Filmele thriller din iulie 

Din 4 iulie, în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00

În a doua lună a verii, DIVA a pregătit telespectatorilor o nouă serie thriller, programată în serile de joi și vineri, din 4 iulie. Poveștile tensionate difuzate pe micul ecran sunt axate pe bărbați seducători și periculoși, case bântuite și femei care își iau viețile în propriile mâini. Aviz pasionaților de thrillere: această porție de povești TV intense include 8 premiere și va continua și în august!

 1. 4 iulie – „Văduva sedusă” („A Widow Seduced”, 2023), în care o văduvă (Natalie Brown) se îndrăgostește de un om de afaceri (Gray Powell) care are un secret mortal.
 2. 5 iulie – „Ghidul soției pentru crimă” („Good Wife’s Guide to Murder”, 2023), în care eroina (Nola Martin) e acuzată că și-a ucis soțul și încearcă să găsească adevăratul vinovat.
 3. 11 iulie – „Travaliu, minciuni și crimă” („Labor, Lies and Murder”, 2022), în care o femeie însărcinată (Brooke Burfitt) se pregătește să nască, dar cineva vrea să-i fure copilul.
 4. 12 iulie – „Casa bântuită” („Ruthless Realtor”, 2020), în care un cuplu tânăr cumpără o casă bântuită de la o agentă imobiliară mincinoasă (Christie Burson).
 5. 18 iulie – „Ai ucide pentru mine?” („Would You Kill for Me? The Mary Bailey Story”, 2023), în care o bunică (Melissa Joan Hart), o fiică (Olivia Scriven) și o nepoată (Presley Allard) abuzate de același bărbat decid să scape de el pentru totdeauna. Povestea e inspirată de realitate.
 6. 19 iulie – „Secretele de la muzeu” („Secrets at the Museum”, 2023), în care o artistă (Chelsea Vale) moștenește un muzeu din care se fură opere de artă și decide să descopere vinovatul.
 7. 25 iulie – „Fanul ucigaș” („Fatal Fandom”, 2022), în care un star pop (Chaley Rose) angajează un bodyguard (Pete Ploszek) care se dovedește a fi un prădător.
 8. 26 iulie – „Un ucigaș în familie” („Is There a Killer in My Family?”, 2020), în care o autoare de romane polițiste (Anna Hopkins) și soțul ei (Christopher Jacot) au parte de o vacanță intensă.

 

Seria polițistă franceză „Crimă în…” 

Din 3 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 20:00

Seria polițistă franceză „Crimă în…” continuă la DIVA și în luna iulie, cu 5 noi premiere în care poliția deslușește noi mistere criminale, în diferite regiuni pitorești din Franța. De data aceasta, călătorim prin intermediul micului ecran, în Alpii francezi, Lorena, Toulouse, Normandia și Bretania.

 • 3 iulie – „Crimele din Vercors” („Le pont des oubliés”, 2019). Un cioban este găsit ucis în Alpii francezi. Marion Guichard (Hélène Seuzaret) face echipă cu un expert în animale sălbatice (Nicolas Gob), pentru a găsi vinovatul.
 • 10 iulie – „Crimele din Lorena” („Meurtres en Lorraine”, 2019). Locotenentul Nicolas Muller (Stéphane Bern) este trimis să investigheze un șir de crime în care pare a fi implicată propria lui familie.
 • 17 iulie – „Crimă în Toulouse” („Meurtres à Toulouse”, 2020). Căpitanul Simon Keller (Lionnel Astier) și tânăra Cécile Gimet (Camille Aguilar) trebuie să afle ce legătură au o serie de cadavre și un cântec de Claude Nougaro.
 • 24 iulie – „Crima de pe plaja Omaha” („Le mort de la plage”, 2020). Căpitanul Eloïse Gentil (Claire Borotra) n-a mai vorbit cu tatăl ei (Michel Jonasz) de 20 de ani, dar ajung să investigheze împreună moartea unui fost soldat, de 91 ani.
 • 31 iulie – „Crima de la Pointe du Raz” („Meurtre à la Pointe du Raz”, 2021). Cadavrul unei bătrâne este găsit pe o plajă. Deși se însoară peste doar câteva zile, Căpitanul Jérémy Meyer (David Kammenos) insistă să se ocupe de caz.

 

„Căpitanul Marleau”, sezonul 8 („Capitaine Marleau”, 2024) 

Din 8 iulie, în fiecare luni, de la ora 20:00

Aventurile Căpitanului Marleau (Corinne Masiero) continuă la DIVA, din data de 8 iulie: fanii acestei polițiste care amintește de Columbo o reîntâlnesc pe eroină în prima zi din săptămână, de la ora 20:00, în al optulea sezon. În noile episoade, extravaganta polițistă din Jandarmeria Națională are parte de provocări profesionale și personale care o duc din Munții Vosgi, până pe o insulă pitorească (unde explozia unei bărci face victime).

Fie că se preface a fi cameristă la un hotel de lux sau că descoperă secrete de familie adânc îngropate, Marleau și căciula ei roșie (o trimitere finuță la Sherlock Holmes) distrează în continuare privitorii, cu personalitatea ei unică, comportamentul imprevizibil și umorul negru de care dă dovadă. Lansat în 2015, serialul „Căpitanul Marleau” este în continuare în producție, în Franța, grație popularității de care se bucură.

 

Seriale care ajung la final:

„Vrăjitoarea cea bună”, sezonul 7 („Good Witch”, 2021)

Ultimele 2 episoade sunt difuzate vineri, 26 iulie, de la ora 18:00

Început în iunie, la DIVA, serialul „Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, 2015-2021) ajunge la final o lună mai târziu: ultimele două episoade sunt programate vineri, 26 iulie. După 7 serii în care Cassie Nightingale (Catherine Bell) a avut parte de numeroase aventuri pline de magie, echipa din poveste își ia rămas-bun de la fani cu un final care lasă ușa deschisă pentru un potențial film sau serial spin-off. Bailee Madison, care a jucat-o pe fiica lui Cassie (Grace) în primele 5 sezoane și a mai apărut în al treilea episod din ultima serie, a fost și ea prezentă simbolic în ultimul episod.

 

„Durere și vindecare”, sezonul 3 („Nurses”/„Enfermeras”, 2022)

Ultimele 2 episoade sunt difuzate vineri, 19 iulie, de la ora 15:50

Sezonul 3 din „Durere și vindecare” ajunge la final, la DIVA, pe 19 iulie. Ce vedem în ultimele episoade ale telenovelei columbiene în centrul căreia stă povestea asistentei-șefe María Clara González, care este interpretată de actrița Diana Hoyos? Spitalul Universitar Santa Rosa trece printr-o criză de management al pacienților, care așteaptă mult prea mult timp să fie preluați de un specialist, Eva ia o decizie drastică, Lina este dispusă să facă imposibilul pentru a-l salva pe Byron (chiar dacă el are alte planuri) și tot personalul e șocat să afle de moartea lui Francis.

luni
1 iulie 2024

06.10  Hudson și Rex: Șeful haitei – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Leader of the Pack) Sezonul 4, Episodul 4

În timp ce Sarah se află într-o aventură în sălbăticie, Charlie și Rex cercetează moartea unui profesor din liceu.

07.05  Hudson și Rex: Rex și brokerul jefuit – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex to Riches) Sezonul 4, Episodul 5

Atunci când averea unui guru pe piața bursieră este furată, Charlie și Rex urmăresc un hoț neașteptat.

08.00  Pompierii din Chicago: N-a fost destul – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: It Wasn’t Enough) Sezonul 6, Episodul 1

Starea critică în care se află membrii echipajului încă blocați în depozitul în flăcări îl obligă pe Boden să facă un pariu riscant în ultimul moment.

08.55  Pompierii din Chicago: Aprindere la contact – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Ignite On Contact) Sezonul 6, Episodul 2

Când Boden descoperă că incendiul în care a fost prinsă soția lui nu a fost un accident, îi presează pe Severide și Casey să găsească răspunsuri.

09.50  Durere și vindecare: episodul 57 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 57

Inginerul șef al proiectului se consideră vinovată pentru ceea ce se întâmplă. Unul dintre pacienții răniți în timpul construcției moare.

10.55  Durere și vindecare: episodul 58 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 58

Felix îi salvează viața lui McKenzie și îl duce la urgențe. Manuela o urăște pe Gloria pentru că este geloasă pe ea și pe Nicolás.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Tata vine acasă – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Daddy’s Home) Sezonul 4, Episodul 3

Tatăl înstrăinat al lui Abigail reapare în Middleton, căutând iertare. Cassie își face magia pentru a umple golul. Rănile vechi îi amenință.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Legături de familie – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Family Time) Sezonul 4, Episodul 4

Familia lui Cassie și Sam se retrage la o casă de pe lac. Se vor crea noi legături și se va renunța la tehnologie, pentru amintiri de durată?

14.00  Pompierii din Chicago: O surpriză și mai mare – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: An Even Bigger Surprise) Sezonul 6, Episodul 3

Casey intră în conflict cu un șef care îl înlocuiește temporar pe Boden, iar Brett e surprinsă când descoperă ceva despre Hope, prietena ei.

14.55  Pompierii din Chicago: Punct de rupere – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: A Breaking Point) Sezonul 6, Episodul 4

Dawson, aflată în timpul liber, se trezește blocată într-o parcare prăbușită, iar Casey simte presiunea când începe să preia sarcini suplimentare.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 59 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 59

Félix refuză să dea o garanție pentru transferul pacientului străin din Vaupés, dar Olaff sosește oricum.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 60 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 60

Bărbați de la ambasada suedeză îl transferă pe Olaff în alt loc. Gloria îi cere lui Nicolás să vadă un apartament pe care să-l închirieze împreună.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Vraja lui Elizabeth – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Written Like A Merriwick) Sezonul 4, Episodul 5

Grace cade sub vraja lui Elizabeth Merriwick după ce Cassie îi găsește haine de epocă, ceea ce îi inspiră lui Grace o pasiune pentru povestiri.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Pețitorul – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Match Game) Sezonul 4, Episodul 6

Un dezvoltator de aplicații de întâlniri secrete se cazează la Grey House și stârnește interesul întregului oraș, în special al lui Abigail.

20.00  FILM Legile misterelor: Istorie letală – FILM Mystery 2021, regia: Stacey N Harding, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha

(Mystery 101: Deadly History)

Amy și Travis se ocupă în curând de cazul din New York după ce unchiul lui Amy dispare, iar primele indicii îi duc cu gândul la ce e mai rău.

21.55  FILM O nuntă hibernală – Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

23.50  FILM Castelul de gheață – FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

01.45  FILM Roman de dragoste – FILM Romantic comedy 2023, regia: Wendy Ord, distribuţie: Julie Roy, Brandon Santana

(Romantic Friction)

Totul ia o întorsătură neașteptată când Lea se dă drept autoarea unui renumit roman de dragoste care a fost scris de fapt de Michael, un snob literar.

03.45  Hudson și Rex: Șeful haitei – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Leader of the Pack) Sezonul 4, Episodul 4

În timp ce Sarah se află într-o aventură în sălbăticie, Charlie și Rex cercetează moartea unui profesor din liceu.

04.45  Hudson și Rex: Rex și brokerul jefuit – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex to Riches) Sezonul 4, Episodul 5

Atunci când averea unui guru pe piața bursieră este furată, Charlie și Rex urmăresc un hoț neașteptat.

marţi
2 iulie 2024

06.10  Hudson și Rex: Podul mortului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man’s Bridge) Sezonul 4, Episodul 6

Un camion conținând o încărcătură explozivă este deturnat de criminali.

07.05  Hudson și Rex: Pe piața neagră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Stab in the Dark Web) Sezonul 4, Episodul 7

După moartea unui florar, web-ul întunecat este inundat de produse.

08.00  Pompierii din Chicago: O surpriză și mai mare – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: An Even Bigger Surprise) Sezonul 6, Episodul 3

Casey intră în conflict cu un șef care îl înlocuiește temporar pe Boden, iar Brett e surprinsă când descoperă ceva despre Hope, prietena ei.

08.55  Pompierii din Chicago: Punct de rupere – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: A Breaking Point) Sezonul 6, Episodul 4

Dawson, aflată în timpul liber, se trezește blocată într-o parcare prăbușită, iar Casey simte presiunea când începe să preia sarcini suplimentare.

09.50  Durere și vindecare: episodul 59 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 59

Félix refuză să dea o garanție pentru transferul pacientului străin din Vaupés, dar Olaff sosește oricum.

10.55  Durere și vindecare: episodul 60 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 60

Bărbați de la ambasada suedeză îl transferă pe Olaff în alt loc. Gloria îi cere lui Nicolás să vadă un apartament pe care să-l închirieze împreună.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Vraja lui Elizabeth – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Written Like A Merriwick) Sezonul 4, Episodul 5

Grace cade sub vraja lui Elizabeth Merriwick după ce Cassie îi găsește haine de epocă, ceea ce îi inspiră lui Grace o pasiune pentru povestiri.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Pețitorul – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Match Game) Sezonul 4, Episodul 6

Un dezvoltator de aplicații de întâlniri secrete se cazează la Grey House și stârnește interesul întregului oraș, în special al lui Abigail.

14.00  Pompierii din Chicago: Târgul diavolului – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Devil’s Bargain) Sezonul 6, Episodul 5

Casey și Severide se contrazic cu privire la modul de salvare a unui tânăr prins în sârmă ghimpată, iar Brett se întâlnește cu un doctor.

14.55  Pompierii din Chicago: Jos e mai bine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Down Is Better) Sezonul 6, Episodul 6

Kidd e surprinsă să afle că va fi transferată, Otis și Herrmann se gândesc să preia un bar dărăpănat, iar problemele casnice ale lui Dawson continuă.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 61 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 61

La Vaupés, Álvaro se ocupă de o pacientă însărcinată mușcată de șarpe și în timp ce o examinează, descoperă că are gemeni.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 62 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 62

Álvaro îi aplică serul lui Etsa. În semn de recunoștință, ea îi dă numele lui unuia dintre fiii ei.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Până ce moartea ne va despărți – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Til Death Do Us Part) Sezonul 4, Episodul 7

Cassie înțelege expresia „până când moartea ne va despărți”, când Sam călătorește în America de Sud ca asistent medical într-o perioadă dificilă.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Rochia de mireasă – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: All Dressed Up) Sezonul 4, Episodul 8

Cassie caută rochia de mireasă a lui Elizabeth Merriwick și învață ceva de la cele care au purtat-o. Relația dintre Grace și Noah lovește un obstacol.

20.00  FILM Castelul de gheață – FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

21.55  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

23.50  FILM Prietenul perfect – FILM Romantic comedy 2023, regia: Graeme Campbell, distribuţie: Christine L Nguyen, Jamie Spilchuk

(Mr. Pawsitively Perfect)

Un designer de mobilă ghinionist adoptă câinele preferat al lui Daisy. Daisy se teme că l-a adoptat doar ca să-și schimbe imaginea.

01.45  FILM Legile misterelor: Istorie letală – FILM Mystery 2021, regia: Stacey N Harding, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha

(Mystery 101: Deadly History)

Amy și Travis se ocupă în curând de cazul din New York după ce unchiul lui Amy dispare, iar primele indicii îi duc cu gândul la ce e mai rău.

03.40  Hudson și Rex: Podul mortului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man’s Bridge) Sezonul 4, Episodul 6

Un camion conținând o încărcătură explozivă este deturnat de criminali.

04.40  Hudson și Rex: Pe piața neagră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Stab in the Dark Web) Sezonul 4, Episodul 7

După moartea unui florar, web-ul întunecat este inundat de produse.

miercuri
3 iulie 2024

06.10  Hudson și Rex: Moarte subită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sudden Death) Sezonul 4, Episodul 8

Noul jucător al unei echipe de hochei e găsit mort în dimineața de după organizarea unui exercițiu de apropiere a echipei, iar suspectul e căpitanul.

07.05  Hudson și Rex: Sindromul impostorului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Impawster Syndrome) Sezonul 4, Episodul 9

Jesse este principalul suspect într-un jaf bancar.

08.00  Pompierii din Chicago: Târgul diavolului – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Devil’s Bargain) Sezonul 6, Episodul 5

Casey și Severide se contrazic cu privire la modul de salvare a unui tânăr prins în sârmă ghimpată, iar Brett se întâlnește cu un doctor.

08.55  Pompierii din Chicago: Jos e mai bine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Down Is Better) Sezonul 6, Episodul 6

Kidd e surprinsă să afle că va fi transferată, Otis și Herrmann se gândesc să preia un bar dărăpănat, iar problemele casnice ale lui Dawson continuă.

09.50  Durere și vindecare: episodul 61 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 61

La Vaupés, Álvaro se ocupă de o pacientă însărcinată mușcată de șarpe și în timp ce o examinează, descoperă că are gemeni.

