Astăzi, Netflix a dezvăluit primele imagini din cel de-al patrulea sezon EMILY IN PARIS. Moda evoluează la fel ca Emily Cooper, care va fi mai îndrăzneață ca niciodată în sezonul 4. Designerul de costume Marylin Fitoussi a menționat pentru Tudum.com: „Emily revine cu adevărat la ea însăși, se afirmă, devenind mult mai puternică alături un stil care reinterpretează codurile modei pariziene. Și motto-ul nostru a fost evident să ne distrăm, dar să ne asumăm și riscuri mari.” Vizitează Tudum.com pentru mai multe citate în exclusivitate de la creatorul Darren Star și de la producătorul executiv Andrew Fleming.

 

DESPRE EMILY IN PARIS SEZONUL 4

 

  • Sezonul 4 va fi divizat în două părți a câte 5 episoade fiecare: partea I are premiera pe 15 august 2024, urmată de partea 2 pe 12 septembrie 2024.
  • SINOPSIS: În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.
  • CREAT, REGIZAT ȘI SCRIS DE: Darren Star
  • PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown, Robin Schiff
  • CO-PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Stephen Brown, Grant Sloss, Joe Murphy
  • PRODUCĂTORI: Ryan McCormick, Raphaël Benoliel, Lily Collins, Jake Fuller
  • CU: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert), Lucien Laviscount (Alfie)
  • PRODUS DE: MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.