Peste 200 de filme, evenimente, concerte și expoziții sunt în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Toate filmele au dublă subtitrare, în limba română și în limba engleză. Biletele au fost puse acum în vânzare online.

 

https://tiff.ro/program

TIFF.23 aduce un omagiu cinematografiei japoneze prin Focus Japonia, un program eclectic care reunește filme de referință din istoria cinemaului, cele mai apreciate producții recente, dar și ateliere și programe speciale.
DESCOPERĂ FOCUS JAPONIA
O noutate a acestei ediții TIFF este secțiunea Game On, care cuprinde filme cu tematică sportivă despre meciuri istorice, povești inspiraționale și sportivi extraordinari.
DESCOPERĂ SECȚIUNEA GAME ON
Unele dintre cele mai relevante producții cinematografice din ultima perioadă se văd la TIFF, în cadrul Zilelor Filmului Românesc. Direct de la Cannes, publicul festivalului va putea vedea în premieră națională Trei kilometri până la capătul lumii (r. Emanuel Pârvu).
DESCOPERĂ ZILELE FILMULUI ROMÂNESC
Desigur, festivalul nu putea fi complet fără concertele de la Muzeul de Artă, unde artiști din România, Japonia, Ungaria, Franța sau Germania vor pregăti în fiecare seară show-uri de blues, electro, disco alternative sau rock.
DESCOPERĂ CONCERTELE DE LA MUZEUL DE ARTĂ
DESCOPERĂ BROȘURA APERITIFF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.