10.55  Durere și vindecare: episodul 62 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 62

Álvaro îi aplică serul lui Etsa. În semn de recunoștință, ea îi dă numele lui unuia dintre fiii ei.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Până ce moartea ne va despărți – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Til Death Do Us Part) Sezonul 4, Episodul 7

Cassie înțelege expresia „până când moartea ne va despărți”, când Sam călătorește în America de Sud ca asistent medical într-o perioadă dificilă.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Rochia de mireasă – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: All Dressed Up) Sezonul 4, Episodul 8

Cassie caută rochia de mireasă a lui Elizabeth Merriwick și învață ceva de la cele care au purtat-o. Relația dintre Grace și Noah lovește un obstacol.

14.00  Pompierii din Chicago: Ce rămâne după tine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: A Man’s Legacy) Sezonul 6, Episodul 7

Boden se emoționează după ce salvează un renumit cântăreț de blues dintr-o clădire în flăcări, iar Dawson e încă preocupată de problemele cu tatăl ei.

14.55  Pompierii din Chicago: De-aia suntem colegi de cameră – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Whole Point Of Being Roommates) Sezonul 6, Episodul 8

Salvarea unei tinere îl face pe Dawson să fie într-o dilemă. Herrmann se ceartă cu un polițist. Otis și Cruz vor să afle cu cine se întâlnește Brett.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 63 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 63

Renata se prezintă lui Félix ca agent imobiliar și îi spune că va scădea comisionul dacă îi permite să se ocupe de licitație.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 64 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 64

La licitație, Sandra îl încurajează constant pe Félix. Văzând că Gloria este acolo, Felix îi surprinde pe toți urcând pe scenă.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Cum să faci un pled – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: How To Make A Middleton Quilt) Sezonul 4, Episodul 9

Grace cere ajutor pentru a face o cuvertură magică despre care se spune că îndeplinește dorințele celui care o primește.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Aruncă buchetul – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Tossing The Bouquet) Sezonul 4, Episodul 10

Sam și Cassie acceptă faptul că nunta lor s-ar putea să nu fie atât de perfectă. Abigail caută să se stabilească undeva și își găsește un job nou.

20.00  Premieră Crimele din Vercors – Thriller 2019, distribuţie: Hélène Seuzaret, Nicolas Gob

(Le Pont Des Oublies)

Un cioban este găsit ucis în Alpii francezi. Suspectul: un fost profesor cu un motiv. Marion Guichard face echipă cu un expert în animale sălbatice.

22.00  FILM Mistere la fotografie: Diamante letale – Mystery drama 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Debs Howard

(Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds)

Investigația fotografului Allie și a detectivului Sam asupra unui colier neprețuit furat duce la pericol și la o moarte neașteptată.

23.50  FILM Chef sub acoperire – FILM Romantic comedy 2023, regia: Ann Forry, distribuţie: Lanie McAuley, William Martinez

(With Love, Your Sweetly Salted)

Alison, critic culinar, e trimisă de editorul ei să lucreze sub acoperire pentru bucătarul al cărui local l-a denigrat pe nedrept.

01.45  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

03.35  Hudson și Rex: Moarte subită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sudden Death) Sezonul 4, Episodul 8

Noul jucător al unei echipe de hochei e găsit mort în dimineața de după organizarea unui exercițiu de apropiere a echipei, iar suspectul e căpitanul.

04.35  Hudson și Rex: Sindromul impostorului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Impawster Syndrome) Sezonul 4, Episodul 9

Jesse este principalul suspect într-un jaf bancar.

joi
4 iulie 2024

06.10  Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

07.05  Hudson și Rex: Pedeapsă capitală – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Capital Punishment) Sezonul 4, Episodul 11

Echipa Majore Crime investighează o amenințare extremistă, în timp ce Charlie și Rex primesc un premiu pentru eroism.

08.00  Pompierii din Chicago: Ce rămâne după tine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: A Man’s Legacy) Sezonul 6, Episodul 7

Boden se emoționează după ce salvează un renumit cântăreț de blues dintr-o clădire în flăcări, iar Dawson e încă preocupată de problemele cu tatăl ei.

08.55  Pompierii din Chicago: De-aia suntem colegi de cameră – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Whole Point Of Being Roommates) Sezonul 6, Episodul 8

Salvarea unei tinere îl face pe Dawson să fie într-o dilemă. Herrmann se ceartă cu un polițist. Otis și Cruz vor să afle cu cine se întâlnește Brett.

09.50  Durere și vindecare: episodul 63 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 63

Renata se prezintă lui Félix ca agent imobiliar și îi spune că va scădea comisionul dacă îi permite să se ocupe de licitație.

10.55  Durere și vindecare: episodul 64 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 64

La licitație, Sandra îl încurajează constant pe Félix. Văzând că Gloria este acolo, Felix îi surprinde pe toți urcând pe scenă.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Cum să faci un pled – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: How To Make A Middleton Quilt) Sezonul 4, Episodul 9

Grace cere ajutor pentru a face o cuvertură magică despre care se spune că îndeplinește dorințele celui care o primește.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Aruncă buchetul – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Tossing The Bouquet) Sezonul 4, Episodul 10

Sam și Cassie acceptă faptul că nunta lor s-ar putea să nu fie atât de perfectă. Abigail caută să se stabilească undeva și își găsește un job nou.

14.00  Pompierii din Chicago: Urâtul e frumos – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Foul Is Fair) Sezonul 6, Episodul 9

Dawson primește vești tulburătoare, Brett și Kidd cer atenția unui ofițer de la Hazmat, iar o duhoare misterioasă face lucrurile neplăcute la cazarmă.

14.55  Pompierii din Chicago: Slamigan – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Slamigan) Sezonul 6, Episodul 10

După ce apar noi informații, Dawson și Casey fac tot posibilul să o găsească pe Bria, iar Severide se reîntâlnește cu Grissom, un vechi prieten.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 65 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 65

Începe divorțul Gloriei și cei doi semnează un acord pentru vânzarea casei.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 66 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 66

Andrade îl informează pe Reinaldo că au sosit rezultatele. Álvaro și Fernando află că Sarita nu a fost acceptată la școală.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Povestea a două inimi, Partea I – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Tale Of Two Hearts Part 1) Sezonul 5

Moștenirea de familie a lui Cassie, un rubin cunoscut sub numele de „Inima din Middleton”, dispare din expoziția Istoria Halloween-ului din Middleton.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Povestea a două inimi, Partea a II-a – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Tale Of Two Hearts Part 2) Sezonul 5

Moștenirea de familie a lui Cassie, un rubin cunoscut sub numele de „Inima din Middleton”, dispare din expoziția Istoria Halloween-ului din Middleton.

20.00  Premieră Văduva sedusă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Natalie Brown, Gray Powell, Jamie Spilchuk

(A Widow Seduced)

O văduvă de carieră se îndrăgostește de un fermecător om de afaceri întâlnit online, dar descoperă că bărbatul visurilor ei are un secret mortal.

21.55  FILM Crime la licitaţie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Lori Loughlin, Steve Bacic

(Garage Sale Mystery: Searched & Seized)

Prietenul lui Jenn, Miles, organizează o licitație cu articole confiscate dintr-o operațiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit mort.

23.50  FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

01.45  FILM Prietenul perfect – FILM Romantic comedy 2023, regia: Graeme Campbell, distribuţie: Christine L Nguyen, Jamie Spilchuk

(Mr. Pawsitively Perfect)

Un designer de mobilă ghinionist adoptă câinele preferat al lui Daisy. Daisy se teme că l-a adoptat doar ca să-și schimbe imaginea.

03.45  Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

04.45  Hudson și Rex: Pedeapsă capitală – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Capital Punishment) Sezonul 4, Episodul 11

Echipa Majore Crime investighează o amenințare extremistă, în timp ce Charlie și Rex primesc un premiu pentru eroism.

vineri
5 iulie 2024

06.10  Hudson și Rex: Nimeni nu reușește singur – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: No Man is an Island) Sezonul 4, Episodul 12

Charlie, Rex și Sarah vizitează o comunitate izolată care este prinsă într-o dispută privind relocarea.

07.05  Hudson și Rex: Reclame și crime – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roses of Signal Hill) Sezonul 4, Episodul 13

Rolul principal al lui Rex într-o reclamă TV este întrerupt brusc atunci când un director de publicitate este ucis.

08.00  Pompierii din Chicago: Urâtul e frumos – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Foul Is Fair) Sezonul 6, Episodul 9

Dawson primește vești tulburătoare, Brett și Kidd cer atenția unui ofițer de la Hazmat, iar o duhoare misterioasă face lucrurile neplăcute la cazarmă.

08.55  Pompierii din Chicago: Slamigan – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Slamigan) Sezonul 6, Episodul 10

După ce apar noi informații, Dawson și Casey fac tot posibilul să o găsească pe Bria, iar Severide se reîntâlnește cu Grissom, un vechi prieten.

09.50  Durere și vindecare: episodul 65 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 65

Începe divorțul Gloriei și cei doi semnează un acord pentru vânzarea casei.

10.55  Durere și vindecare: episodul 66 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 66

Andrade îl informează pe Reinaldo că au sosit rezultatele. Álvaro și Fernando află că Sarita nu a fost acceptată la școală.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Povestea a două inimi, Partea I – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Tale Of Two Hearts Part 1) Sezonul 5

Moștenirea de familie a lui Cassie, un rubin cunoscut sub numele de „Inima din Middleton”, dispare din expoziția Istoria Halloween-ului din Middleton.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Povestea a două inimi, Partea a II-a – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Tale Of Two Hearts Part 2) Sezonul 5

Moștenirea de familie a lui Cassie, un rubin cunoscut sub numele de „Inima din Middleton”, dispare din expoziția Istoria Halloween-ului din Middleton.

14.00  Pompierii din Chicago: Legea junglei – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Law Of The Jungle) Sezonul 6, Episodul 11

Casey și Severide au păreri diferite despre abordarea unei operațiuni de salvare, iar Herrmann încearcă să-și distreze fata la serviciu.

14.55  Pompierii din Chicago: F de la… – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The F Is For) Sezonul 6, Episodul 12

După ce a publicat în ziar o poză a lui Casey și Severide în timpul unei operațiuni de salvare, un fotograf continuă să facă o cronică a cazărmii 51.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 67 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 67

Violeta îi sugerează Gloriei să folosească banii de la divorț pentru fertilizare. Gus îi mărturisește lui Gigi că este speriat de operație.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 68 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 68

Manuela află că Nicolás nu a aruncat buchetul pe care i l-a dăruit. Lina îl vizitează pe Byron în închisoare.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Copacul veșniciei, Partea I – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Forever Tree – Part 1) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce Cassie lucrează la pregătirile de nuntă, Sam caută copacul sub care s-a căsătorit strămoșul ei ca surpriză de nuntă.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Copacul veșniciei, Partea a II-a – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Forever Tree – Part 2) Sezonul 5, Episodul 2

Orașul se pregătește pentru cel mai încântător eveniment al sezonului. Sam primește un ajutor de la Grace pentru a găsi Copacul pentru totdeauna.

20.00  Premieră Ghidul soției pentru crimă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Nola Martin, Tennille Read, Shaun Benson

(Good Wife’s Guide To Murder)

Kate, expertă în crime conjugale, acuzată că și-a ucis soțul, își folosește abilitățile de anchetator pentru a-l găsi pe ucigaș și a se reabilita.

21.55  FILM Roman de dragoste – FILM Romantic comedy 2023, regia: Wendy Ord, distribuţie: Julie Roy, Brandon Santana

(Romantic Friction)

Totul ia o întorsătură neașteptată când Lea se dă drept autoarea unui renumit roman de dragoste care a fost scris de fapt de Michael, un snob literar.

23.55  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

01.45  FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

03.35  FILM Prietenul perfect – FILM Romantic comedy 2023, regia: Graeme Campbell, distribuţie: Christine L Nguyen, Jamie Spilchuk

(Mr. Pawsitively Perfect)

Un designer de mobilă ghinionist adoptă câinele preferat al lui Daisy. Daisy se teme că l-a adoptat doar ca să-și schimbe imaginea.

sâmbătă
6 iulie 2024

06.25  Potrivirea perfectă –  2023

(One Perfect Match)

Când sufletele se întâlnesc, ele desfid provocările sorții și navighează prin labirintul iubirii în căutarea perechii perfecte. Umor subtil și iubire.

08.20  FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

10.15  FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

12.10  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

14.05  FILM Chef sub acoperire – FILM Romantic comedy 2023, regia: Ann Forry, distribuţie: Lanie McAuley, William Martinez

(With Love, Your Sweetly Salted)

Alison, critic culinar, e trimisă de editorul ei să lucreze sub acoperire pentru bucătarul al cărui local l-a denigrat pe nedrept.

16.00  Dragoste în Santorini –  2023

(Love’s Greek To Me)

Profesoara de arheologie Ilana ia parte în Santorini, alături de iubitul ei grec Mike, la nunta surorii lui, Alex. Mike o cere pe Ilana în căsătorie.

17.55  Dragoste la Veneția – FILM Romantic comedy 2023, distribuţie: Stephanie Leonidas, Raniero Monaco Di Lapio, Ellie Rose Boswell

(A Very Venice Romance)

Amy caută un bucătar pentru compania la care lucrează și abordează un bucătar italian care o refuză dar ea se înscrie la școala lui de gătit.

19.50  Dragoste identică –  2021

(Identical Love)

O doctoriță se oferă voluntară în străinătate și îl descoperă pe geamănul fostului ei logodnic. Poate să-l iubească fără să-l vadă ca pe fostul iubit?

21.55  Jocul dragostei –  2023

(Game Of Love)

Vivien și Roy vizitează casa copilăriei lui Roy pentru a pregăti vânzarea. Relația lor este în pericol din cauza unor secrete din trecutul lui.

23.45  Crimele din Vercors – Thriller 2019, distribuţie: Hélène Seuzaret, Nicolas Gob

(Le Pont Des Oublies)

Un cioban este găsit ucis în Alpii francezi. Suspectul: un fost profesor cu un motiv. Marion Guichard face echipă cu un expert în animale sălbatice.

01.45  FILM Legile misterelor: Istorie letală – FILM Mystery 2021, regia: Stacey N Harding, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha

(Mystery 101: Deadly History)

Amy și Travis se ocupă în curând de cazul din New York după ce unchiul lui Amy dispare, iar primele indicii îi duc cu gândul la ce e mai rău.

03.35  Echipa câștigătoare –  2023

(A Winning Team)

Comedie romantică despre Emily, jucătoare de fotbal retrasă, care face echipă cu Ian, un antrenor relaxat dintr-un oraș mic.

duminică
7 iulie 2024

06.15  Ghidul soției pentru crimă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Nola Martin, Tennille Read, Shaun Benson

(Good Wife’s Guide To Murder)

Kate, expertă în crime conjugale, acuzată că și-a ucis soțul, își folosește abilitățile de anchetator pentru a-l găsi pe ucigaș și a se reabilita.

08.10  Echipa câștigătoare –  2023

(A Winning Team)

Comedie romantică despre Emily, jucătoare de fotbal retrasă, care face echipă cu Ian, un antrenor relaxat dintr-un oraș mic.

10.05  Jocul dragostei –  2023

(Game Of Love)

Vivien și Roy vizitează casa copilăriei lui Roy pentru a pregăti vânzarea. Relația lor este în pericol din cauza unor secrete din trecutul lui.

12.00  Dragoste identică –  2021

(Identical Love)

O doctoriță se oferă voluntară în străinătate și îl descoperă pe geamănul fostului ei logodnic. Poate să-l iubească fără să-l vadă ca pe fostul iubit?

14.05  Potrivirea perfectă –  2023

(One Perfect Match)

Când sufletele se întâlnesc, ele desfid provocările sorții și navighează prin labirintul iubirii în căutarea perechii perfecte. Umor subtil și iubire.

16.00  Deserturi cu dragoste –  2022

(Baked With A Kiss)

Tarte de vis, magie eronată și surpriza dulce a iubirii – farmecul unui brutar (și desertul) produc rețeta dezastrului… și un romantism neașteptat.

17.55  Dragoste în floare –  2021

(Love In Bloom)

Inimile ce înfloresc în haos produc scântei, dar va crește iubirea, ori va ceda sub țepii vieții? O privire candidă asupra lumii relațiilor romantice.

19.50  FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

21.40  Dragoste în Hawaii –  2023, distribuţie: Kelley Jakle, Cedric Jonathan

(Romance In Hawaii)

Plaje nisipoase și o iubire tumultuoasă aprind pasiunea unei femei de carieră ce redescoperă bucuria și iubirea pe o insulă paradisiacă.

23.30  Văduva sedusă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Natalie Brown, Gray Powell, Jamie Spilchuk

(A Widow Seduced)

O văduvă de carieră se îndrăgostește de un fermecător om de afaceri întâlnit online, dar descoperă că bărbatul visurilor ei are un secret mortal.

01.25  Ghidul soției pentru crimă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Nola Martin, Tennille Read, Shaun Benson

(Good Wife’s Guide To Murder)

Kate, expertă în crime conjugale, acuzată că și-a ucis soțul, își folosește abilitățile de anchetator pentru a-l găsi pe ucigaș și a se reabilita.

