Din 27 iunie, de la 20:00, Kanal D le va aduce telespectatorilor un nou serial turcesc, “Tablou de familie” (original: “Evlilik Hakkinda Her Sey”/ “All about Marriage”), o dramă complexă, ce va putea fi urmarită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, după ce sezonul curent al serialului “O dragoste” ajunge la final, pe 26 iunie.

Poveşti de dragoste şi istorii de familie complicate sunt dezvăluite cu fiecare episod. Scenariul bine construit, cu perspective multiple și răsturnări de situație, aduce în prim – plan trăiri autentice, încărcate de emoție ale personajelor care trec prin drama divorțului. Intrăm în intimitatea unor cupluri care trec prin procesul complicat al separării, dar suntem și martorii unor intense povești de iubire.

Producția “Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii care ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind ei înșiși avocați cu expertiză în astfel de spețe. Deși specializați în avocatura de divorț și martori a procesului dramatic de separare, aceștia trăiesc ei înșiși o asftel de experiență dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci față unei asemenea încercări. În mijlocul acțiunii se află patru femei puternice, mama și cele trei fiice, care împart același trecut dureros, găsind metode diferite de a face față pierderilor, dar și noilor începuturi.

Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk) este o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul, avându-le alături pe fiicele sale, Azra Günay (Gökçe Bahadir) și Sanem Cevher (Gökçe Eyüboglu). Legătura puternică dintre cele trei femei puternice se rupe în momentul în care Azra decide să părăsească firma mamei sale și să se alăture unei case de avocatură rivale. Azra s-a căsătorit, după absolvirea facultății de drept, cu Sergen Günay (Sarp Akkaya), la rândul său avocat, și împreună au trei copii. Lumea avocatei se prăbușește în momentul în care află despre infidelitatea soțului său și imaginea de familie perfectă pe care și-a creat-o este distrusă. Divorțul și lupta cu propria sa mamă o împing la limită pe Azra. În mijlocul acestei drame reînvie iubirea între Azra și iubitul ei din tinerețe, iar speranța se reaprinde pentru amândoi.

Sanem rămâne alături de mama sa și va lupta cu propria sa soră, în timp ce mezina familiei, Güneș (Tülin Ece), preferă să stea departe de lumea juridică. Totul culminează cu reapariția tatălui în viața lor, la 25 de ani după ce a fugit cu bona familiei, pentru a-și revendica o parte din afacerea familiei.

Telespectatorii Kanal D le vor revedea în rolurile principale pe talentata Sumru Yavrucuk, cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Fatmagul” și „Nehir”, pe frumoasa actriță Gökçe Eyüboğlu, din producția „Promisiunea”, dar și pe Tülin Ece, care a interpretat-o pe Menekşe în „Fiica ambasadorului”, toate serialele amintite fiind difuzate de Kanal D.

Çolpan, cea care conduce cu mână de fier afacerea și familia, este divorțată, Azra se află în proces de divorț după mulți ani de căsnicie, mezina Güneș dorește să își construiască propria sa familie, în timp ce Sanem privește căsnicia cu o indiferență ce frizează disprețul.

Odată cu acest serial redescoperim frumusețea cosmopolită a Istanbulului, forfota urbană și atmosfera inconfundabilă a uneia dintre cele mai spectaculoase metropole a lumii.

             Din 27 iunie, de la ora 20:00serialul “Tablou de familie” aduce la Kanal D povești de viață complexe, secrete de familie ce se devoalează pas cu pas, dragoste, trădare, dar și loialitate și, nu în ultimul rând, separarea, ca modalitate de depășire a conflictelor, dar și ca vârtej al emoțiilor și strategiilor de tot felul.  Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.