Netflix anunță  noi actori și personaje pentru următorul sezon al serialului The Sandman:

  • Ruairi O’Connor (he/him) îl joacă pe ORPHEUS, poet, muzician și oracol, singurul copil al lui Dream și al muzei Calliope (ultima dată văzută în episodul 111 din The Sandman). Orpheus este un tânăr idealist, romantic, foarte asemănător tatălui său – până când e lovit de tragedie, fapt ce îi dezvăluie adevărata natură a iubirii.
  • Freddie Fox (he/him) este LOKI, zeul haosului. Loki este un schimbător de forme fermecător și seducător. Cea mai inteligentă și periculoasă persoană din orice încăpere, Loki este complet irezistibil și nu trebuie niciodată să-i fie încredințată încrederea.
  • Clive Russell (he/him) este ODIN, tatăl lui Thor și fratele de sânge al lui Loki. Este un aliat vechi de-ai lui Dream, dar este forțat să ia măsuri extreme în eforturile sale de a-l împiedica pe Ragnarök.
  • Laurence O’Fuarain (he/him) este THOR, zeul furtunii. Cu ciocanul său Mjollnir, Thor este răstit, grosolan și condus în întregime de poftele sale – pentru mâncare și băutură, pentru luptă și pentru sex.
  • Ann Skelly (she/her) este NUALA și Douglas Booth (he/him) este CLURACAN, emisari regali de la curtea Zânelor. Nuala și Cluracan sunt frați care sunt opuși din toate punctele de vedere. Nuala este responsabilă, empatică și principială. Cluracan este un vagabond impulsiv care trăiește pentru plăcere. Sunt în dezacord în legătură cu totul, cu excepția devotamentului lor unul față de celălalt.
  • Jack Gleeson (he/him) este PUCK, un spiriduș malițios care servește drept bufon regelui Auberon al Zânelor. Puck este fascinat de muritori și nu se bucură de nimic mai mult decât să se joace cu ei pentru propriul său amuzament. El este, de asemenea, inspirația pentru Puck-ul lui Shakespeare din „Visul unei nopți de vară”.
  • India Moore (she/her) este WANDA, șoferiță profesionistă și agentă de securitate pentru o firmă de turism exclusivă. Wanda se dovedește a fi un ghid indispensabil într-o călătorie nesfârșită pe drumul către lumea trezită.
  • Steve Coogan (he/him) este vocea lui BARNABAS, companionul canin al fratelui risipitor al Eternilor. Barnabas este loial și iubitor, dar un critic sincer. Este cel mai bun prieten al omului și cel mai dur critic al acestuia.

 

Distribuția recurentă anunțată anterior: Tom Sturridge (he/him), Kirby (she/her), Mason Alexander Park (they/them), Donna Preston (she/her), Patton Oswalt (he/him), Vivienne Acheampong (she/her), Gwendoline Christie (she/her), Jenna Coleman (she/her), Ferdinand Kingsley (he/him), Stephen Fry (he/him), Asim Chaudhry (he/him), Sanjeev Bhaskar (he/him), Vanesu Samunyai (she/her), și Razane Jammal (she/her).

 

Citește articolul de pe Tudum.com pentru a afla mai multe despre The Sandman și pentru a accesa citate de la creatorul și producătorul executiv Neil Gaiman, precum și de la producătorul executiv, showrunner-ul și scenaristul Allan Heinberg.

 

DESPRE THE SANDMAN

Sinopsisul Sezonului 1: După ce este este capturat pe neașteptate și ținut prizonier vreme de peste o sută de ani, Sandman, alias Dream (Tom Sturridge), entitatea cosmică extraordinară care ne controlează toate visele, trebuie să călătorească printre diverse lumi și momente din timp pentru a elimina haosul creat de absența sa.

 

Bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate premiate și semnate de Neil Gaiman, The Sandman este un amestec complex de mitologie și fantezie întunecată centrat pe personaje, cuprinde zece capitole extraordinare și descrie nenumăratele aventuri ale lui Dream. Serialul îi are ca producători executivi pe Gaiman, pe realizatorul Allan Heinberg și pe David S. Goyer, care s-au ocupat și de partea de dezvoltare. Sandman este produs de Warner Bros. Television.

 

Producător Executiv / Showrunner / Scenarist: Allan Heinberg

Producători Executivi: David S. Goyer, Neil Gaiman

Dezvoltat de: Neil Gaiman & David S. Goyer & Allan Heinberg

Bazat pe seria de benzi desenate: de Neil Gaiman, Sam Keith și Mike Dringenberg

Studio: Warner Bros. Television

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.