Bianca Tilici a strălucit pe scenă odată cu lansarea în avanpremieră a primului EP, ,,Sincer?!”. În inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei, artista pop-dance a fascinat publicul prezent cu cele cinci piese lansate simultan (EP). Explorând emoții intense ale vieții sale, precum iubirea și dezamăgirea, Bianca ne-a expus o latură sinceră și vulnerabilă.

„O bucată din mine iese la suprafață, în cea mai sinceră și vulnerabilă versiune a mea. Vă multumesc că sunteți prezenți la lansarea primului meu EP. Să ne distrăm, zic!”, ne-a transmis Bianca Tilici.

 

Pe parcursul celor 45 de minute de show, talentul Biancăi a strălucit, iar momentele speciale alături de invitați precum Fly Project, alaturi de care Bianca a cântat piesa ,,Soarele pe Strada Mea”  și Radu Ștefan Bănică, au adăugat o notă de magie evenimentului.

Ca omagiu adus Mădălinei Manole, Bianca Tilici și Radu Ștefan Bănică au interpretat coverul piesei ,,Tu n-ai avut curaj”.

 

EP-ul  ,,Sincer?!” – conține cinci piese intense, care te poartă prin spectrul emoțional al Biancăi Tilici: ,,Prin ochii tăi”, ,,Iubește-mă azi, urăste-mă mâine”, ,,De câte ori”  ,,Toxic” și ,,Inamici”.

Publicul entuziast a încheiat evenimentul cu aplauze frenetice, iar Bianca Tilici a transmis recunoștință față de cei prezenți: ,,A fost mega tare. M-am simțit în largul meu, am cântat din suflet. Vă mulțumesc mult de tot!”

,,Sincer?!” este disponibil pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal.

 

Despre Bianca Tilci:

Bianca Tilici s-a remarcat în 2018 când a participat la unul dintre cele mai mari concursuri de muzică din România. De atunci, talentul său vocal special a fost remarcat în colaborări precum ,,Pe Val”, alături de Liviu Teodorescu și ,,Soarele pe Strada Mea” cu Fly Project.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.