03.20  Dragoste la Veneția – FILM Romantic comedy 2023, distribuţie: Stephanie Leonidas, Raniero Monaco Di Lapio, Ellie Rose Boswell

(A Very Venice Romance)

Amy caută un bucătar pentru compania la care lucrează și abordează un bucătar italian care o refuză dar ea se înscrie la școala lui de gătit.

luni
8 iulie 2024

06.10  Hudson și Rex: Pariuri mortale – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roll the Bones) Sezonul 4, Episodul 14

Proprietarul unei companii de construcții este găsit mort, iar Charlie și Rex îl urmăresc pe ucigaș până la un cazinou subteran.

07.05  Hudson și Rex: Coșmar pe strada Water – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Nightmare on Water Street) Sezonul 4, Episodul 15

Charlie și Rex investighează o crimă care are loc în timpul festivalului Mardi Gras.

08.00  Pompierii din Chicago: Legea junglei – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Law Of The Jungle) Sezonul 6, Episodul 11

Casey și Severide au păreri diferite despre abordarea unei operațiuni de salvare, iar Herrmann încearcă să-și distreze fata la serviciu.

08.55  Pompierii din Chicago: F de la… – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The F Is For) Sezonul 6, Episodul 12

După ce a publicat în ziar o poză a lui Casey și Severide în timpul unei operațiuni de salvare, un fotograf continuă să facă o cronică a cazărmii 51.

09.50  Durere și vindecare: episodul 67 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 67

Violeta îi sugerează Gloriei să folosească banii de la divorț pentru fertilizare. Gus îi mărturisește lui Gigi că este speriat de operație.

10.55  Durere și vindecare: episodul 68 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 68

Manuela află că Nicolás nu a aruncat buchetul pe care i l-a dăruit. Lina îl vizitează pe Byron în închisoare.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Copacul veșniciei, Partea I – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Forever Tree – Part 1) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce Cassie lucrează la pregătirile de nuntă, Sam caută copacul sub care s-a căsătorit strămoșul ei ca surpriză de nuntă.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Copacul veșniciei, Partea a II-a – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Forever Tree – Part 2) Sezonul 5, Episodul 2

Orașul se pregătește pentru cel mai încântător eveniment al sezonului. Sam primește un ajutor de la Grace pentru a găsi Copacul pentru totdeauna.

14.00  Pompierii din Chicago: Sub acoperire – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Hiding Not Seeking) Sezonul 6, Episodul 13

Echipajul ajută polițiștii să dea de urma unui suspect de atentat, Zach și Kidd au probleme, iar Cruz încearcă să-și arate sentimentele față de Brett.

14.55  Pompierii din Chicago: Căutând o salvare – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Looking For A Lifeline) Sezonul 6, Episodul 14

În urma unui accident de mașină, Casey și Dawson au de-a face cu un soț dominator care insistă să vorbească în numele soției sale rănite.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 69 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 69

Alejandra ajunge la spital după ce a sărit de la etajul șapte. La Geneva, Carlos o vizitează pe María Clara și este șocat când un bărbat deschide ușa.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 70 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 70

Consuelo îi cere explicații Linei, spunându-i că nu-i va permite să aibă o relație cu Byron și nici nu o va lăsa să-și termine stagiul.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Luna de miere – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Honeymoon) Sezonul 5, Episodul 3

Cassie și Sam petrec luna de miere la o cramă de la țară, unde își ajută gazdele să rezolve o dilemă. Grace încearcă prima ei dezamagire în dragoste.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Prințul – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Prince) Sezonul 5, Episodul 4

Cassie găzduiește un oaspete regal la Grey House. Apar vești șocante despre rege și acesta riscă să rănească pe cineva la care a început să țină.

20.00  Premieră Căpitanul Marleau: Erou fără voie – Crime drama 2019

(Capitaine Marleau: Héros Malgré Lui) Sezonul 8, Episodul 1

Într-un sat pitoresc plin de secrete o moarte aparent obișnuită stârnește suspiciuni. Metodele lui Marleau dezvăluie motive ascunse și înșelăciune.

22.00  Dragoste în Santorini –  2023

(Love’s Greek To Me)

Profesoara de arheologie Ilana ia parte în Santorini, alături de iubitul ei grec Mike, la nunta surorii lui, Alex. Mike o cere pe Ilana în căsătorie.

23.55  Deserturi cu dragoste –  2022

(Baked With A Kiss)

Tarte de vis, magie eronată și surpriza dulce a iubirii – farmecul unui brutar (și desertul) produc rețeta dezastrului… și un romantism neașteptat.

01.50  Jocul dragostei –  2023

(Game Of Love)

Vivien și Roy vizitează casa copilăriei lui Roy pentru a pregăti vânzarea. Relația lor este în pericol din cauza unor secrete din trecutul lui.

03.45  Hudson și Rex: Pariuri mortale – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Roll the Bones) Sezonul 4, Episodul 14

Proprietarul unei companii de construcții este găsit mort, iar Charlie și Rex îl urmăresc pe ucigaș până la un cazinou subteran.

04.45  Hudson și Rex: Coșmar pe strada Water – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Nightmare on Water Street) Sezonul 4, Episodul 15

Charlie și Rex investighează o crimă care are loc în timpul festivalului Mardi Gras.

marţi
9 iulie 2024

06.05  Hudson și Rex: După-amieze de câine – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dog Days Are Over) Sezonul 4, Episodul 16

Ofițerul Power și partenerul ei canin sunt atacați violent când cercetează o spargere într-un depozit.

07.00  Aproape în paradis: Crucea lui Magellan – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: The Magellan Cross) Sezonul 2, Episodul 1

Obligat să se pensioneze anticipat, un agent de la DEA se mută în Filipine ca să treacă peste toate, dar își dă seama că nu a scăpat de probleme.

08.00  Pompierii din Chicago: Sub acoperire – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Hiding Not Seeking) Sezonul 6, Episodul 13

Echipajul ajută polițiștii să dea de urma unui suspect de atentat, Zach și Kidd au probleme, iar Cruz încearcă să-și arate sentimentele față de Brett.

08.55  Pompierii din Chicago: Căutând o salvare – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Looking For A Lifeline) Sezonul 6, Episodul 14

În urma unui accident de mașină, Casey și Dawson au de-a face cu un soț dominator care insistă să vorbească în numele soției sale rănite.

09.50  Durere și vindecare: episodul 69 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 69

Alejandra ajunge la spital după ce a sărit de la etajul șapte. La Geneva, Carlos o vizitează pe María Clara și este șocat când un bărbat deschide ușa.

10.55  Durere și vindecare: episodul 70 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 70

Consuelo îi cere explicații Linei, spunându-i că nu-i va permite să aibă o relație cu Byron și nici nu o va lăsa să-și termine stagiul.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Luna de miere – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Honeymoon) Sezonul 5, Episodul 3

Cassie și Sam petrec luna de miere la o cramă de la țară, unde își ajută gazdele să rezolve o dilemă. Grace încearcă prima ei dezamagire în dragoste.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Prințul – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Prince) Sezonul 5, Episodul 4

Cassie găzduiește un oaspete regal la Grey House. Apar vești șocante despre rege și acesta riscă să rănească pe cineva la care a început să țină.

14.00  Pompierii din Chicago: Șansa de a ierta – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Chance To Forgive) Sezonul 6, Episodul 15

În timp ce se ocupă de un incendiu, Otis și Kidd se află în pericol și din cauza unor focuri de armă. Dawson o consolează pe Brett.

14.55  Pompierii din Chicago: Cel care contează mai mult – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The One That Matters Most) Sezonul 6, Episodul 16

Echipa încearcă să se obișnuiască cu faptul că unul dintre membri a fost rănit și să accepte un înlocuitor temporar.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 71 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 71

Nicolás insistă ca Gloria să-și continue sarcina. Trumpet este dus la urgențe și mărturisește că Lina l-a tratat în închisoare.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 72 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 72

Protocoalele de biosecuritate sunt activate după o posibilă epidemie de meningită în închisoare. Consuelo îi cere lui Félix să controleze epidemia.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Ceaiul – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Tea) Sezonul 5, Episodul 5

Cassie prepară un ceai special pentru a o ajuta pe Abigail în timpul unei întâlniri cu fosta ei rivală. Doi oaspeți de la Grey House refac legătura.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Călătoria – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Road Trip) Sezonul 5, Episodul 6

Cassie, Grace și Abigail vizitează școala lui Cassie, care se află pe lista lui Grace. Cassie primește o distincție și o ajută pe fosta ei colegă.

20.00  Dragoste la Veneția – FILM Romantic comedy 2023, distribuţie: Stephanie Leonidas, Raniero Monaco Di Lapio, Ellie Rose Boswell

(A Very Venice Romance)

Amy caută un bucătar pentru compania la care lucrează și abordează un bucătar italian care o refuză dar ea se înscrie la școala lui de gătit.

21.55  FILM Armonie perfectă – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: James Denton, Sherri Saum, Julia Benson

(Perfect Harmony)

Împreună din nou ca domnișoară de onoare și cumnat de mână pentru prieteni comuni, Barrett și Jack descoperă că nu mai sunt un duo atât de nepotrivit.

23.45  Dragoste în floare –  2021

(Love In Bloom)

Inimile ce înfloresc în haos produc scântei, dar va crește iubirea, ori va ceda sub țepii vieții? O privire candidă asupra lumii relațiilor romantice.

01.40  Dragoste în Santorini –  2023

(Love’s Greek To Me)

Profesoara de arheologie Ilana ia parte în Santorini, alături de iubitul ei grec Mike, la nunta surorii lui, Alex. Mike o cere pe Ilana în căsătorie.

03.35  Hudson și Rex: După-amieze de câine – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dog Days Are Over) Sezonul 4, Episodul 16

Ofițerul Power și partenerul ei canin sunt atacați violent când cercetează o spargere într-un depozit.

04.35  Aproape în paradis: Crucea lui Magellan – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: The Magellan Cross) Sezonul 2, Episodul 1

Obligat să se pensioneze anticipat, un agent de la DEA se mută în Filipine ca să treacă peste toate, dar își dă seama că nu a scăpat de probleme.

miercuri
10 iulie 2024

06.10  Aproape în paradis: Badminton extrem – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Breaking Badminton) Sezonul 2, Episodul 2

Obligat să se pensioneze anticipat, un agent de la DEA se mută în Filipine ca să treacă peste toate, dar își dă seama că nu a scăpat de probleme.

07.05  Aproape în paradis: Povestea pescarilor – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: A Fisherfolk Tale) Sezonul 2, Episodul 3

Alex anchetează uciderea unui pescar și descoperă secrete locale care încalcă legea. Ernesto e acuzat pe nedrept și sătenii sunt în pericol.

08.00  Pompierii din Chicago: Șansa de a ierta – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Chance To Forgive) Sezonul 6, Episodul 15

În timp ce se ocupă de un incendiu, Otis și Kidd se află în pericol și din cauza unor focuri de armă. Dawson o consolează pe Brett.

08.55  Pompierii din Chicago: Cel care contează mai mult – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The One That Matters Most) Sezonul 6, Episodul 16

Echipa încearcă să se obișnuiască cu faptul că unul dintre membri a fost rănit și să accepte un înlocuitor temporar.

09.50  Durere și vindecare: episodul 71 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 71

Nicolás insistă ca Gloria să-și continue sarcina. Trumpet este dus la urgențe și mărturisește că Lina l-a tratat în închisoare.

10.55  Durere și vindecare: episodul 72 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 72

Protocoalele de biosecuritate sunt activate după o posibilă epidemie de meningită în închisoare. Consuelo îi cere lui Félix să controleze epidemia.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Ceaiul – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Tea) Sezonul 5, Episodul 5

Cassie prepară un ceai special pentru a o ajuta pe Abigail în timpul unei întâlniri cu fosta ei rivală. Doi oaspeți de la Grey House refac legătura.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Călătoria – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Road Trip) Sezonul 5, Episodul 6

Cassie, Grace și Abigail vizitează școala lui Cassie, care se află pe lista lui Grace. Cassie primește o distincție și o ajută pe fosta ei colegă.

14.00  Pompierii din Chicago: Pune alb pe mine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Put White on Me) Sezonul 6, Episodul 17

Boden își pierde judecata în urma salvării unui copil, Kidd caută aprobarea mamei lui Severide, iar Otis își asumă noi responsabilități.

14.55  Pompierii din Chicago: Când ne văd venind – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: When They See Us Coming) Sezonul 6, Episodul 18

Casey și Severide se oferă să participe la investigație ca voluntari când FBI-ul preia Cazarma de pompieri 51 ca parte a unei misiuni sub acoperire.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 73 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 73

Consuelo îl convinge pe Félix să o suspende pe Lina. Ca răspuns, Lina decide să nu se mai întoarcă în casă.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 74 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 74

În închisoare, Castro îi cere lui Pata să-i obțină cinci minute cu Gloria. Nașul, un traficant care lucrează cu Diego, o vizitează pe Manuela.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Vacanța – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Grey-cation) Sezonul 5, Episodul 7

Martha și soțul ei vizitează Grey House. Cassie și Sam mai au lucruri de învățat unul despre celălalt. Grace și Luke merg la prima întâlnire.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Comoara – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Treasure) Sezonul 5, Episodul 8

După ce găsește harta unei comori, Martha îl trimite pe Vincent să o găsească. Acesta se intersectează pe neașteptate cu un alt căutător de comori.

20.00  Premieră Crimele din Lorena – Thriller 2019, distribuţie: Stéphane Bern, Féodor Atkine

(Meurtres En Lorraine)

Un șir de crime aparent fără legătură afectează regiunea. Rousseau investighează. Cazul ia o altă turnură când indiciile arată un secret întunecat.

22.00  Căpitanul Marleau: Erou fără voie – Crime drama 2019

(Capitaine Marleau: Héros Malgré Lui) Sezonul 8, Episodul 1

Într-un sat pitoresc plin de secrete o moarte aparent obișnuită stârnește suspiciuni. Metodele lui Marleau dezvăluie motive ascunse și înșelăciune.

00.00  Dragoste identică –  2021

(Identical Love)

O doctoriță se oferă voluntară în străinătate și îl descoperă pe geamănul fostului ei logodnic. Poate să-l iubească fără să-l vadă ca pe fostul iubit?

02.05  Echipa câștigătoare –  2023

(A Winning Team)

Comedie romantică despre Emily, jucătoare de fotbal retrasă, care face echipă cu Ian, un antrenor relaxat dintr-un oraș mic.

03.55  Aproape în paradis: Badminton extrem – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Breaking Badminton) Sezonul 2, Episodul 2

Obligat să se pensioneze anticipat, un agent de la DEA se mută în Filipine ca să treacă peste toate, dar își dă seama că nu a scăpat de probleme.

04.50  Aproape în paradis: Povestea pescarilor – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: A Fisherfolk Tale) Sezonul 2, Episodul 3

Alex anchetează uciderea unui pescar și descoperă secrete locale care încalcă legea. Ernesto e acuzat pe nedrept și sătenii sunt în pericol.

joi
11 iulie 2024

06.00  Aproape în paradis: Bahala Na – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Bahala Na) Sezonul 2, Episodul 4

Alex înfruntă conflicte culturale ca să rezolve un caz privind un artefact și uciderea unui cap de familie, subliniind echilibrul dintre nou și vechi.

07.00  Aproape în paradis: Soție surprinzătoare – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Deus Ex-wife Machina) Sezonul 2, Episodul 5

Alex este într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe logodnicul fostei soții când un vechi dușman îl confundă cu el și îl răpește.

08.00  Pompierii din Chicago: Pune alb pe mine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Put White on Me) Sezonul 6, Episodul 17

Boden își pierde judecata în urma salvării unui copil, Kidd caută aprobarea mamei lui Severide, iar Otis își asumă noi responsabilități.

08.55  Pompierii din Chicago: Când ne văd venind – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: When They See Us Coming) Sezonul 6, Episodul 18

Casey și Severide se oferă să participe la investigație ca voluntari când FBI-ul preia Cazarma de pompieri 51 ca parte a unei misiuni sub acoperire.

09.50  Durere și vindecare: episodul 73 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 73

Consuelo îl convinge pe Félix să o suspende pe Lina. Ca răspuns, Lina decide să nu se mai întoarcă în casă.

10.55  Durere și vindecare: episodul 74 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 74

În închisoare, Castro îi cere lui Pata să-i obțină cinci minute cu Gloria. Nașul, un traficant care lucrează cu Diego, o vizitează pe Manuela.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Vacanța – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Grey-cation) Sezonul 5, Episodul 7

Martha și soțul ei vizitează Grey House. Cassie și Sam mai au lucruri de învățat unul despre celălalt. Grace și Luke merg la prima întâlnire.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Comoara – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Treasure) Sezonul 5, Episodul 8

După ce găsește harta unei comori, Martha îl trimite pe Vincent să o găsească. Acesta se intersectează pe neașteptate cu un alt căutător de comori.

