Colecția prezintă pantofi de damă perfecți pentru un look de zi, care pot fi stilizați și pentru evenimente de seară. Sunt disponibili și pantofi pentru bărbați, suficient de versatili pentru a fi purtați atât pentru ocazii formale, cât și pentru ieșiri urbane casual.

Există modele elegante disponibile și pentru copii, asigurându-se că întreaga familie se poate bucura de cele mai noi tendințe în modă.

Colecția de pantofi și accesorii de damă Lasocki oferă o gamă diversă de modele elegante. Aceasta include pantofi clasici cu șireturi, pantofi eleganți cu toc înalt, pantofi comozi și papuci. Modelele atemporale vin în nuanțe neutre, făcându-le un plus versatil pentru orice garderobă care poate fi purtată în mai multe sezoane. Bej, alb și negru sunt nuanțe de încredere care completează atât ținutele formale, cât și cele casual.

Cea mai recentă colecție Lasocki prezintă genți de mână care nu sunt doar la modă, ci și practice, cu texturi interesante, detalii fine și croieli care rezistă tendințelor în schimbare rapidă. Sunt încăpătoare și confortabile de purtat, făcându-le perfecte pentru un look de zi cu zi. Te poți bucura de o reducere de 20% la o geantă sau valiză selectată atunci când cumperi o pereche de pantofi de la CCC.

Brandul Lasocki înțelege importanța confortului, cât și a designului interesant pentru bărbați, astfel încât fiecare design este realizat cu atenție la detalii pentru a răspunde așteptărilor. Pentru zilele mai calde sunt ideali pantofii ușori cu materiale aerisite, precum mocasinii și pantofii sport. Papucii eleganți sunt perfecți pentru ținutele casual de vară și pentru plimbări, în timp ce pantofii eleganți sunt esențiali în garderoba fiecărui bărbat. Modelele din noua colecție se caracterizează printr-o formă chic, culori discrete și materiale de înaltă calitate.

Încălțămintea confortabilă pentru copii de la Lasocki Kids nu este doar o garanție a confortului, ci și a stilului la modă. Datorită modelelor și culorilor similare colecției pentru adulți, părinții și copiii lor se pot bucura de seturi asortate.

Descoperă noua colecție Lasocki în magazinele CCC, în aplicație și online: https://bit.ly/3VicXrT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.