„După primele 48 de ore” reia tema cunoscutei producții „Primele 48 de ore”, prezentând pe larg unele dintre cele mai captivante cazuri din serial. Prin interviuri aprofundate cu personajele-cheie, de la detectivi, procurori, avocați ai apărării, la familiile victimelor și, uneori, chiar infractorii, emisiunea „După primele 48 de ore” prezintă întreaga poveste a acestor investigații de omucidere, de la crimă la arest, la proces și dincolo de acestea.
Prin intermediul acestor interviuri exclusive și, în unele cazuri, a unor imagini reale de la proces, emisiunea pe telespectatorii sunt conduși într-o călătorie emoțională, scoțând în evidență impactul de durată al crimei.
Crime la motel
Premiera 28 iulie, duminica, de la ora 22:15
Titlul original: Murder at the Motel
(10×60′)
Motelul, un simbol al ospitalității americane pentru călătorii obosiți, ascunde și o realitate mai întunecată. În spatele semnului atrăgător de bun venit, se ascunde adesea o lume dubioasă și un focar de infracțiuni. Acest serial captivant dezvăluie unele dintre cele mai îngrozitoare crime din America care s-au petrecut la umbra luminii neonului a unui fost simbol al Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.