14.00  Pompierii din Chicago: Acolo unde vreau să fiu – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Where I Want to Be) Sezonul 6, Episodul 19

Un incendiu la o locuință dintr-un cartel de droguri mexican lasă în urmă un mister legat de niște bani dispăruți. Kidd are de luat o mare decizie.

14.55  Pompierii din Chicago: Cei mai puternici dintre noi – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Strongest Among Us) Sezonul 6, Episodul 20

După ce au salvat o fată dintr-un accident rutier, Boden și Severide primesc un pachet surpriză. O criză o readuce pe Bria în viața lui Dawson.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 75 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 75

Pedro se recuperează după operație. Susie este furioasă când veștile se află. Lina se întâlnește cu Andrade pentru a negocia reintegrarea ca stagiară.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 76 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 76

Lina reușește să își continue stagiatura și îl informează pe Félix că Gloria și Castro au vorbit în închisoare.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Cometa – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Comet) Sezonul 5, Episodul 9

O cometă care împlinește dorințe se apropie. Fiecare se gândește la o dorința. Cassie îi dorește binele lui Sam când el primește o slujbă de vis.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Absolvirea – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Graduation) Sezonul 5, Episodul 10

Cassie și Sam se pregătesc pentru următoarea etapă a vieții. Vine ziua absolvirii lui Grace și Nick. Cassie încearcă să facă această ocazie magică.

20.00  Premieră Travaliu, minciuni și crimă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Brooke Burfitt, Jason Burkey, Lauren Buglioli

(Labor, Lies And Murder)

O femeie însărcinată angajează o doula pentru a o ajuta la naștere, dar apoi trebuie să fie atentă pentru a nu i se fura copilul.

22.00  Ghidul soției pentru crimă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Nola Martin, Tennille Read, Shaun Benson

(Good Wife’s Guide To Murder)

Kate, expertă în crime conjugale, acuzată că și-a ucis soțul, își folosește abilitățile de anchetator pentru a-l găsi pe ucigaș și a se reabilita.

23.55  Dragoste în Santorini –  2023

(Love’s Greek To Me)

Profesoara de arheologie Ilana ia parte în Santorini, alături de iubitul ei grec Mike, la nunta surorii lui, Alex. Mike o cere pe Ilana în căsătorie.

01.50  Potrivirea perfectă –  2023

(One Perfect Match)

Când sufletele se întâlnesc, ele desfid provocările sorții și navighează prin labirintul iubirii în căutarea perechii perfecte. Umor subtil și iubire.

03.45  Aproape în paradis: Bahala Na – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Bahala Na) Sezonul 2, Episodul 4

Alex înfruntă conflicte culturale ca să rezolve un caz privind un artefact și uciderea unui cap de familie, subliniind echilibrul dintre nou și vechi.

04.45  Aproape în paradis: Soție surprinzătoare – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Deus Ex-wife Machina) Sezonul 2, Episodul 5

Alex este într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe logodnicul fostei soții când un vechi dușman îl confundă cu el și îl răpește.

vineri
12 iulie 2024

06.00  Aproape în paradis: Luna fantomelor – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Ghost Month) Sezonul 2, Episodul 6

În timpul tradiționalei „Lună a morților” în Filipine, Alex pare să fie vizitat de o fantomă care caută să se facă dreptate.

07.00  Aproape în paradis: Sută la sută – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: All In) Sezonul 2, Episodul 7

Alex Walker merge sub acoperire la cazinou pentru a ancheta un omor, dar se trezește implicat într-un macabru joc de poker cu mize mari.

08.00  Pompierii din Chicago: Acolo unde vreau să fiu – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Where I Want to Be) Sezonul 6, Episodul 19

Un incendiu la o locuință dintr-un cartel de droguri mexican lasă în urmă un mister legat de niște bani dispăruți. Kidd are de luat o mare decizie.

08.55  Pompierii din Chicago: Cei mai puternici dintre noi – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Strongest Among Us) Sezonul 6, Episodul 20

După ce au salvat o fată dintr-un accident rutier, Boden și Severide primesc un pachet surpriză. O criză o readuce pe Bria în viața lui Dawson.

09.50  Durere și vindecare: episodul 75 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 75

Pedro se recuperează după operație. Susie este furioasă când veștile se află. Lina se întâlnește cu Andrade pentru a negocia reintegrarea ca stagiară.

10.55  Durere și vindecare: episodul 76 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 76

Lina reușește să își continue stagiatura și îl informează pe Félix că Gloria și Castro au vorbit în închisoare.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Cometa – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Comet) Sezonul 5, Episodul 9

O cometă care împlinește dorințe se apropie. Fiecare se gândește la o dorința. Cassie îi dorește binele lui Sam când el primește o slujbă de vis.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Absolvirea – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Graduation) Sezonul 5, Episodul 10

Cassie și Sam se pregătesc pentru următoarea etapă a vieții. Vine ziua absolvirii lui Grace și Nick. Cassie încearcă să facă această ocazie magică.

14.00  Pompierii din Chicago: Standard neegalat – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Unrivaled Standard) Sezonul 6, Episodul 21

Severide este surprins să o vadă iar pe Renee Royce la cazarmă. Casey îl ajută pe șeful Boden, iar Kidd ajunge să regrete o decizie pe care a luat-o.

14.55  Pompierii din Chicago: Un pas important – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: One for the Ages) Sezonul 6, Episodul 22

Boden face un pas mare în carieră, Kidd nu crede motivele invocate de Renee despre Severide, iar Herrmann încearcă să-și revină după o tragedie.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 77 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 77

Robinson este internat din nou. Manuel Castro este eliberat din închisoare, iar Gloria îl invită pe Félix în apartamentul ei pentru a discuta.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 78 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 78

Castro sărbătorește plecarea, dar ar putea fi în pericol. La câteva zile după inseminare, Félix îi cere scuze Gloriei și o cere din nou în căsătorie.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Blestemul rozei, Partea I – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Curse From A Rose – Part 1) Sezonul 6

Cassie primește o vizită din partea fostei colege de cameră, Autumn, care nutrește resentimente și vine să le strice festivalul de Halloween.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Blestemul rozei, Partea a II-a – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Curse From A Rose – Part 2) Sezonul 6

Orașul se mobilizează pentru a doborî recordul de sculptat dovleci din Blairville. Autumn Delaney încă mai are resentimente din trecut față de Cassie.

20.00  Premieră Casa bântuită – FILM Mystery 2020, distribuţie: Christie Burson, Lily Anne Harrison, Brian Ames

(Ruthless Realtor)

Andrea Crowley, o agentă imobiliară nemiloasă, încearcă să vândă o casă pretins bântuită unui medium, dar are parte de o surpriză.

22.00  Jocul dragostei –  2023

(Game Of Love)

Vivien și Roy vizitează casa copilăriei lui Roy pentru a pregăti vânzarea. Relația lor este în pericol din cauza unor secrete din trecutul lui.

23.55  Dragoste la Veneția – FILM Romantic comedy 2023, distribuţie: Stephanie Leonidas, Raniero Monaco Di Lapio, Ellie Rose Boswell

(A Very Venice Romance)

Amy caută un bucătar pentru compania la care lucrează și abordează un bucătar italian care o refuză dar ea se înscrie la școala lui de gătit.

01.50  Dragoste în Hawaii –  2023, distribuţie: Kelley Jakle, Cedric Jonathan

(Romance In Hawaii)

Plaje nisipoase și o iubire tumultuoasă aprind pasiunea unei femei de carieră ce redescoperă bucuria și iubirea pe o insulă paradisiacă.

03.40  Potrivirea perfectă –  2023

(One Perfect Match)

Când sufletele se întâlnesc, ele desfid provocările sorții și navighează prin labirintul iubirii în căutarea perechii perfecte. Umor subtil și iubire.

sâmbătă
13 iulie 2024

06.25  FILM Dragoste peste timp – FILM Romance 2022, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Torrey DeVitto, Niall Matter, Eric Keenleyside

(RIP in Time)

Cultivatoarea de produse organice Sarah nu știe ce să creadă, dar e tot mai sigură de ceea ce simte față de un bărbat care pretinde că vine din 1787.

08.15  Deserturi cu dragoste –  2022

(Baked With A Kiss)

Tarte de vis, magie eronată și surpriza dulce a iubirii – farmecul unui brutar (și desertul) produc rețeta dezastrului… și un romantism neașteptat.

10.10  Dragoste în Hawaii –  2023, distribuţie: Kelley Jakle, Cedric Jonathan

(Romance In Hawaii)

Plaje nisipoase și o iubire tumultuoasă aprind pasiunea unei femei de carieră ce redescoperă bucuria și iubirea pe o insulă paradisiacă.

12.00  Echipa câștigătoare –  2023

(A Winning Team)

Comedie romantică despre Emily, jucătoare de fotbal retrasă, care face echipă cu Ian, un antrenor relaxat dintr-un oraș mic.

13.55  Dragoste identică –  2021

(Identical Love)

O doctoriță se oferă voluntară în străinătate și îl descoperă pe geamănul fostului ei logodnic. Poate să-l iubească fără să-l vadă ca pe fostul iubit?

16.00  FILM Mai dulce ca ciocolata – FILM Romance 2023, regia: David Weaver, distribuţie: Eloise Mumford, Dan Jeannotte, Brenda Strong

(Sweeter Than Chocolate)

La zvonul că o brutărie are o rețetă secretă pentru găsirea iubirii adevărate de Valentine’s Day, un reporter TV investighează povestea sub acoperire.

17.50  FILM Făcut pentru tine – FILM Fantasy Comedy 2023, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Alexandra Turshen, Matt Cohen, Aaron O’Connell

(Made For Each Other)

Prin intermediul magiei, o sculptoriță creează și dă viață bărbatului ei ideal, dar realizează că se îndrăgostește de un prieten nu tocmai perfect.

19.45  FILM Brățara binecuvântărilor – FILM Drama 2023, regia: Michael Robison, distribuţie: Amanda Schull, Carlo Marks

(The Blessing Bracelet)

În apropierea Paștelui, o femeie redescoperă o brățară făcută cu ani în urmă, fiecare mărgea fiind un memento pentru binecuvântările vieții.

21.35  Cabana nupțială –  2023, distribuţie: Erin Krakow, Brendan Penny

(The Wedding Cottage)

Un creator de ghiduri de nuntă îl convinge pe proprietarul unei căsuțe dărăpănate să o renoveze pentru nunta unui cuplu câștigător al unui concurs.

23.25  Crimele din Lorena – Thriller 2019, distribuţie: Stéphane Bern, Féodor Atkine

(Meurtres En Lorraine)

Un șir de crime aparent fără legătură afectează regiunea. Rousseau investighează. Cazul ia o altă turnură când indiciile arată un secret întunecat.

01.25  Dragoste în floare –  2021

(Love In Bloom)

Inimile ce înfloresc în haos produc scântei, dar va crește iubirea, ori va ceda sub țepii vieții? O privire candidă asupra lumii relațiilor romantice.

03.20  Cere-mă la Paris – COM 2023, distribuţie: Alexa PenaVega, Nicholas Bishop, Kate Fahy

(A Paris Proposal)

Anna și Sebastian sunt colegi și merg la Paris cu afaceri; curând, ei ajung într-o situație jenantă atunci când clientul îi ia drept un cuplu fericit.

05.15  Aproape în paradis: Soție surprinzătoare – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Deus Ex-wife Machina) Sezonul 2, Episodul 5

Alex este într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe logodnicul fostei soții când un vechi dușman îl confundă cu el și îl răpește.

duminică
14 iulie 2024

06.35  Cere-mă la Paris – COM 2023, distribuţie: Alexa PenaVega, Nicholas Bishop, Kate Fahy

(A Paris Proposal)

Anna și Sebastian sunt colegi și merg la Paris cu afaceri; curând, ei ajung într-o situație jenantă atunci când clientul îi ia drept un cuplu fericit.

08.30  Cabana nupțială –  2023, distribuţie: Erin Krakow, Brendan Penny

(The Wedding Cottage)

Un creator de ghiduri de nuntă îl convinge pe proprietarul unei căsuțe dărăpănate să o renoveze pentru nunta unui cuplu câștigător al unui concurs.

10.20  Dragoste în floare –  2021

(Love In Bloom)

Inimile ce înfloresc în haos produc scântei, dar va crește iubirea, ori va ceda sub țepii vieții? O privire candidă asupra lumii relațiilor romantice.

12.15  FILM Dragoste peste timp – FILM Romance 2022, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Torrey DeVitto, Niall Matter, Eric Keenleyside

(RIP in Time)

Cultivatoarea de produse organice Sarah nu știe ce să creadă, dar e tot mai sigură de ceea ce simte față de un bărbat care pretinde că vine din 1787.

14.05  Deserturi cu dragoste –  2022

(Baked With A Kiss)

Tarte de vis, magie eronată și surpriza dulce a iubirii – farmecul unui brutar (și desertul) produc rețeta dezastrului… și un romantism neașteptat.

16.00  FILM Majordomi îndrăgostiți – FILM Romance 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Stacey Farber, Corey Cott

(Butlers in Love)

Emma și Henry se întâlnesc, se întrec și se îndrăgostesc în cadrul unui instructaj sever de majordomi regali la o academie renumită.

17.55  Nuntă de pomină – FILM Romantic comedy 2022, distribuţie: Jonathan Bennett, Brooke D’Orsay

(Wedding of a Lifetime)

Romantismul e reaprins pentru un cuplu despărțit când ajung, din greșeală, într-o competiție TV, cu o nuntă cu toate cheltuielile plătite ca premiu.

19.45  Dragoste în Hawaii –  2023, distribuţie: Kelley Jakle, Cedric Jonathan

(Romance In Hawaii)

Plaje nisipoase și o iubire tumultuoasă aprind pasiunea unei femei de carieră ce redescoperă bucuria și iubirea pe o insulă paradisiacă.

21.35  FILM Iubire, dubla doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Heather Hemmens, Cornelius Smith Jr

(Love, Take Two)

Lily lucrează la o emisiune de reality-show cu nunți, dar trebuie să-și reconsidere alegerile când fostul ei prieten primește rolul de viitor mire.

23.30  Travaliu, minciuni și crimă – FILM Mystery 2023, distribuţie: Brooke Burfitt, Jason Burkey, Lauren Buglioli

(Labor, Lies And Murder)

O femeie însărcinată angajează o doula pentru a o ajuta la naștere, dar apoi trebuie să fie atentă pentru a nu i se fura copilul.

01.25  Casa bântuită – FILM Mystery 2020, distribuţie: Christie Burson, Lily Anne Harrison, Brian Ames

(Ruthless Realtor)

Andrea Crowley, o agentă imobiliară nemiloasă, încearcă să vândă o casă pretins bântuită unui medium, dar are parte de o surpriză.

03.20  FILM Făcut pentru tine – FILM Fantasy Comedy 2023, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Alexandra Turshen, Matt Cohen, Aaron O’Connell

(Made For Each Other)

Prin intermediul magiei, o sculptoriță creează și dă viață bărbatului ei ideal, dar realizează că se îndrăgostește de un prieten nu tocmai perfect.

05.15  Aproape în paradis: Luna fantomelor – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Ghost Month) Sezonul 2, Episodul 6

În timpul tradiționalei „Lună a morților” în Filipine, Alex pare să fie vizitat de o fantomă care caută să se facă dreptate.

luni
15 iulie 2024

06.00  Aproape în paradis: Sută la sută – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: All In) Sezonul 2, Episodul 7

Alex Walker merge sub acoperire la cazinou pentru a ancheta un omor, dar se trezește implicat într-un macabru joc de poker cu mize mari.

07.00  Aproape în paradis: Decuplați – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Uncoupled) Sezonul 2, Episodul 8

Obligat să se pensioneze anticipat, un agent de la DEA se mută în Filipine ca să treacă peste toate, dar își dă seama că nu a scăpat de probleme.

08.00  Pompierii din Chicago: Standard neegalat – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Unrivaled Standard) Sezonul 6, Episodul 21

Severide este surprins să o vadă iar pe Renee Royce la cazarmă. Casey îl ajută pe șeful Boden, iar Kidd ajunge să regrete o decizie pe care a luat-o.

08.55  Pompierii din Chicago: Un pas important – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: One for the Ages) Sezonul 6, Episodul 22

Boden face un pas mare în carieră, Kidd nu crede motivele invocate de Renee despre Severide, iar Herrmann încearcă să-și revină după o tragedie.

09.50  Durere și vindecare: episodul 76 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 76

Lina reușește să își continue stagiatura și îl informează pe Félix că Gloria și Castro au vorbit în închisoare.

