Duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D, Serghei Niculescu Mizil va fi invitatul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Serghei Niculescu Mizil, fiul demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil, este cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru titulatura de „beizadea comunistă” ce i-a fost atribuită. De profesie pictor, Serghei Mizil a avut expoziții de artă atât în țară, cât și în străinătate. În ultimii ani, a explorat lumea actoriei și a reușit să-și extindă afacerile în sectorul imobiliar. Personalitate controversată, s-a remarcat de-a lungul timpului si prin limbajul “colorat” și stilul vestimentar inconfundabil. Serghei Mizil se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fiice.

 

“Care este cel mai scump tablou pictat de Serghei Mizil?”, “Ati vrut să-l împuscați pe Ceaușescu?”, “L-ați iertat pe Ion Iliescu pentru că v-a bagat tatăl la închisoare?”, “Cât de bogat sunteti?”, “Ce vă mai linisteste astazi?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate lui Serghei Mizil in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata la 23:00, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.