Nicole Cherry marchează o nouă reușită în plan muzical: colaborarea cu Puya pentru “Paharul sus” este piesa cu cele mai multe ascultări din această primăvară conform Media Forest Chart.

 

Cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube, “Paharul sus” a cucerit topurile radio și a devenit hitul suprem al primăverii 2024.

 

Nicole Cherry & Puya – Paharul sus

https://www.youtube.com/watch?v=RUbONOvB3fw

 

“Sunt recunoscătoare tuturor celor care au ascultat și susținut “Paharul sus”, astfel încât să ajungă piesa primăverii. Mulțumesc și echipei mele și lui Puya. Sunt și mai motivată și bucuroasă pentru tot ce urmează din punct de vedere muzical ”, a spus Nicole Cherry.

 

De curând, Nicole Cherry a lansat „Nopțile” (Moon Session). Fanii artistei au așteptat cu sufletul la gură să asculte varianta integrală de la „Nopțile”. Pe TikTok, sunt aproape 10 000 de videouri care folosesc sound-ul. Compusă de Theea Miculescu, Sebastian Barac, Nicoleta Popa (Nicole Cherry), Marcel Botezan, versuri de Theea Miculescu, Sebastian Barac, Nicoleta Popa (Nicole Cherry) și produsă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, “Nopțile” este primul video lansat din Moon Session, filmat de Paul Moldovan, Andrei Tapu.

 

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile.

”Memories”, ,,Florile tale”, ,,Din cauza ta”, ,,Dansează amândoi” sunt doar câteva dintre piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad, Puya și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.