10.55  Durere și vindecare: episodul 77 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 77

Robinson este internat din nou. Manuel Castro este eliberat din închisoare, iar Gloria îl invită pe Félix în apartamentul ei pentru a discuta.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Blestemul rozei, Partea I – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Curse From A Rose – Part 1) Sezonul 6

Cassie primește o vizită din partea fostei colege de cameră, Autumn, care nutrește resentimente și vine să le strice festivalul de Halloween.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Blestemul rozei, Partea a II-a – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Curse From A Rose – Part 2) Sezonul 6

Orașul se mobilizează pentru a doborî recordul de sculptat dovleci din Blairville. Autumn Delaney încă mai are resentimente din trecut față de Cassie.

14.00  Pompierii din Chicago: Un gest măreț – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Grand Gesture) Sezonul 6, Episodul 23

Boden ia inițiativă când obiectivele carierei lui se lovesc de un obstacol, Dawson și Casey intră în conflict, iar Brett și Dawson sunt în pericol.

14.55  Pompierii din Chicago: Mai îndeaproape – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Closer Eye) Sezonul 7, Episodul 1

Casey se luptă cu probleme personale, în timp ce pompierii primesc un nou-venit, iar Boden are o întâlnire cu noul asistent al comisarului adjunct.

15.50  Durere și vindecare: episodul 78 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 78

Castro sărbătorește plecarea, dar ar putea fi în pericol. La câteva zile după inseminare, Félix îi cere scuze Gloriei și o cere din nou în căsătorie.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 79 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 79

Tot spitalul se întreabă dacă Gloria va supraviețui. Reynaldo îi dă vestea proastă lui Félix. María Clara își dă demisia și părăsește spitalul.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Aniversarea – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Anniversary) Sezonul 6, Episodul 1

Cassie și Sam se pregătesc de prima aniversare. Cassie îi urează bun venit lui Joy, musafir de la Grey House, care pare să spioneze familia Merriwick.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Chiliul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Chili) Sezonul 6, Episodul 2

O competiție de chili transformă prietenii în dușmani; soțul Marthei face un anunț surprinzător, iar Cassie descoperă un mesaj îngropat.

20.00  Premieră Căpitanul Marleau: Grand Hôtel – Crime drama 2019

(Capitaine Marleau: Grand Hôtel) Sezonul 8, Episodul 2

Marleau s-a întors, cu căciula și toate cele! Un jaf de artă plin de farmec se complică, ceea ce duce la o urmărire pentru a-l demasca pe autor.

22.00  FILM Mai dulce ca ciocolata – FILM Romance 2023, regia: David Weaver, distribuţie: Eloise Mumford, Dan Jeannotte, Brenda Strong

(Sweeter Than Chocolate)

La zvonul că o brutărie are o rețetă secretă pentru găsirea iubirii adevărate de Valentine’s Day, un reporter TV investighează povestea sub acoperire.

23.50  FILM Majordomi îndrăgostiți – FILM Romance 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Stacey Farber, Corey Cott

(Butlers in Love)

Emma și Henry se întâlnesc, se întrec și se îndrăgostesc în cadrul unui instructaj sever de majordomi regali la o academie renumită.

01.45  Cabana nupțială –  2023, distribuţie: Erin Krakow, Brendan Penny

(The Wedding Cottage)

Un creator de ghiduri de nuntă îl convinge pe proprietarul unei căsuțe dărăpănate să o renoveze pentru nunta unui cuplu câștigător al unui concurs.

03.35  Aproape în paradis: Sută la sută – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: All In) Sezonul 2, Episodul 7

Alex Walker merge sub acoperire la cazinou pentru a ancheta un omor, dar se trezește implicat într-un macabru joc de poker cu mize mari.

04.35  Aproape în paradis: Decuplați – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Uncoupled) Sezonul 2, Episodul 8

Obligat să se pensioneze anticipat, un agent de la DEA se mută în Filipine ca să treacă peste toate, dar își dă seama că nu a scăpat de probleme.

marţi
16 iulie 2024

06.10  Aproape în paradis: Seniorii – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Old Times) Sezonul 2, Episodul 9

Alex se implică în numele lui Ann în ancheta unei crime, dar ajunge să se împrietenească cu un cuplu în vârstă foarte excentric.

07.05  Aproape în paradis: Sub acoperire – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Brigade) Sezonul 2, Episodul 10

Alex intră voluntar la închisoare ca să descopere cum reușește Torționarul să își cârmuiască imperiul mafiot din închisoare.

08.00  Pompierii din Chicago: Un gest măreț – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Grand Gesture) Sezonul 6, Episodul 23

Boden ia inițiativă când obiectivele carierei lui se lovesc de un obstacol, Dawson și Casey intră în conflict, iar Brett și Dawson sunt în pericol.

08.55  Pompierii din Chicago: Mai îndeaproape – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Closer Eye) Sezonul 7, Episodul 1

Casey se luptă cu probleme personale, în timp ce pompierii primesc un nou-venit, iar Boden are o întâlnire cu noul asistent al comisarului adjunct.

09.50  Durere și vindecare: episodul 78 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 78

Castro sărbătorește plecarea, dar ar putea fi în pericol. La câteva zile după inseminare, Félix îi cere scuze Gloriei și o cere din nou în căsătorie.

10.55  Durere și vindecare: episodul 79 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 79

Tot spitalul se întreabă dacă Gloria va supraviețui. Reynaldo îi dă vestea proastă lui Félix. María Clara își dă demisia și părăsește spitalul.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Aniversarea – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Anniversary) Sezonul 6, Episodul 1

Cassie și Sam se pregătesc de prima aniversare. Cassie îi urează bun venit lui Joy, musafir de la Grey House, care pare să spioneze familia Merriwick.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Chiliul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Chili) Sezonul 6, Episodul 2

O competiție de chili transformă prietenii în dușmani; soțul Marthei face un anunț surprinzător, iar Cassie descoperă un mesaj îngropat.

14.00  Pompierii din Chicago: La război – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Going To War) Sezonul 7, Episodul 2

Izbucnește un incendiu violent la un complex de apartamente și mai multe persoane se află blocate la etajele superioare.

14.55  Pompierii din Chicago: Treizeci la sută prestidigitație – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Thirty Percent Sleight Of Hand) Sezonul 7, Episodul 3

Boden nu îl crede pe Gorsch, Severide se află într-o situație dificilă după ce intervine în urma unui accident, iar Foster îi oferă un sfat lui Cruz.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 80 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 80

Lui Sol îi este dor de soțul ei și îi face o vizită, dar Danilo și Renata sunt împreună. Félix se duce la Nicolás pentru a lua lucrurile Gloriei.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 81 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 81

Manuela cedează în fața insinuărilor lui Diego. El îi cere să fie prietena lui și ea acceptă. Lina este în lacrimi când Byron intră în spital.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Ceasul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Clock) Sezonul 6, Episodul 3

Cassie, Abigail și Joy merg la o vânzare unde Joy speră să găsească un ceas pentru Martha. Wes, fostul soț al lui Stephanie, vine în oraș.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Cina – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Dinner) Sezonul 6, Episodul 4

Martha devine redactor de sfaturi și primește o scrisoare anonimă care adaugă intrigă la o cină la care participă toate cuplurile din Middleton.

20.00  FILM Armonie perfectă – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: James Denton, Sherri Saum, Julia Benson

(Perfect Harmony)

Împreună din nou ca domnișoară de onoare și cumnat de mână pentru prieteni comuni, Barrett și Jack descoperă că nu mai sunt un duo atât de nepotrivit.

21.50  Nuntă de pomină – FILM Romantic comedy 2022, distribuţie: Jonathan Bennett, Brooke D’Orsay

(Wedding of a Lifetime)

Romantismul e reaprins pentru un cuplu despărțit când ajung, din greșeală, într-o competiție TV, cu o nuntă cu toate cheltuielile plătite ca premiu.

23.40  Cabana nupțială –  2023, distribuţie: Erin Krakow, Brendan Penny

(The Wedding Cottage)

Un creator de ghiduri de nuntă îl convinge pe proprietarul unei căsuțe dărăpănate să o renoveze pentru nunta unui cuplu câștigător al unui concurs.

01.30  FILM Dragoste peste timp – FILM Romance 2022, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Torrey DeVitto, Niall Matter, Eric Keenleyside

(RIP in Time)

Cultivatoarea de produse organice Sarah nu știe ce să creadă, dar e tot mai sigură de ceea ce simte față de un bărbat care pretinde că vine din 1787.

03.20  Aproape în paradis: Seniorii – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Old Times) Sezonul 2, Episodul 9

Alex se implică în numele lui Ann în ancheta unei crime, dar ajunge să se împrietenească cu un cuplu în vârstă foarte excentric.

04.20  Aproape în paradis: Sub acoperire – SERIES Crime 2022, distribuţie: Christian Kane, Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino, Ces Quesada

(Almost Paradise: Brigade) Sezonul 2, Episodul 10

Alex intră voluntar la închisoare ca să descopere cum reușește Torționarul să își cârmuiască imperiul mafiot din închisoare.

miercuri
17 iulie 2024

06.10  Memorie perfectă: Episod pilot – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

O fostă detectivă, care are capacitatea de a-și aminti vizual totul, se alătură unei unități de omucideri după ce fostul ei iubit îi cere ajutorul.

07.05  Memorie perfectă: Eroii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heroes) Sezonul 1, Episodul 2

Un tânăr e martor la o crimă, iar Carrie trebuie să lase deoparte amintirile legate de moartea surorii sale pentru a ajuta poliția să dea de criminal.

08.00  Pompierii din Chicago: La război – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Going To War) Sezonul 7, Episodul 2

Izbucnește un incendiu violent la un complex de apartamente și mai multe persoane se află blocate la etajele superioare.

08.55  Pompierii din Chicago: Treizeci la sută prestidigitație – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Thirty Percent Sleight Of Hand) Sezonul 7, Episodul 3

Boden nu îl crede pe Gorsch, Severide se află într-o situație dificilă după ce intervine în urma unui accident, iar Foster îi oferă un sfat lui Cruz.

09.50  Durere și vindecare: episodul 80 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 80

Lui Sol îi este dor de soțul ei și îi face o vizită, dar Danilo și Renata sunt împreună. Félix se duce la Nicolás pentru a lua lucrurile Gloriei.

10.55  Durere și vindecare: episodul 81 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 81

Manuela cedează în fața insinuărilor lui Diego. El îi cere să fie prietena lui și ea acceptă. Lina este în lacrimi când Byron intră în spital.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Ceasul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Clock) Sezonul 6, Episodul 3

Cassie, Abigail și Joy merg la o vânzare unde Joy speră să găsească un ceas pentru Martha. Wes, fostul soț al lui Stephanie, vine în oraș.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Cina – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Dinner) Sezonul 6, Episodul 4

Martha devine redactor de sfaturi și primește o scrisoare anonimă care adaugă intrigă la o cină la care participă toate cuplurile din Middleton.

14.00  Pompierii din Chicago: Nu e vorba de milă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: This Isn’t Charity) Sezonul 7, Episodul 4

Orașul este lovit de o serie de explozii, Herrmann se adaptează la noile sale îndatoriri, iar Kidd primește o vizită de la un vechi prieten.

14.55  Pompierii din Chicago: Amestec volatil – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Volatile Mixture) Sezonul 7, Episodul 5

Casey ajută un reporter să afle cauza unui incendiu dintr-un parc de rulote. Boden încearcă să vindece o rană. Severide îi cere tatălui său o favoare.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 82 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 82

Cancerul lui Byron s-a răspândit la creier, deci probabil că va avea nevoie de îngrijire constantă. Între timp, Soledad sosește la spital.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 83 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 83

Evita se confruntă cu Reynaldo. Incapabil să suporte presiunea, el dă totul în vileag, dar ea nu este dispusă să accepte explicația lui.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Mandala – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Mandala) Sezonul 6, Episodul 5

Cassie dă un interviu pentru un post temporar de profesor. Abigail și Donovan cred că diamantul lipsă din comoara Middleton poate rupe blestemul.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Visul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Dream) Sezonul 6, Episodul 6

Sam îl operează cu succes pe Adam, dar nu fără complicații. Joy visează că Abigail și Donovan se despart și încearcă să împiedice aceasta.

20.00  Premieră Crimă în Toulouse – Crime drama 2020

(Murder in Toulouse (Meurtres a Toulouse))

La apariția unor cadavre legate de un cântec al lui Claude Nougaro, un detectiv și un începător descifrează indiciile criptice ale unui ucigaș.

22.00  Căpitanul Marleau: Grand Hôtel – Crime drama 2019

(Capitaine Marleau: Grand Hôtel) Sezonul 8, Episodul 2

Marleau s-a întors, cu căciula și toate cele! Un jaf de artă plin de farmec se complică, ceea ce duce la o urmărire pentru a-l demasca pe autor.

00.00  FILM Brățara binecuvântărilor – FILM Drama 2023, regia: Michael Robison, distribuţie: Amanda Schull, Carlo Marks

(The Blessing Bracelet)

În apropierea Paștelui, o femeie redescoperă o brățară făcută cu ani în urmă, fiecare mărgea fiind un memento pentru binecuvântările vieții.

01.50  FILM Majordomi îndrăgostiți – FILM Romance 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Stacey Farber, Corey Cott

(Butlers in Love)

Emma și Henry se întâlnesc, se întrec și se îndrăgostesc în cadrul unui instructaj sever de majordomi regali la o academie renumită.

03.45  Memorie perfectă: Episod pilot – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

O fostă detectivă, care are capacitatea de a-și aminti vizual totul, se alătură unei unități de omucideri după ce fostul ei iubit îi cere ajutorul.

04.45  Memorie perfectă: Eroii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heroes) Sezonul 1, Episodul 2

Un tânăr e martor la o crimă, iar Carrie trebuie să lase deoparte amintirile legate de moartea surorii sale pentru a ajuta poliția să dea de criminal.

joi
18 iulie 2024

06.10  Memorie perfectă: Ora de plecare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Check Out Time) Sezonul 1, Episodul 3

O cameristă de hotel este acuzată că a ucis un client despre care spune că a încercat să o agreseze.

07.05  Memorie perfectă: În flăcări – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Up in Flames) Sezonul 1, Episodul 4

Când scena crimei este distrusă la câteva momente după ce Carrie aruncă o privire în cameră, amintirile ei devin cruciale pentru anchetă.

08.00  Pompierii din Chicago: Nu e vorba de milă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: This Isn’t Charity) Sezonul 7, Episodul 4

Orașul este lovit de o serie de explozii, Herrmann se adaptează la noile sale îndatoriri, iar Kidd primește o vizită de la un vechi prieten.

08.55  Pompierii din Chicago: Amestec volatil – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Volatile Mixture) Sezonul 7, Episodul 5

Casey ajută un reporter să afle cauza unui incendiu dintr-un parc de rulote. Boden încearcă să vindece o rană. Severide îi cere tatălui său o favoare.

09.50  Durere și vindecare: episodul 82 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 82

Cancerul lui Byron s-a răspândit la creier, deci probabil că va avea nevoie de îngrijire constantă. Între timp, Soledad sosește la spital.

10.55  Durere și vindecare: episodul 83 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 83

Evita se confruntă cu Reynaldo. Incapabil să suporte presiunea, el dă totul în vileag, dar ea nu este dispusă să accepte explicația lui.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Mandala – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Mandala) Sezonul 6, Episodul 5

Cassie dă un interviu pentru un post temporar de profesor. Abigail și Donovan cred că diamantul lipsă din comoara Middleton poate rupe blestemul.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Visul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Dream) Sezonul 6, Episodul 6

Sam îl operează cu succes pe Adam, dar nu fără complicații. Joy visează că Abigail și Donovan se despart și încearcă să împiedice aceasta.

14.00  Pompierii din Chicago: Toate dovezile – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: All The Proof) Sezonul 7, Episodul 6

Gorsch preia îndatoririle lui Boden. Ultimul apel al lui Brett și Forster implică o farsă de Halloween care a decurs prost.

14.55  Pompierii din Chicago: Ce te va defini – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What Will Define You) Sezonul 7, Episodul 7

Severide se străduiește să se împace cu pierderea suferită, iar Brett suspectează că un șofer adolescent, implicat într-un accident, ascunde ceva.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 84 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 84

Julio se simte bine cu Francy și prietenii ei, care îl motivează să-și împlinească visul de a se îmbrăca în femeie pe scenă. Nicolás îl înregistrează.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 85 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 85

Álvaro o primește pe Francy rănită în camera de urgență. Nerăbdarea lui Nelson de a pleca îi face pe Álvaro și Julio să suspecteze că este implicat.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Tabloul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Tableau) Sezonul 6, Episodul 7

Cassie expune tablourile lui Nathaniel Merriwick la a 225-a aniversare Grey House, inspirând-o pe Martha să realizeze un tableau vivant.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Bomboanele – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Chocolates) Sezonul 6, Episodul 8

La festivalul ciocolatei din Grey House, Cassie îl primește pe Kenny, regele ciocolatei. Ea îi sugerează lui Sam să-i ducă ciocolată noului său șef.

20.00  Premieră Ai ucide pentru mine? – FILM Thriller 2023, distribuţie: Melissa Joan Hart, Presley Allard, Olivia Scriven

(Would You Kill For Me?)

