat o pasiune enormă și un stil unic care îmbină elemente Pop, R&B și Afro. Frumoasa artistă lansează prima sa piesă, o colaborare cu artistul Cally Roda, ce poartă numele de „Încă un Apus”. Single-ul dezvăluie o poveste de dragoste, o reflecție a dorului și a sentimentelor de iubire resimțite atât de intens într-un moment intim, plin de profunzime – apusul. Muzica și textul sunt scrise de către Cally Roda, iar piesa este însoțită de un videoclip regizat de către Ana Nistor ce completează prin imaginile mood-ul versurilor.

„Am vrut să captăm acele momente intime, profunde, pline de sentiment și dor care apar la apusul soarelui, între îndrăgostiți. Colaborarea cu Cally Roda a adus o energie nouă piesei și sunt extrem de încântată de cum a ieșit. Sper ca «Încă un Apus» să rezoneze cu ascultătorii și să le ofere o experiență muzicală profundă și emoționantă”, mărturisește Amanda.

„Amanda este o artistă fresh, ne știm de când colaboram împreună cu F.Charm, mi-a plăcut foarte mult de pe atunci timbrul ei vocal. Tot am mai vorbit că vom face o piesă împreună, dar nu a fost momentul până la single-ul ăsta, care a venit mănușă”, adaugă Cally Roda.

În adolescență, după primii ani de studiu la pian, Amanda a început să asculte muzica Jazz și Blues, Beth Hart fiind favorita sa. A făcut parte din echipa Irinei Rimes când a participat la „Vocea României” și a cucerit publicul cu vocea sa puternică.

Pasionat și influențat de cultura R’n’B, Ragga și Rap, Cally Roda este artist, songwriter și producător, cunoscut pentru versurile sale profunde. Și-a început cariera muzicală cu albumul „Diferit”, ce conține piese precum „Foc”, „Madame”, „Omule!”, „Pe șosele” (feat. Puya), „Vorbesc cu mine” (alături de F.Charm) și „Blitz după Blitz” (feat. Stres). Au urmat piese precum „Ultima dorință” și „Spune-mi” (alături de Sișu), ce fac parte din cel de-al doilea album al artistului, „Cheia”. Cally nu se oprește aici și pregătește noi surprize și colaborări. „Ela Do” este numele celei mai recente piese ale sale, un single vibrant ce combină ritmuri Afro cu influențe Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.