Mii de oameni au dansat în acest weekend pe ritmurile cele mai noi piese marca Irina Rimes – „Dudadu”, după ce unul dintre cei mai renumiți DJ ai momentului, &ME (Keinemusik), i-a dat play la petrecerea organizată la Palatul Mogoșoaia, unde a fost invitat special.

 

Vezi momentul aici:

https://www.instagram.com/p/C7_qSReMQY4/

 

O prietenie pe Instagram și o posibilă colaborare? „Dudadu”, cea mai nouă lansare a artistei a ajuns la DJ datorită unui simplu story postat chiar de ea. &ME a rezonat cu piesa și la fel au făcut și cei prezenți la petrecere. Rămâne de văzut dacă cei doi se vor întâlni și în studio.

 

&ME este unul dintre cei mai în vogă DJ ai momentului, iar piesa sa „Move”, în colaborare cu Adam Port, Stryv, Orso și Malachiii, face senzație pe toate platformele de streaming, pe TikTok și la orice petrecere unde se aude.

 

Un nou EP semnat Irina Rimes: „Dudadu” este doar începutul unui proiect mai amplu intitulat „Origini”, un material special pentru artistă, cu sunete inspirate din natură și o abordare nouă. Stați cu ochii pe Irina Rimes pentru mai multe detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.