După o viață întreagă de abuzuri din partea aceluiași bărbat, trei femei – o bunică, o fiică și o nepoată – decid să scape de el pentru totdeauna.

21.55  Casa bântuită – FILM Mystery 2020, distribuţie: Christie Burson, Lily Anne Harrison, Brian Ames

(Ruthless Realtor)

Andrea Crowley, o agentă imobiliară nemiloasă, încearcă să vândă o casă pretins bântuită unui medium, dar are parte de o surpriză.

23.55  FILM Mai dulce ca ciocolata – FILM Romance 2023, regia: David Weaver, distribuţie: Eloise Mumford, Dan Jeannotte, Brenda Strong

(Sweeter Than Chocolate)

La zvonul că o brutărie are o rețetă secretă pentru găsirea iubirii adevărate de Valentine’s Day, un reporter TV investighează povestea sub acoperire.

01.45  FILM Iubire, dubla doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Heather Hemmens, Cornelius Smith Jr

(Love, Take Two)

Lily lucrează la o emisiune de reality-show cu nunți, dar trebuie să-și reconsidere alegerile când fostul ei prieten primește rolul de viitor mire.

03.35  Memorie perfectă: Ora de plecare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Check Out Time) Sezonul 1, Episodul 3

O cameristă de hotel este acuzată că a ucis un client despre care spune că a încercat să o agreseze.

04.35  Memorie perfectă: În flăcări – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Up in Flames) Sezonul 1, Episodul 4

Când scena crimei este distrusă la câteva momente după ce Carrie aruncă o privire în cameră, amintirile ei devin cruciale pentru anchetă.

vineri
19 iulie 2024

06.10  Memorie perfectă: Cu onoare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: With Honor) Sezonul 1, Episodul 5

Când fostul partener al lui Al este împușcat, ancheta dezvăluie că acesta ar fi fost un polițist corupt.

07.05  Memorie perfectă: Prietenie – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Friended) Sezonul 1, Episodul 6

Ancheta privind uciderea unei moștenitoare ia o turnură neașteptată atunci când Carrie și Al află că femeia nu a existat decât cu 18 luni înainte.

08.00  Pompierii din Chicago: Toate dovezile – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: All The Proof) Sezonul 7, Episodul 6

Gorsch preia îndatoririle lui Boden. Ultimul apel al lui Brett și Forster implică o farsă de Halloween care a decurs prost.

08.55  Pompierii din Chicago: Ce te va defini – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What Will Define You) Sezonul 7, Episodul 7

Severide se străduiește să se împace cu pierderea suferită, iar Brett suspectează că un șofer adolescent, implicat într-un accident, ascunde ceva.

09.50  Durere și vindecare: episodul 84 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 84

Julio se simte bine cu Francy și prietenii ei, care îl motivează să-și împlinească visul de a se îmbrăca în femeie pe scenă. Nicolás îl înregistrează.

10.55  Durere și vindecare: episodul 85 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 85

Álvaro o primește pe Francy rănită în camera de urgență. Nerăbdarea lui Nelson de a pleca îi face pe Álvaro și Julio să suspecteze că este implicat.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Tabloul – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Tableau) Sezonul 6, Episodul 7

Cassie expune tablourile lui Nathaniel Merriwick la a 225-a aniversare Grey House, inspirând-o pe Martha să realizeze un tableau vivant.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Bomboanele – SERIES Fantasy 2020, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Chocolates) Sezonul 6, Episodul 8

La festivalul ciocolatei din Grey House, Cassie îl primește pe Kenny, regele ciocolatei. Ea îi sugerează lui Sam să-i ducă ciocolată noului său șef.

14.00  Pompierii din Chicago: Soluția pentru tot – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Solution To Everything) Sezonul 7, Episodul 8

Severide ajunge în mare pericol după ce este chemat la un incendiu, iar Casey îi mai dă o mână de ajutor lui Naomi, reporterul de investigații.

14.55  Pompierii din Chicago: Mereu există un clenci – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Always A Catch) Sezonul 7, Episodul 9

Echipa e afectată de un accident rutier. Brett și Foster au de-a face cu un caz îngrozitor, iar relația dintre Kidd și Severide e pusă la încercare.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 86 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 86

Julio îl acuză pe Nelson că a provocat moartea lui Francy. Carlos îi cere lui Félix timp să investigheze. Îl anunță că își va vinde acțiunile.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 87 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 87

Reportajele ajută la îmbunătățirea imaginii spitalului. Lina are grijă de Byron, dar acesta nu mai rezistă și cere să fie eutanasiat.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Un weekend la Chicago – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Loft) Sezonul 6, Episodul 9

Cassie își invită prietenii la Chicago pentru a-i ajuta să-și refacă relația; Sam este chemat la o operație când tehnicile noului chirurg eșuează.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Pasărea – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Bird) Sezonul 6, Episodul 10

Cassie și Martha murdăresc conacul primarului pentru gala de casă nouă a acesteia. Abigail și Donovan se confruntă cu blestemul.

20.00  Premieră Secretele de la muzeu – FILM Thriller 2023, distribuţie: Chelsea Vale, Jonathan Lipnicki, Dominique Swain

(Secrets At The Museum)

Natalie este o artistă înstrăinată de tatăl ei. Familia ei deține Muzeul Freeman, dar ea folosește numele de fată al mamei sale pentru a se ascunde.

22.00  Cere-mă la Paris – COM 2023, distribuţie: Alexa PenaVega, Nicholas Bishop, Kate Fahy

(A Paris Proposal)

Anna și Sebastian sunt colegi și merg la Paris cu afaceri; curând, ei ajung într-o situație jenantă atunci când clientul îi ia drept un cuplu fericit.

23.55  FILM Făcut pentru tine – FILM Fantasy Comedy 2023, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Alexandra Turshen, Matt Cohen, Aaron O’Connell

(Made For Each Other)

Prin intermediul magiei, o sculptoriță creează și dă viață bărbatului ei ideal, dar realizează că se îndrăgostește de un prieten nu tocmai perfect.

01.50  FILM Brățara binecuvântărilor – FILM Drama 2023, regia: Michael Robison, distribuţie: Amanda Schull, Carlo Marks

(The Blessing Bracelet)

În apropierea Paștelui, o femeie redescoperă o brățară făcută cu ani în urmă, fiecare mărgea fiind un memento pentru binecuvântările vieții.

03.40  FILM Dragoste peste timp – FILM Romance 2022, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Torrey DeVitto, Niall Matter, Eric Keenleyside

(RIP in Time)

Cultivatoarea de produse organice Sarah nu știe ce să creadă, dar e tot mai sigură de ceea ce simte față de un bărbat care pretinde că vine din 1787.

sâmbătă
20 iulie 2024

06.00  Memorie perfectă: Cu onoare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: With Honor) Sezonul 1, Episodul 5

Când fostul partener al lui Al este împușcat, ancheta dezvăluie că acesta ar fi fost un polițist corupt.

06.45  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

08.35  FILM Mai dulce ca ciocolata – FILM Romance 2023, regia: David Weaver, distribuţie: Eloise Mumford, Dan Jeannotte, Brenda Strong

(Sweeter Than Chocolate)

La zvonul că o brutărie are o rețetă secretă pentru găsirea iubirii adevărate de Valentine’s Day, un reporter TV investighează povestea sub acoperire.

10.25  FILM Iubire, dubla doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Heather Hemmens, Cornelius Smith Jr

(Love, Take Two)

Lily lucrează la o emisiune de reality-show cu nunți, dar trebuie să-și reconsidere alegerile când fostul ei prieten primește rolul de viitor mire.

12.15  Cere-mă la Paris – COM 2023, distribuţie: Alexa PenaVega, Nicholas Bishop, Kate Fahy

(A Paris Proposal)

Anna și Sebastian sunt colegi și merg la Paris cu afaceri; curând, ei ajung într-o situație jenantă atunci când clientul îi ia drept un cuplu fericit.

14.10  FILM Brățara binecuvântărilor – FILM Drama 2023, regia: Michael Robison, distribuţie: Amanda Schull, Carlo Marks

(The Blessing Bracelet)

În apropierea Paștelui, o femeie redescoperă o brățară făcută cu ani în urmă, fiecare mărgea fiind un memento pentru binecuvântările vieții.

16.00  FILM Regăsirea – Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

17.50  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

19.45  FILM Concurs pentru nuntă – FILM Romantic comedy 2023, regia: Panta Mosleh, distribuţie: Nikki McKenzie, Giles Panton

(The Wedding Contest)

Doi organizatori de nunți rivali își dispută o misiune profitabilă, dar ajung în cele din urmă să formeze o legătură neașteptată.

21.40  FILM Palatul de iarnă – FILM Romance 2022, regia: TW Peacocke, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe

(The Winter Palace)

Planul lui Emily de a-și scrie cartea angajându-se ca îngrijitoare la un castel nelocuit e dat peste cap de sosirea proprietarului, prințul Henry.

23.30  Crimă în Toulouse – Crime drama 2020

(Murder in Toulouse (Meurtres a Toulouse))

La apariția unor cadavre legate de un cântec al lui Claude Nougaro, un detectiv și un începător descifrează indiciile criptice ale unui ucigaș.

01.30  Nuntă de pomină – FILM Romantic comedy 2022, distribuţie: Jonathan Bennett, Brooke D’Orsay

(Wedding of a Lifetime)

Romantismul e reaprins pentru un cuplu despărțit când ajung, din greșeală, într-o competiție TV, cu o nuntă cu toate cheltuielile plătite ca premiu.

03.20  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

duminică
21 iulie 2024

06.35  Secretele de la muzeu – FILM Thriller 2023, distribuţie: Chelsea Vale, Jonathan Lipnicki, Dominique Swain

(Secrets At The Museum)

Natalie este o artistă înstrăinată de tatăl ei. Familia ei deține Muzeul Freeman, dar ea folosește numele de fată al mamei sale pentru a se ascunde.

08.35  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

10.25  FILM Palatul de iarnă – FILM Romance 2022, regia: TW Peacocke, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe

(The Winter Palace)

Planul lui Emily de a-și scrie cartea angajându-se ca îngrijitoare la un castel nelocuit e dat peste cap de sosirea proprietarului, prințul Henry.

12.15  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

14.05  FILM Majordomi îndrăgostiți – FILM Romance 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Stacey Farber, Corey Cott

(Butlers in Love)

Emma și Henry se întâlnesc, se întrec și se îndrăgostesc în cadrul unui instructaj sever de majordomi regali la o academie renumită.

16.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

17.50  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

19.40  FILM Iubire, dubla doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Allan Harmon, distribuţie: Heather Hemmens, Cornelius Smith Jr

(Love, Take Two)

Lily lucrează la o emisiune de reality-show cu nunți, dar trebuie să-și reconsidere alegerile când fostul ei prieten primește rolul de viitor mire.

21.30  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

23.20  Ai ucide pentru mine? – FILM Thriller 2023, distribuţie: Melissa Joan Hart, Presley Allard, Olivia Scriven

(Would You Kill For Me?)

După o viață întreagă de abuzuri din partea aceluiași bărbat, trei femei – o bunică, o fiică și o nepoată – decid să scape de el pentru totdeauna.

01.15  Secretele de la muzeu – FILM Thriller 2023, distribuţie: Chelsea Vale, Jonathan Lipnicki, Dominique Swain

(Secrets At The Museum)

Natalie este o artistă înstrăinată de tatăl ei. Familia ei deține Muzeul Freeman, dar ea folosește numele de fată al mamei sale pentru a se ascunde.

03.10  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

05.05  Memorie perfectă: Prietenie – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Friended) Sezonul 1, Episodul 6

Ancheta privind uciderea unei moștenitoare ia o turnură neașteptată atunci când Carrie și Al află că femeia nu a existat decât cu 18 luni înainte.

luni
22 iulie 2024

06.10  Memorie perfectă: Blocajul – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Road Block) Sezonul 1, Episodul 7

Când un tată singur este ucis, Carrie pornește pe urma ucigașului și a fiicei bărbatului.

07.05  Memorie perfectă: Lucruri pierdute – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Lost Things) Sezonul 1, Episodul 8

Când un avocat din oficiu este ucis, echipa descoperă că ucigașul ar putea plănui o a doua crimă.

08.00  Pompierii din Chicago: Soluția pentru tot – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Solution To Everything) Sezonul 7, Episodul 8

Severide ajunge în mare pericol după ce este chemat la un incendiu, iar Casey îi mai dă o mână de ajutor lui Naomi, reporterul de investigații.

08.55  Pompierii din Chicago: Mereu există un clenci – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Always A Catch) Sezonul 7, Episodul 9

Echipa e afectată de un accident rutier. Brett și Foster au de-a face cu un caz îngrozitor, iar relația dintre Kidd și Severide e pusă la încercare.

09.50  Durere și vindecare: episodul 86 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 86

Julio îl acuză pe Nelson că a provocat moartea lui Francy. Carlos îi cere lui Félix timp să investigheze. Îl anunță că își va vinde acțiunile.

10.55  Durere și vindecare: episodul 87 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 87

Reportajele ajută la îmbunătățirea imaginii spitalului. Lina are grijă de Byron, dar acesta nu mai rezistă și cere să fie eutanasiat.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Un weekend la Chicago – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Loft) Sezonul 6, Episodul 9

Cassie își invită prietenii la Chicago pentru a-i ajuta să-și refacă relația; Sam este chemat la o operație când tehnicile noului chirurg eșuează.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Pasărea – SERIES Fantasy 2019, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Bird) Sezonul 6, Episodul 10

Cassie și Martha murdăresc conacul primarului pentru gala de casă nouă a acesteia. Abigail și Donovan se confruntă cu blestemul.

14.00  Pompierii din Chicago: Între aceste ziduri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Inside These Walls) Sezonul 7, Episodul 10

Izbucnește un incendiu în apartamentul lui Casey, apar probleme la o prezentare de siguranță în caz de incendiu, iar Serveride și Kidd sunt în impas.

15.00  Pompierii din Chicago: Tu alegi – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: You Choose) Sezonul 7, Episodul 11

Kidd îl pregătește pe dalmațianul Tuesday pentru concursul canin de siguranță la incendiu. E lansată o acuzație gravă la adresa lui Severide.

16.00  Detectivi particulari: Codul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Code) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost jucător de hochei pe gheață face echipă cu un detectiv particular isteț ca să descopere de ce cariera protejatului său a fost sabotată.

17.00  Detectivi particulari: Mise En Place – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Mise En Place) Sezonul 1, Episodul 2

Shade și Everett investighează o aparentă crimă a unui bucătar celebru și îl contrazic pe un detectiv dificil.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Petrecerea – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Party) Sezonul 7, Episodul 1

S-a rupt blestemul. Noi relații, iubiri reaprinse și posibile nunți în Middleton. Ce se va întâmpla când fratele lui Donovan va veni în vizită?

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Scoica – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Shell) Sezonul 7, Episodul 2

Întâlnirea lui Cassie și Sam cu administratorul spitalului, Grant, și prietena lui, Monica, nu iese bine. Martha organizează o seară de film tematic.

20.00  Premieră Căpitanul Marleau: Contra curentului – Crime drama 2023

(Capitaine Marleau: A Contre Courant) Sezonul 8, Episodul 3

Marleau anchetează o moarte aparent accidentală la o podgorie. Intră în conflict cu un viticultor, dar strugurii și bârfele ascund o rețea.

22.00  FILM Regăsirea – Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

23.50  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

01.40  FILM Palatul de iarnă – FILM Romance 2022, regia: TW Peacocke, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe

(The Winter Palace)

Planul lui Emily de a-și scrie cartea angajându-se ca îngrijitoare la un castel nelocuit e dat peste cap de sosirea proprietarului, prințul Henry.

03.30  Memorie perfectă: Blocajul – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Road Block) Sezonul 1, Episodul 7

Când un tată singur este ucis, Carrie pornește pe urma ucigașului și a fiicei bărbatului.

04.30  Memorie perfectă: Lucruri pierdute – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Lost Things) Sezonul 1, Episodul 8

Când un avocat din oficiu este ucis, echipa descoperă că ucigașul ar putea plănui o a doua crimă.

marţi
23 iulie 2024

06.20  Memorie perfectă: Pasărea de aur – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Golden Bird) Sezonul 1, Episodul 9

Al și Carrie cercetează moartea unui adolescent care părea să nu aibă dușmani.

07.15  Memorie perfectă: Traiectorii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Trajectories) Sezonul 1, Episodul 10

Al și Carrie sunt nevoiți să ancheteze sute de spectatori după ce are loc brusc o a doua crimă în locul unei crime aflate încă în curs de investigare.

08.10  Pompierii din Chicago: Între aceste ziduri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Inside These Walls) Sezonul 7, Episodul 10

Izbucnește un incendiu în apartamentul lui Casey, apar probleme la o prezentare de siguranță în caz de incendiu, iar Serveride și Kidd sunt în impas.

