Cu o carieră muzicală strălucitoare, RUBY a cucerit publicul de-a lungul timpului cu muzica și proiectele sale, dar și cu versatilitatea sa. De data aceasta, artista dezvăluie publicului „Vina mea”, o piesă super catchy ce promite să devina hit. Single-ul a devenit un adevărat fenomen pe TikTok, devenind viral dinaintea lansării oficiale și depășind 20.000 de videoclipuri realizate de fanii care utilizează sound-ul original al melodiei pe platforma de socializare. „Vina mea” transmite o poveste emoționantă într-un mod unic ce captivează fanii cu versurile sale puternice și sensibile. Interpretarea artistei aduce profunzime și autenticitate piesei ca un pansament pentru inimi frânte.

Cu muzica și versurile scrise de către Ana Stancu, Serena, Kastha John și Cristi Pascu, single-ul dezvăluie cuvintele care de multe ori nu pot fi rostite, iar videoclipul regizat de către Valentin Bostan completează prin imagini mood-ul creionat.

Cu peste două millioane de urmăritori pe rețelele de socializare și cu o mulțime de hituri la activ printre care „Nu caut iubiri” (alături de Uzzi), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (alături de Nosfe), care au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music, RUBY este o apariție unică pe scena românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.