Începând de săptămâna viitoare, emisiunea “Follow us!”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, va fi difuzată de luni până joi, de la 21:00, la Kanal D2.

Dezbaterile pe teme de interes public, dar și discuțiile intense pe marginea ultimelor evenimente din showbiz continuă așadar, aducând publicului, ca și până acum, atât seriozitatea unor topicuri sociale majore, cât și bucuria dialogului pe teme vizând cele mai iubite vedete autohtone și internaționale, informații exclusive din culisele celor mai apreciate emisiuni de la Kanal D și Kanal D2.

Alături de Teo Trandafir și Ilinca Vandici vin la masa dialogului și specialiști care fac lumină în cele mai spinoase dintre dezbateri.  Publicul se va bucura în continuare de umorul și energia bună, nelipsite în platoul emisiunii “Follow us!”.

Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe în fața micului ecran. E natural să îți dorești să discuți, să înțelegi întâmplări, acțiuni, oameni, dar să îți și dorești să te relaxezi, în același timp. Asta facem la <Follow us!>, și sunt bucuroasă că reacțiile publicului sunt atât de frumoase. Începând de luni, va așteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00”, a spus Ilinca Vandici.

De luni, ne așternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuție cele mai interesante subiecte! Vă mulțumim că sunteți cu ochii pe noi și vă invităm în continuare să ne dați idei, să ne spuneți ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reține nouă atenția”, a spus Teo Trandafir.

Nu pierdeți, de luni până joi, de la 21:00, “Follow us!”, emisiunea care te invită să despici firul în patru, din fața micului ecran, la Kanal D2, alături de două dintre cele mai iubite vedete din România, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.