09.05  Pompierii din Chicago: Tu alegi – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: You Choose) Sezonul 7, Episodul 11

Kidd îl pregătește pe dalmațianul Tuesday pentru concursul canin de siguranță la incendiu. E lansată o acuzație gravă la adresa lui Severide.

10.00  Detectivi particulari: Codul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Code) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost jucător de hochei pe gheață face echipă cu un detectiv particular isteț ca să descopere de ce cariera protejatului său a fost sabotată.

11.00  Detectivi particulari: Mise En Place – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Mise En Place) Sezonul 1, Episodul 2

Shade și Everett investighează o aparentă crimă a unui bucătar celebru și îl contrazic pe un detectiv dificil.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Petrecerea – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Party) Sezonul 7, Episodul 1

S-a rupt blestemul. Noi relații, iubiri reaprinse și posibile nunți în Middleton. Ce se va întâmpla când fratele lui Donovan va veni în vizită?

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Scoica – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Shell) Sezonul 7, Episodul 2

Întâlnirea lui Cassie și Sam cu administratorul spitalului, Grant, și prietena lui, Monica, nu iese bine. Martha organizează o seară de film tematic.

14.00  Pompierii din Chicago: Fă să fie bine – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Make This Right) Sezonul 7, Episodul 12

Casey și Severide suspectează că ceva nu este în regulă atunci când membrii echipei de pompieri sunt chemați la locul unui accident de motocicletă.

15.00  Pompierii din Chicago: Înghețul – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Plunge) Sezonul 7, Episodul 13

Cazarma de pompieri, cu Cruz în frunte, se pregătește pentru „Polar Plunge”, iar Herrmann încearcă să-și revină după ce a luat o decizie dificilă.

16.00  Detectivi particulari: Campionul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Money Shot) Sezonul 1, Episodul 3

Shade și Angie au probleme neprevăzute când încearcă să găsească informații despre o cursă de cai la care s-au pariat multe milioane.

17.00  Detectivi particulari: Secretul scriitorului – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Devil’s Playground) Sezonul 1, Episodul 4

Shade și Angie se îndreaptă spre Insulele Toronto în căutarea unui incendiator și asasin.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Petrecerea bebelușului – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Delivery) Sezonul 7, Episodul 3

Cassie, Stephanie și Abigail o ajută pe Martha să organizeze petrecerea perfectă pentru nora ei Claire. Cassie își amintește de propria ei petrecere.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Schimbul – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Exchange) Sezonul 7, Episodul 4

Sam este entuziasmat să opereze un jucător de baschet celebru; Joy face o descoperire și decide să reînvie tradiția Middleton Exchange.

20.00  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

21.55  Dragostea după Emilia Bloom – ROM 2022, distribuţie: Melora Hardin, Arienne Mandi, Katherine McNamara

(Love, Classified)

Emma, o scriitoare de romane de dragoste, reintră în viața copiilor ei, care redescoperă dragostea printr-o aplicație bazată pe anunțuri secrete.

23.55  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

01.45  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

03.35  Memorie perfectă: Pasărea de aur – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Golden Bird) Sezonul 1, Episodul 9

Al și Carrie cercetează moartea unui adolescent care părea să nu aibă dușmani.

04.35  Memorie perfectă: Traiectorii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Trajectories) Sezonul 1, Episodul 10

Al și Carrie sunt nevoiți să ancheteze sute de spectatori după ce are loc brusc o a doua crimă în locul unei crime aflate încă în curs de investigare.

miercuri
24 iulie 2024

06.20  Memorie perfectă: Vânătorul de fantome – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Spirited Away) Sezonul 1, Episodul 11

Este ucis un renumit vânător de fantome. Carrie și Al află că moartea sa ar putea fi legată de o descoperire făcută în timpul unei misiuni recente.

07.15  Memorie perfectă: Efectul fluturelui – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Butterfly Effect) Sezonul 1, Episodul 12

Când un muncitor în construcții este ucis, Carrie și Al investighează posibile legături cu mafia.

08.10  Pompierii din Chicago: Fă să fie bine – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Make This Right) Sezonul 7, Episodul 12

Casey și Severide suspectează că ceva nu este în regulă atunci când membrii echipei de pompieri sunt chemați la locul unui accident de motocicletă.

09.05  Pompierii din Chicago: Înghețul – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Plunge) Sezonul 7, Episodul 13

Cazarma de pompieri, cu Cruz în frunte, se pregătește pentru „Polar Plunge”, iar Herrmann încearcă să-și revină după ce a luat o decizie dificilă.

10.00  Detectivi particulari: Campionul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Money Shot) Sezonul 1, Episodul 3

Shade și Angie au probleme neprevăzute când încearcă să găsească informații despre o cursă de cai la care s-au pariat multe milioane.

11.00  Detectivi particulari: Secretul scriitorului – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Devil’s Playground) Sezonul 1, Episodul 4

Shade și Angie se îndreaptă spre Insulele Toronto în căutarea unui incendiator și asasin.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Petrecerea bebelușului – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Delivery) Sezonul 7, Episodul 3

Cassie, Stephanie și Abigail o ajută pe Martha să organizeze petrecerea perfectă pentru nora ei Claire. Cassie își amintește de propria ei petrecere.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Schimbul – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Exchange) Sezonul 7, Episodul 4

Sam este entuziasmat să opereze un jucător de baschet celebru; Joy face o descoperire și decide să reînvie tradiția Middleton Exchange.

14.00  Pompierii din Chicago: Nu era vorba de hochei – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: It Wasn’t About Hockey) Sezonul 7, Episodul 14

În timpul unei excursii în Indiana, are loc un accident în care e implicată o echipă de hochei. Brett, Foster și Kidd încearcă să salveze răniții.

15.00  Pompierii din Chicago: Ce am văzut – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What I Saw) Sezonul 7, Episodul 15

Jafurile din cazarmă au loc după dispariția unei chei, iar Hank Voight de la poliția din Chicago îl recrutează pe Cruz, care va lucra sub acoperire.

16.00  Detectivi particulari: Martor incomod – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Six) Sezonul 1, Episodul 5

Când scena de hip-hop din Toronto e plină de martori mincinoși, Shade și Angie protejează un copil de 14 ani martor al unor împușcături într-un club.

17.00  Detectivi particulari: Tovarăși de fărădelegi – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Partners in Crime) Sezonul 1, Episodul 6

Shade și Angie achiționează sub acoperire ca să aducă un escroc în fața justiției. Angie, Jules și Don au sfaturi pentru Shade.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Zmeul – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Kite) Sezonul 7, Episodul 5

Cassie își amintește de părinții ei. Visul lui Joy despre plajă îi trimite pe cei trei Merriwick în căutarea lui Phillip Harper, tatăl lui Joy.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Dorințele – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Wishes) Sezonul 7, Episodul 6

Dorințe vechi și noi se împlinesc atunci când Cassie, Abigail și Joy aruncă găleata cu multe monede, dorințe neîmplinite, în fântâna dorințelor.

20.00  Premieră Crima de pe plaja Omaha –  2018, distribuţie: Claire Borotra, Michel Jonasz

(Murder In Omaha Beach (le Mort De La Plage))

Căpitanul Eloïse Gentil nu a mai vorbit cu tatăl ei, Robert, de douăzeci de ani. Cei doi investighează împreună moartea lui James Crawley.

22.00  Căpitanul Marleau: Contra curentului – Crime drama 2023

(Capitaine Marleau: A Contre Courant) Sezonul 8, Episodul 3

Marleau anchetează o moarte aparent accidentală la o podgorie. Intră în conflict cu un viticultor, dar strugurii și bârfele ascund o rețea.

00.00  FILM Concurs pentru nuntă – FILM Romantic comedy 2023, regia: Panta Mosleh, distribuţie: Nikki McKenzie, Giles Panton

(The Wedding Contest)

Doi organizatori de nunți rivali își dispută o misiune profitabilă, dar ajung în cele din urmă să formeze o legătură neașteptată.

02.00  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

03.50  Memorie perfectă: Vânătorul de fantome – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Spirited Away) Sezonul 1, Episodul 11

Este ucis un renumit vânător de fantome. Carrie și Al află că moartea sa ar putea fi legată de o descoperire făcută în timpul unei misiuni recente.

04.50  Memorie perfectă: Efectul fluturelui – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Butterfly Effect) Sezonul 1, Episodul 12

Când un muncitor în construcții este ucis, Carrie și Al investighează posibile legături cu mafia.

joi
25 iulie 2024

06.20  Memorie perfectă: Frăția – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Brotherhood) Sezonul 1, Episodul 13

O investigație de rutină în cazul morții unui student de colegiu ia o turnură tulburătoare când un suspect încearcă să o păcălească pe Carrie.

07.15  Memorie perfectă: Apel urgent – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Carrie’s Caller) Sezonul 1, Episodul 14

Un ucigaș în serie îi cunoaște lui Carrie abilitățile și ia în derâdere poliția.

08.10  Pompierii din Chicago: Nu era vorba de hochei – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: It Wasn’t About Hockey) Sezonul 7, Episodul 14

În timpul unei excursii în Indiana, are loc un accident în care e implicată o echipă de hochei. Brett, Foster și Kidd încearcă să salveze răniții.

09.05  Pompierii din Chicago: Ce am văzut – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What I Saw) Sezonul 7, Episodul 15

Jafurile din cazarmă au loc după dispariția unei chei, iar Hank Voight de la poliția din Chicago îl recrutează pe Cruz, care va lucra sub acoperire.

10.00  Detectivi particulari: Martor incomod – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Six) Sezonul 1, Episodul 5

Când scena de hip-hop din Toronto e plină de martori mincinoși, Shade și Angie protejează un copil de 14 ani martor al unor împușcături într-un club.

11.00  Detectivi particulari: Tovarăși de fărădelegi – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Partners in Crime) Sezonul 1, Episodul 6

Shade și Angie achiționează sub acoperire ca să aducă un escroc în fața justiției. Angie, Jules și Don au sfaturi pentru Shade.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Zmeul – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Kite) Sezonul 7, Episodul 5

Cassie își amintește de părinții ei. Visul lui Joy despre plajă îi trimite pe cei trei Merriwick în căutarea lui Phillip Harper, tatăl lui Joy.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Dorințele – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Wishes) Sezonul 7, Episodul 6

Dorințe vechi și noi se împlinesc atunci când Cassie, Abigail și Joy aruncă găleata cu multe monede, dorințe neîmplinite, în fântâna dorințelor.

14.00  Pompierii din Chicago: Vina lui – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Fault In Him) Sezonul 7, Episodul 16

Casey ratează la limită un apel, Otis câștigă la o tombolă, iar Grissom apelează la Severide pentru a se ocupa de biroul primarului.

15.00  Pompierii din Chicago: Mută un perete – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Move A Wall) Sezonul 7, Episodul 17

Casey și Herrmann se ciondănesc în timp ce se ocupă de un incendiu, iar Kidd și Severide fac o investigație după ce descoperă ceva suspect.

16.00  Detectivi particulari: Filaj la karaoke – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Karaoke Confidential) Sezonul 1, Episodul 7

Shade și Angie sunt forțați să cheme întăriri după ce o verificare la un bar de karaoke în Little Korea se transformă într-un scandal.

17.00  Detectivi particulari: Viață dublă – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: I Do, I Do) Sezonul 1, Episodul 8

Shade și Angie investighează cazul unei directoare de companie care e amenințată, deși ea insistă că totul merge conform planului.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Magia – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Magic) Sezonul 7, Episodul 7

Familia Merriwick cercetează imaginile de pe masa de viziuni a lui Joy. Cassie îl însoțește pe Sam într-o excursie și are grijă de sora sa Joanne.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Sprintul – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Sprint) Sezonul 7, Episodul 8

Cassie nu acceptă revenirea lui Sam la muncă după accident; Flower Universe încearcă să submineze afacerea lui Abigail, dar aceasta ripostează.

20.00  Premieră Fanul ucigaș – FILM Mystery 2022, distribuţie: Chaley Rose, Pete Ploszek, Heather Elizabeth Morris

(Fatal Fandom)

După ce era să fie răpită de un fan, Eden Chase apelează la ajutorul unui bodyguard, care devine un prădător cu un secret întunecat din trecut.

22.00  Secretele de la muzeu – FILM Thriller 2023, distribuţie: Chelsea Vale, Jonathan Lipnicki, Dominique Swain

(Secrets At The Museum)

Natalie este o artistă înstrăinată de tatăl ei. Familia ei deține Muzeul Freeman, dar ea folosește numele de fată al mamei sale pentru a se ascunde.

00.00  FILM Regăsirea – Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

01.50  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

03.40  Memorie perfectă: Frăția – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Brotherhood) Sezonul 1, Episodul 13

O investigație de rutină în cazul morții unui student de colegiu ia o turnură tulburătoare când un suspect încearcă să o păcălească pe Carrie.

04.40  Memorie perfectă: Apel urgent – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Carrie’s Caller) Sezonul 1, Episodul 14

Un ucigaș în serie îi cunoaște lui Carrie abilitățile și ia în derâdere poliția.

vineri
26 iulie 2024

06.20  Memorie perfectă: Un martor crucial – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Following Sea) Sezonul 1, Episodul 15

Când dispare un martor-cheie într-un caz de crimă, Al se grăbește să îl găsească înainte ca suspectul să fie eliberat.

07.15  Memorie perfectă: Inimă frântă – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heartbreak) Sezonul 1, Episodul 16

Victima unei crime este găsită în mijlocul unui stadion de baseball gol.

08.10  Pompierii din Chicago: Vina lui – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Fault In Him) Sezonul 7, Episodul 16

Casey ratează la limită un apel, Otis câștigă la o tombolă, iar Grissom apelează la Severide pentru a se ocupa de biroul primarului.

09.05  Pompierii din Chicago: Mută un perete – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Move A Wall) Sezonul 7, Episodul 17

Casey și Herrmann se ciondănesc în timp ce se ocupă de un incendiu, iar Kidd și Severide fac o investigație după ce descoperă ceva suspect.

10.00  Detectivi particulari: Filaj la karaoke – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Karaoke Confidential) Sezonul 1, Episodul 7

Shade și Angie sunt forțați să cheme întăriri după ce o verificare la un bar de karaoke în Little Korea se transformă într-un scandal.

11.00  Detectivi particulari: Viață dublă – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: I Do, I Do) Sezonul 1, Episodul 8

Shade și Angie investighează cazul unei directoare de companie care e amenințată, deși ea insistă că totul merge conform planului.

12.00  Vrăjitoarea cea bună: Magia – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Magic) Sezonul 7, Episodul 7

Familia Merriwick cercetează imaginile de pe masa de viziuni a lui Joy. Cassie îl însoțește pe Sam într-o excursie și are grijă de sora sa Joanne.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Sprintul – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Sprint) Sezonul 7, Episodul 8

Cassie nu acceptă revenirea lui Sam la muncă după accident; Flower Universe încearcă să submineze afacerea lui Abigail, dar aceasta ripostează.

14.00  Pompierii din Chicago: Nu există ghinion – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: No Such Thing As Bad Luck) Sezonul 7, Episodul 18

În urma unui apel, Severide e nemulțumit de Cruz pentru că nu a respectat ordinele, iar Boden se reîntâlnește cu un fost coleg de liceu.

15.00  Pompierii din Chicago: Până se face frumos – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Until The Weather Breaks) Sezonul 7, Episodul 19

O furtună masivă lovește Chicago, iar la cazarmă e o pană de curent. Un vizitator misterios îi lasă pe membrii echipei perplecși.

16.00  Detectivi particulari: Trucul suprem – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Disappearing Act) Sezonul 1, Episodul 9

Un fugar declanșează haosul pentru Shade și Angie, în timp ce diferențele de opinie le amenință relația.

17.00  Detectivi particulari: Bijuterii de familie – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Family Jewels) Sezonul 1, Episodul 10

După ce are loc un furt de bijuterii, Shade și Angie investighează cazul sub acoperire, pretinzînd că sunt logodiți.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Căutarea – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Search) Sezonul 7, Episodul 9

Puterile lui Cassie, Abigail și Joy sunt afectate. George îi spune lui Sam că nu i-a văzut niciodată pe cei din familia Merriwick atât de tulburați.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Nunta – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Wedding) Sezonul 7, Episodul 10

Cassie, Abigail, Joy și George fac front comun pentru a proteja magia Merriwick de forța misterioasă. Cassie și Sam iau o decizie capitală.

20.00  Premieră Un ucigaș în familie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Anna Hopkins, Christopher Jacot, Alex Paxton-Beesley

(A Killer In My Family)

Autoarea de romane polițiste Carly și soțul ei, Kevin, pleacă în vacanță. El crede că își vor relua relația, dar Carly cercetează o crimă nerezolvată.

22.00  FILM Regăsirea – Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

23.50  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

01.45  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

03.35  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

sâmbătă
27 iulie 2024

06.00  Memorie perfectă: Frăția – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Brotherhood) Sezonul 1, Episodul 13

O investigație de rutină în cazul morții unui student de colegiu ia o turnură tulburătoare când un suspect încearcă să o păcălească pe Carrie.

06.40  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

08.35  FILM Palatul de iarnă – FILM Romance 2022, regia: TW Peacocke, distribuţie: Danica McKellar, Neal Bledsoe

(The Winter Palace)

Planul lui Emily de a-și scrie cartea angajându-se ca îngrijitoare la un castel nelocuit e dat peste cap de sosirea proprietarului, prințul Henry.

10.25  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

12.15  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

14.05  FILM Concurs pentru nuntă – FILM Romantic comedy 2023, regia: Panta Mosleh, distribuţie: Nikki McKenzie, Giles Panton

(The Wedding Contest)

Doi organizatori de nunți rivali își dispută o misiune profitabilă, dar ajung în cele din urmă să formeze o legătură neașteptată.

16.00  FILM Pasiuni neașteptate – FILM Romance 2020, regia: Steve DiMarco, distribuţie: Amanda Schull, Morgan David Jones

(Romance Retreat)

Jurnalista Dana trebuie să aleagă între carieră și iubire atunci când se îndrăgostește de misteriosul director executiv pe care îl investighează.

17.50  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

19.40  FILM Sărut de zăpadă – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Jen Lilley, Chris McNally, Amy Groening

(Snowkissed)

O jurnalistă neiubitoare de călătorii își urmează visul și se trezește îndrumând unui chipeș proprietar de pensiune, cu ambiția de a fi ghid turistic.

21.30  FILM Cabana dragostei noastre – FILM Romance 2020, regia: Tim Cruz, distribuţie: Anna Hutchison, Rocky Myers

(Starting Up Love)

Jillian primește prin testamentul unchiului ei o cabană la munte, dar nu se gândește că va trebui să-și împartă moștenirea cu un chipeș meșter local.

23.15  Crima de pe plaja Omaha –  2018, distribuţie: Claire Borotra, Michel Jonasz

(Murder In Omaha Beach (le Mort De La Plage))

Căpitanul Eloïse Gentil nu a mai vorbit cu tatăl ei, Robert, de douăzeci de ani. Cei doi investighează împreună moartea lui James Crawley.

01.15  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

03.05  FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

05.00  Memorie perfectă: Un martor crucial – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Following Sea) Sezonul 1, Episodul 15

Când dispare un martor-cheie într-un caz de crimă, Al se grăbește să îl găsească înainte ca suspectul să fie eliberat.

duminică
28 iulie 2024

06.30  Un ucigaș în familie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Anna Hopkins, Christopher Jacot, Alex Paxton-Beesley

(A Killer In My Family)

Autoarea de romane polițiste Carly și soțul ei, Kevin, pleacă în vacanță. El crede că își vor relua relația, dar Carly cercetează o crimă nerezolvată.

08.30  FILM Steaua inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

10.25  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

12.15  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

14.10  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

16.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

17.55  FILM Totul cu dovleac – FILM Romance 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Taylor Cole, Corey Sevier, Michael Ironside

(Pumpkin Everything)

Întorcându-se acasă ca să aibă grijă de bunicul ei, scriitoarea Amy dă peste o figură cunoscută în magazinul familiei.

19.50  FILM În prezența dragostei – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

21.45  FILM Un toast pentru dragoste – FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

23.35  Fanul ucigaș – FILM Mystery 2022, distribuţie: Chaley Rose, Pete Ploszek, Heather Elizabeth Morris

(Fatal Fandom)

După ce era să fie răpită de un fan, Eden Chase apelează la ajutorul unui bodyguard, care devine un prădător cu un secret întunecat din trecut.

01.30  Un ucigaș în familie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Anna Hopkins, Christopher Jacot, Alex Paxton-Beesley

(A Killer In My Family)

Autoarea de romane polițiste Carly și soțul ei, Kevin, pleacă în vacanță. El crede că își vor relua relația, dar Carly cercetează o crimă nerezolvată.

03.25  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

05.15  Memorie perfectă: Inimă frântă – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heartbreak) Sezonul 1, Episodul 16

Victima unei crime este găsită în mijlocul unui stadion de baseball gol.

luni
29 iulie 2024

06.30  Memorie perfectă: Pentru dreptate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Blind Alleys) Sezonul 1, Episodul 17

Tatăl unui suspect care a fost împușcat de Roe ia ca ostatici niște membri ai poliției din Queens, încercând cu disperare să obțină dreptate.

07.25  Memorie perfectă: Revenirea – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Comeback) Sezonul 1, Episodul 18

Cazul lui Carrie e oprit de o familie puternică, însă e ajutată de un avocat ce ar putea fi misterioasa persoană din spatele unui șir de atacuri.

08.20  Pompierii din Chicago: Nu există ghinion – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: No Such Thing As Bad Luck) Sezonul 7, Episodul 18

În urma unui apel, Severide e nemulțumit de Cruz pentru că nu a respectat ordinele, iar Boden se reîntâlnește cu un fost coleg de liceu.

09.15  Pompierii din Chicago: Până se face frumos – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Until The Weather Breaks) Sezonul 7, Episodul 19

O furtună masivă lovește Chicago, iar la cazarmă e o pană de curent. Un vizitator misterios îi lasă pe membrii echipei perplecși.

10.10  Detectivi particulari: Trucul suprem – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Disappearing Act) Sezonul 1, Episodul 9

Un fugar declanșează haosul pentru Shade și Angie, în timp ce diferențele de opinie le amenință relația.

11.10  Detectivi particulari: Bijuterii de familie – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Family Jewels) Sezonul 1, Episodul 10

După ce are loc un furt de bijuterii, Shade și Angie investighează cazul sub acoperire, pretinzînd că sunt logodiți.

12.10  Vrăjitoarea cea bună: Căutarea – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Search) Sezonul 7, Episodul 9

Puterile lui Cassie, Abigail și Joy sunt afectate. George îi spune lui Sam că nu i-a văzut niciodată pe cei din familia Merriwick atât de tulburați.

13.10  Vrăjitoarea cea bună: Nunta – SERIES Fantasy 2024, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Wedding) Sezonul 7, Episodul 10

Cassie, Abigail, Joy și George fac front comun pentru a proteja magia Merriwick de forța misterioasă. Cassie și Sam iau o decizie capitală.

14.10  Pompierii din Chicago: Încearcă din răsputeri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Try Like Hell) Sezonul 7, Episodul 20

Severide și Boden suspectează că incendiul de la salonul de coafură ar putea fi opera unui piroman. Membrii echipei fac o descoperire surprinzătoare.

15.05  Pompierii din Chicago: Balena albă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The White Whale) Sezonul 7, Episodul 21

Bănuind că un piroman în serie se află în libertate, Severide e hotărât să redeschidă un caz nerezolvat. Pompierii merg la o petrecere de pensionare.

16.00  Detectivi particulari: Cursă spre necunoscut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Extra Mile) Sezonul 2, Episodul 1

Patronul unei echipe de curse de mașini îi angajează pe Shade și pe Angie, în timp ce echipa se adaptează noilor roluri.

17.00  Detectivi particulari: Misterul din apartament – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Boardwalk Empire) Sezonul 2, Episodul 2

Shade și Angie ajută o clientă excentrică care susține că se întâmplă ceva straniu în apartamentul ei.

18.00  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut – FILM Mystery 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, Shawn Christian

(Ruby Herring Mysteries: Silent Witness)

Când reporterul de știri Ruby descoperă că are talent în rezolvarea crimelor, se aliază cu un detectiv arătos.

20.00  Premieră Căpitanul Marleau: Prietenul francez – Crime drama 2023

(Capitaine Marleau: L’Ami Français) Sezonul 8, Episodul 4

Marleau dă peste o lume a câinilor de concurs când un cățeluș este otrăvit. Cu excentricitate, ea navighează printre rivalitățile de pedigree.

22.00  FILM Pasiuni neașteptate – FILM Romance 2020, regia: Steve DiMarco, distribuţie: Amanda Schull, Morgan David Jones

(Romance Retreat)

Jurnalista Dana trebuie să aleagă între carieră și iubire atunci când se îndrăgostește de misteriosul director executiv pe care îl investighează.

23.50  FILM Totul cu dovleac – FILM Romance 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Taylor Cole, Corey Sevier, Michael Ironside

(Pumpkin Everything)

Întorcându-se acasă ca să aibă grijă de bunicul ei, scriitoarea Amy dă peste o figură cunoscută în magazinul familiei.

01.45  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut – FILM Mystery 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, Shawn Christian

(Ruby Herring Mysteries: Silent Witness)

Când reporterul de știri Ruby descoperă că are talent în rezolvarea crimelor, se aliază cu un detectiv arătos.

03.35  Memorie perfectă: Pentru dreptate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Blind Alleys) Sezonul 1, Episodul 17

Tatăl unui suspect care a fost împușcat de Roe ia ca ostatici niște membri ai poliției din Queens, încercând cu disperare să obțină dreptate.

04.35  Memorie perfectă: Revenirea – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Comeback) Sezonul 1, Episodul 18

Cazul lui Carrie e oprit de o familie puternică, însă e ajutată de un avocat ce ar putea fi misterioasa persoană din spatele unui șir de atacuri.

marţi
30 iulie 2024

06.35  Memorie perfectă: Loialitate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Allegiances) Sezonul 1, Episodul 19

Viața personală a lui Carrie se bate cap în cap cu viața sa profesională când prietenul ei, fiul unui șef al mafiei, e implicat într-un caz de crimă.

07.30  Memorie perfectă: Ești aici – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: You Are Here) Sezonul 1, Episodul 20

Carrie și Al încearcă să pătrundă în mintea unui adept al teoriei conspirației înainte ca acesta să detoneze o serie de bombe.

08.25  Pompierii din Chicago: Încearcă din răsputeri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Try Like Hell) Sezonul 7, Episodul 20

Severide și Boden suspectează că incendiul de la salonul de coafură ar putea fi opera unui piroman. Membrii echipei fac o descoperire surprinzătoare.

09.20  Pompierii din Chicago: Balena albă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The White Whale) Sezonul 7, Episodul 21

Bănuind că un piroman în serie se află în libertate, Severide e hotărât să redeschidă un caz nerezolvat. Pompierii merg la o petrecere de pensionare.

10.15  Detectivi particulari: Cursă spre necunoscut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Extra Mile) Sezonul 2, Episodul 1

Patronul unei echipe de curse de mașini îi angajează pe Shade și pe Angie, în timp ce echipa se adaptează noilor roluri.

11.15  Detectivi particulari: Misterul din apartament – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Boardwalk Empire) Sezonul 2, Episodul 2

Shade și Angie ajută o clientă excentrică care susține că se întâmplă ceva straniu în apartamentul ei.

12.15  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut – FILM Mystery 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, Shawn Christian

(Ruby Herring Mysteries: Silent Witness)

Când reporterul de știri Ruby descoperă că are talent în rezolvarea crimelor, se aliază cu un detectiv arătos.

14.10  Pompierii din Chicago: Nu te părăsesc – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: I’m Not Leaving You) Sezonul 7, Episodul 22

Severide și Kidd își continuă investigația cu privire la cazul lui Benny, iar Brett ia o decizie importantă după ce află niște vești neașteptate.

15.05  Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

16.00  Detectivi particulari: Înscenarea – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Frame Job) Sezonul 2, Episodul 3

Shade și Angie anchetează cazul în care o profesoară e acuzată că are o relație nepotrivită cu un elev.

17.00  Detectivi particulari: Crime la modă – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Crimes of Fashion) Sezonul 2, Episodul 4

Creatoarea de modă Carla Costa îi angajează pe Shade și Angie ca să o ajute cu securitatea pentru cea mai recentă colecție a ei.

18.00  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare – FILM Mystery 2019, regia: Fred Gerber, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath)

Ruby și Killian investighează un accident rutier fatal, dar tocmai când credeau c-au rezolvat cazul, Ruby găsește noi probe.

20.00  Dragostea după Emilia Bloom – ROM 2022, distribuţie: Melora Hardin, Arienne Mandi, Katherine McNamara

(Love, Classified)

Emma, o scriitoare de romane de dragoste, reintră în viața copiilor ei, care redescoperă dragostea printr-o aplicație bazată pe anunțuri secrete.

21.55  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

23.55  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

01.50  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare – FILM Mystery 2019, regia: Fred Gerber, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath)

Ruby și Killian investighează un accident rutier fatal, dar tocmai când credeau c-au rezolvat cazul, Ruby găsește noi probe.

03.45  Memorie perfectă: Loialitate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Allegiances) Sezonul 1, Episodul 19

Viața personală a lui Carrie se bate cap în cap cu viața sa profesională când prietenul ei, fiul unui șef al mafiei, e implicat într-un caz de crimă.

04.45  Memorie perfectă: Ești aici – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: You Are Here) Sezonul 1, Episodul 20

Carrie și Al încearcă să pătrundă în mintea unui adept al teoriei conspirației înainte ca acesta să detoneze o serie de bombe.

miercuri
31 iulie 2024

06.25  Memorie perfectă: Sfârșitul jocului – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Endgame) Sezonul 1, Episodul 21

Când Walter Morgan este ucis, Carrie trebuie să-l găsească pe ucigaș, în timp ce își abate atenția de la propriul ei comportament suspect.

07.20  Memorie perfectă: Omul din pădure – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Man in the Woods) Sezonul 1, Episodul 22

Când o crimă din Syracuse oglindește moartea surorii ei, Carrie și Al se duc să-l vadă pe suspect.

08.15  Pompierii din Chicago: Nu te părăsesc – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: I’m Not Leaving You) Sezonul 7, Episodul 22

Severide și Kidd își continuă investigația cu privire la cazul lui Benny, iar Brett ia o decizie importantă după ce află niște vești neașteptate.

09.10  Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

10.05  Detectivi particulari: Înscenarea – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Frame Job) Sezonul 2, Episodul 3

Shade și Angie anchetează cazul în care o profesoară e acuzată că are o relație nepotrivită cu un elev.

11.05  Detectivi particulari: Crime la modă – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Crimes of Fashion) Sezonul 2, Episodul 4

Creatoarea de modă Carla Costa îi angajează pe Shade și Angie ca să o ajute cu securitatea pentru cea mai recentă colecție a ei.

12.05  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare – FILM Mystery 2019, regia: Fred Gerber, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath)

Ruby și Killian investighează un accident rutier fatal, dar tocmai când credeau c-au rezolvat cazul, Ruby găsește noi probe.

14.00  Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

15.00  Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

16.00  Detectivi particulari: Acorduri de vioară – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Now You See Her…) Sezonul 2, Episodul 5

Shade și Angie sunt angajați să găsească un violonist dispărut în urmă cu un an, care se crede că e mort. Tatăl lui Shade începe să se poarte ciudat.

17.00  Detectivi particulari: Codul detectivilor – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The PI Code) Sezonul 2, Episodul 6

În timp ce anchetează jurați influențați într-un proces al unei crime mediatizate, Shade și Angie descoperă dovezi care ar putea afecta cazul.

18.00  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă – FILM Mystery 2020, regia: Neill Fearnley, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder)

Reporterul Ruby Herring împreună cu detectivul Jake Killian investighează un caz de crimă vechi de mulți ani care implică un medium din zonă.

20.00  Premieră Crima de la Pointe du Raz – FILM Crime Drama 2020, distribuţie: Evelyne Bouix, David Kammenos, Jérôme Anger

(Murder at Land’s End (Meurtre À la Pointe du Raz))

Cadavrul unei bătrâne este găsit pe plaja de la Pointe du Raz. Ceea ce pare a fi un înec accidental se dovedește în curând a fi o crimă.

22.00  Căpitanul Marleau: Prietenul francez – Crime drama 2023

(Capitaine Marleau: L’Ami Français) Sezonul 8, Episodul 4

Marleau dă peste o lume a câinilor de concurs când un cățeluș este otrăvit. Cu excentricitate, ea navighează printre rivalitățile de pedigree.

00.00  FILM Sărut de zăpadă – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Jen Lilley, Chris McNally, Amy Groening

(Snowkissed)

O jurnalistă neiubitoare de călătorii își urmează visul și se trezește îndrumând unui chipeș proprietar de pensiune, cu ambiția de a fi ghid turistic.

01.50  FILM Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă – FILM Mystery 2020, regia: Neill Fearnley, distribuţie: Taylor Cole, Stephen Huszar, John Wesley Shipp

(Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder)

Reporterul Ruby Herring împreună cu detectivul Jake Killian investighează un caz de crimă vechi de mulți ani care implică un medium din zonă.

03.40  Memorie perfectă: Sfârșitul jocului – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Endgame) Sezonul 1, Episodul 21

Când Walter Morgan este ucis, Carrie trebuie să-l găsească pe ucigaș, în timp ce își abate atenția de la propriul ei comportament suspect.

04.40  Memorie perfectă: Omul din pădure – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Man in the Woods) Sezonul 1, Episodul 22

Când o crimă din Syracuse oglindește moartea surorii ei, Carrie și Al se duc să-l vadă pe suspect.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.